Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ...ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Ο ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΟΣ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ- 
Ο γερμανικός Τύπος εξακολουθεί να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Ελλάδα, επιχειρώντας να σκιαγραφήσει το προεκλογικό πολιτικό τοπίο, τη δυναμική των κομμάτων και τις διαθέσεις των ψηφοφόρων.
«Ο αποτυχημένος επαναστάτης ανεβάζει ρυθμούς», σχολιάζει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt στην ηλεκτρονική της έκδοση με αφορμή το άνοιγμα της προεκλογικής εκστρατείας του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού. «Ο Αλέξης Τσίπρας εισέρχεται στην προεκλογική μάχη και θέλει να κάνει τους Έλληνες να ξεχάσουν τους επτά χαοτικούς μήνες της διακυβέρνησής του. Ο κόκκινος επαναστάτης ξεθώριασε αρκετά, ωστόσο αυτό δεν μειώνει τις πιθανότητές του», αναφέρει χαρακτηριστικά  η εφημερίδα του Ντίσελντορφ.

Καλά το 8/δραχμο επαναπατρίζεται... Τι θα γίνει με τα κλεμμένα των μουσείων, Βερολίνου,Λούβρου κ.λ.π.;

Επαναπατρισμός αρχαίου ελληνικού νομίσματος

Μετά τις συστηματικές προσπάθειες των αρμοδίων υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού, το ελβετικό ομοσπονδιακό ποινικό δικαστήριο ικανοποίησε οριστικά το ελληνικό αίτημα δικαστικής συνδρομής περί κατάσχεσης ενός ιδιαίτερα σημαντικού νομίσματος υπέρ του ελληνικού δημοσίου και επαναπατρισμού του στην Ελλάδα.

ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...

Πέθανε ο σκιτσογράφος Νίκος Μαρουλάκης

O σκιτσογράφος των παιδικών παραμυθιών Νίκος Μαρουλάκης, άνθρωπος που με το πενάκι του έδωσε ζωή στους πιο αγαπημένους φανταστικούς ήρωες, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή.

Εικονογράφησε περισσότερα από διακόσια παιδικά βιβλία, ανάμεσά τους η διάσημη «Φρουτοπία» του Ευγένιου Τριβιζά, «Το Μαγικό Τσουκάλι» καθώς και το μουσικό παραμύθι των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικαντζάροι»

ΚΡΙΜΑ ...ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΠΟΥΤ-ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Την απόφασή του να μην κατέβει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ).
«Στις επικείμενες “προκατασκευασμένες” εκλογές οι συνθήκες είναι απαγορευτικές για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό», σημειώνει το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη σε ανακοίνωσή του.
«Οι σχεδιασμοί των υπερκείμενων των κομμάτων δυνάμεων, εξυπηρετούνται από “εύκαμπτους” και “Γουλιμήδες”», τονίζει ο ΛΑΟΣ και προσθέτει: «Η άρνηση προσαρμογής σε ρόλους που απαιτούν ισοδυναμεί με casus belli. Πώς και πότε θα αναμετρηθούμε μαζί τους, θα το επιλέξει ο λαός και εμείς.
«Ο καιρός –και η χώρα- έχουν γυρίσματα», καταλήγει το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη.
OΛΕΣ ΟΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ...



Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Ντέρμπι ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. στις τελευταίες δημοσκοπήσεις

Ντέρμπι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας εμφανίζουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, εν όψει των επερχόμενων εκλογών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του MEGA, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να έχει οριακό ...

Τα άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού

Η Καθημερινή - ‎πριν από 8 ώρες‎
Αμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού αποφάσισε να λάβει η κυβέρνηση κατά τη σύσκεψη εργασίας που συγκλήθηκε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου από την πρωθυπουργό κυρία Βασιλική Θάνου, με τη συμμετοχή των υπουργών της ...

ΗΠΑ: Ακόμη ένα φονικό άοπλου από πυρά αστυνομικών

Ριζοσπάστης - ‎πριν από 53 λεπτά‎
Νέο κρούσμα φονικής αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ έρχεται στο προσκήνιο έπειτα από βίντεο που μετέδωσε χτες το τηλεοπτικό δίκτυο ΝBC και στο οποίο καταγράφεται ο θάνατος του 41χρονου Αμερικανού Γκίλμπερτ Φλόρες από πυρά δύο αστυνομικών στο Σαν ...

Δύο μουσεία αγοράζουν από κοινού πίνακες του Ρέμπραντ

Nooz.gr - ‎πριν από 6 ώρες‎
Δύο έργα του Ρέμπραντ (1606-1669) ενδέχεται να αγοραστούν από κοινού από το Λούβρο και το Ράικσμουζεουμ του Άμστερνταμ και να εκτίθενται εναλλάξ στη Γαλλία και την Ολλανδία, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου