Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!

Τα «σπάει» και το δεύτερο σποτ της ΛΑΕ – Ο Λαπαβίτσας «τρολάρει» τον Θεοδωράκη (ΒΙΝΤΕΟ)


Κώστας Λαπαβίτσας
Επιτυχημένο είναι και το δεύτερο προεκλογικό σποτάκι της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο οποίο πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Κώστας Λαπαβίτσας.
Αυτή τη φορά το σποτάκι της ΛΑΕ σατιρίζει τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη αφού στην αρχή ακούγεται το μουσικό σήμα της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» ενώ και όλη η σκηνοθεσία παραπέμπει στην εκπομπή.

ΣΑΝ 

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ! ΑΝΤΙ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ..Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΓΙΟΜΠΑΤΖΟΛΙΑΣ!

Σάλος! Πως οι μεγαλοδημοσιογράφοι «έκοψαν» από το αποψινό debate την Ελεονώρα Μελέτη


Τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα απόψε στο κρίσιμο debate των πολιτικών αρχηγών στις 9 το βράδυ. Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη μάχη των εντυπώσεων που θα δώσουν οι αρχηγοί των κομμάτων για να σαγηνεύσουν τουςψηφοφόρους.
Ελεονώρα ΜελέτηΚι αν δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το ποιος θα συμμετάσχει από πλευράς κομμάτων, έντονο φαίνεται πως είναι το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή των δημοσιογράφων που θα εκπροσωπήσουν τελικά τα κανάλια και θα «ανακρίνουν» τους πολιτικούς αρχηγούς.
Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις τα κανάλια εκπροσωπούν οι «ναυαρχίδες» τους. Το βαρύ «πυροβολικό» του κάθε σταθμού, δηλαδή οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ! "ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ. ΤΙ ΑΚΟΥΣA ΝΑ ΛΕΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ..."

Του Γιώργου Θεοχάρη
O γέροντας Νεκτάριος για πρώτη φορά  μιλά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE  για την μεταθανάτια εμπειρία του 
Τον γύρο του κόσμου κάνει το θαυμαστό γεγονός που έζησε ο γέροντας Νεκτάριος στηv Καμαρίζα Λαυρίου Αττικής-Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου....


Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια στη δημοσιογραφία πρώτη φορά έζησα ανείπωτες στιγμές όταν άκουγα τον γέροντα Νεκτάριο να μου διηγείται ένα συγκλονιστικό περιστατικό που ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου