Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ-ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!~ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ 4ΜΕΛΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

Το επόμενο βήμα στο σχέδιο των τοκογλύφων για την εξόντωση του λαού και την αρπαγή της δημόσιας περιουσίας είναι αυτό που θα...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ...ΚΙ ΑΣΧΕΤΟΣ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ! ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο μέχρι πρότινος πρωθυπουργός δηλώνει ευθαρσώς ότι η θάλασσαα δεν έχει σύνορα, καταλαβαίνουμε πώς και γιατί εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει τη χώρα. Έδωσε το ελεύθερο να μπαίνουν κατά χιλιάδες καθημερινά ο ίδιος ο Τσίπρας! 
Όπως αναφέρει το pronews.gr,  η εκφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν έχει σύνορα η θάλασσα», προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Α. Τσίπρας...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ 


΄Ενα μεγάλο κατάστημα οπτικών επι της Πατησίων , έναντι της ΠΑΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ, υπέστη οργανωμένη ληστεία προχθές .Το κατάστημα είναι ένα από τα τρία- και το πιο μεγάλο- που διαθέτει ο οπτικός ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΥΡΗΣ. υπό τον τίτλο ΟΠΤΟΡΑΜΑ.  Οι δράστες εξειδικευμένοι στα οπτικά προϊόντα ξάφρισαν επιλεκτικά γυαλιά ηλίου και οράσεως πολυτελείας, περιφρονήσαντες επιδεικτικά άλλα γυαλιά μη σινιέ. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ριφιφηδες άρπαξαν φακο΄'υς επαφής και υγρά φακών!
Κατά τον κ. Καβύρη η αξία των κλαπέντων ειδών υπερβαίνει τις 20.000 ευρώ...
Για τους γνώστες η λεία αυτή αναμένεται να διοχετευθεί... σε τιμή ευκαιρίας σε άλλα οπτικά καταστήματα... Γνωστόν το κόλπο... 
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΓΚΑ 

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Rania Liaga

Τι δεν πρέπει να πεις στον άνθρωπο που βιώνει κατάθλιψη …. 
Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει ένα σημαντικό ποσοστό συνανθρώπων μας στην κατάθλιψη. Ο αγώνας με την ασθένεια αυτή είναι διαρκής και δύσκολος. Δεν υπάρχουν εξωτερικά σημάδια κι αυτό κάνει τη διάγνωση και τη διαχείρισή της ακόμα πιο δύσκολη. 
Συχνά και πάντα καλοπροαίρετα σπεύδουμε να δώσουμε συμβουλές χωρίς όμως να γνωρίζουμε τα όχι των ειδικών, οι οποίοι επισημαίνουν: 

Μείνε πλάι τους αλλά καλό είναι να μην τους πεις:

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ...ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ!

ΟΔΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- το CITY-... ΥΠΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ!
Αλήθεια αυτός ο γραφικός Μπουτάρης τι κάνει;



Τυχαία ανακαλύψαμε το παρακάτω εμπεριστατωμένο ρεπορταζ, για τον θάνατο ενός από τους πιο εμπορικότερους δρόμους της Ελλάδος, την οδο Δωδεκανήσου της Θεσσαλονίκης. Είναι η αρτηρία που συνδέει την πλατεία Βαρδαρίου με την Τσιμισκή. Είναι στα Λαδάδικα και στην καρδιά των εκατοντάδων φημισμένων βιοτεχνιών της Θεσσαλονίκης ( Βαλαωρίτου- Φράγκων κ.λ.π.), που έδιναν τον τόνο της Σαλονικιώτικης οικονομικής ευρωστίας ... Σήμερα ο δρόμος αυτός δεν ...μαραζώνει απλώς, είναι κυριολεκτικά διαλυμένος.. Το ρεπορτάζ του Αλέξη Αλεξιάδη, που έκανε για λογαριασμό του blog ΚΑΡΦΙΤΣΑ τα λέει όλα , Συγκλονίζει.

Αφορμή για να ασχοληθούμε κι εμείς με τον ιστορικό αυτό δρόμο της Θεσσαλονίκης, είναι η φωτό που βλέπετε άνω. Αιφνιδιαστήκαμε. Πρόκειται για τον μεγαλέμπορο ΣΤΑΥΡΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, που είναι στο δρόμο αυτό από ηλικίας 8 χρονών παιδί!
 Είναι απλά αδελφός του δικού μας μέντορα και θυελώδους ρεπόρτερ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου