Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΣΗΜΕΡΑ: Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ;


ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο>http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες


Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου




Η ΣΟΔΑ ...ΤΟ ΠΟΛΥΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!..Διότι δεν έχει κέρδη!


Πρώτον.. εγώ ο ταπεινός καλόγερος, λαμβάνω καθημερινά μια τζούρα σόδας.. (1/4 του κουταλιού-γλυκού). Η σόδα είναι πολυφάρμακο.. ΄Εχω γράψει γι΄αυτή.. ΄Εχει το ατύχημα όμως, ...να την πολεμάνε μετά μανίας οι φαρμακοβιομηχανίες και τα τσανάκια τους πλασιέ ...γιατροί! 

Για να κατανοήσετε τον άγριο πόλεμο... σας λέω τούτο: Ο περίφημος πρωτοπόρος καρδιοχειρουργός Δρ. Μπάρναντ που έκανε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς....φαγώθηκε από το σινάφι του το ιατρικό...διότι κατά τις εγχειρήσεις... χρησιμοποιούσε και τη μαγειρική σόδα! Τον εξαφάνισαν κυριολεκτικά από το προσκήνιο. Είχα την τιμή να τον γνωρίσω και σας πληροφορώ- ελάχιστα είναι γνωστό- ότι τιμής έννεκεν του χορηγήθηκε και η ελληνική Ιθαγένεια.. Ο Μέγας αυτός γιατρός είχε πολλά σχέδια για την Κω του Ιπποκράτους.. Δυστυχώς έφυγε γρήγορα! Σας δίνω πιο κάτω μερικά νεότερα που έχω για τη σόδα. Μην τη περιφρονείτε.. θωρακίζει την υγεία. Σας το εξομολογήθηκα άλλωστε. Μια τζούρα σόδας, την έχω στο καθημερινό μου λιτό μενού....Τη βάζω βασικά στα τσαγάκια μου ή σε στιφτές πορτοκαλάδες. 

Διαβάστε τι γράφουν άλλοι ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΔΑ: ( https://sites.google.com/site/orgonegreece/Home/soda)

Η χρήση της σόδας είναι πολύ εύκολη και είναι ακίνδυνη ακόμα και αν δεν νοιώσετε ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρύου. Απλά διαλύστε το προτεινόμενο ποσό μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πιείτε το. 

Το 1925 οι συνιστώμενες δόσεις από την Εταιρεία Arm and Hammer για τα κρυολογήματα και την γρίπη ήταν: 

-Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας έξι φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, κάθε περίπου δύο ώρες.

-Κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας τέσσερις φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, με την ίδια συχνότητα 

-Κατά την τρίτη ημέρα από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό πρωί και βράδυ.

-Στην συνέχεια μισό κουταλάκι σόδα με ένα ποτήρι δροσερό νερό κάθε πρωί μέχρι την αποθεραπεία.

Περαιτέρω οδηγίες για την λήψη σόδας μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο του Mark Sircus «Όξινο ανθρακικό νάτριο/ Θεραπεία του καρκίνου για φτωχούς και πλούσιους»  η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στις εκδόσεις Kindle. 

Σύμφωνα με τις δοσολογικές οδηγίες της Arm & Hammer, να μην υπερβαίνετε τις επτά δόσεις με μισό κουταλάκι ανά ημέρα, και αν είστε πάνω από την ηλικία των 60 ετών μην πάρετε πάνω από τρεις δόσεις με μισό κουταλάκι την ημέρα. Επιπλέον, να μην χρησιμοποιείτε την μέγιστη δοσολογία για περισσότερο από δύο εβδομάδες. 
  
Η Ισχυρή θεραπευτική δύναμη της μαγειρικής σόδας

Ο δρ Tullio Simonici και ο Mark Sircus συμβουλεύουν την χρήση μαγειρικής σόδας, ακόμη και για την πιο σοβαρή από τις ασθένειες του:  τον καρκίνο! 

Δυστυχώς, παρ' όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μαγειρική σόδα πράγματι έχει τεράστιες δυνατότητες, όπως η αποτελεσματική και μη τοξική θεραπεία του καρκίνου, η συμβατική ιατρική αρνείται να το δεχθεί, αφού η μαγειρική σόδα δεν θα δώσει ποτέ τεράστια κέρδη για τις φαρμακευτικές εταιρείες. 

Ακόμη χειρότερα, προσπαθούν να δυσφημίσουν ή να καταστρέψουν εντελώς εκείνους που τολμούν να προβάλλουν φθηνές επιλογές θεραπείας όπως η μαγειρική σόδα. 

Μην έχετε καμιά αμφιβολία για αυτό: η θεραπεία του καρκίνου είναι το «μπιφτέκι», και για όλες τις περιπτώσεις φαρμάκων θεραπείας φαίνεται να υπάρχει κάπου ένας άγραφος νόμος ότι το φάρμακο θα μελετηθεί και να γίνει δεκτό εφόσον υπάρχει πιθανότητα για μεγάλα κέρδη. 


Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου και αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου. 

Αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99 τοις εκατό του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως καθετήρα) για να βάλει το διττανθρακικό νάτριο άμεσα με την μολυσμένη περιοχή στον ιστό του μαστού ή στην ουροδόχο κύστη σας! 

Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει: 
«Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών. 

Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία». 
Πολλές χημειοθεραπείες πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος. Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου. 
Θα μπορούσε, λόγω της ανάμειξης δηλητηρίων με μαγειρική σόδα, οι βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν να είναι αποτέλεσμα της μαγειρικής σόδας και όχι των τοξικών δηλητηρίων; Ο δρ Sircus πιστεύει ότι θα μπορούσε. 

«Δεν υπάρχουν μελέτες που να χωρίζουν τις επιπτώσεις της σόδας από τα τοξικά φάρμακα της χημειοθεραπείας και ούτε θα υπάρξουν ποτέ», λέει. 
Τελικές Σκέψεις 
Αν έχει κανείς ανοικτό μυαλό, θα μάθει γρήγορα ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξει το σώμα του σε θεραπεία που δεν έχει καμία σχέση με τα τοξικά φάρμακα, τα εμβόλια ή την χειρουργική επέμβαση, ακόμη και όταν πρόκειται για μια σοβαρή κατάσταση, όπως ο καρκίνος.

Αυτή η άποψη με καλύπτει πλήρως...  ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; Δείτε όμως και τις 75 άλλες δυνατές χρήσεις της σόδας και θα κατανοήσετε γιατί είναι η σόδα ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΪΚΟ ΔΩΡΟ. Μην ακούτε τη προπαγάνδα των κατευθυνόμενων γιατρών... Είναι να τους λυπάται κανείς για τα επίσης κατευθυνόμενα σπουδάγματα τους.. στις ελεγχόμενες από τις φαρμακοβιομηχανίες ιατρικές Σχολές!
Και πλήζ ...μη κουνηθεί κανένα ...γιατρουδάκι... γιατί ως καλόγερος (πήτε και κωλόγερος, δε με πειράζει) κρατάω κι ...αγιαστούρα! 
  

75 ΧΡΗΣΕΙΣ της ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΣΟΔΑΣ


σόδαΗ σόδα ψησίματος είναι μια χημική ένωση που εμφανίζεται ως μια λεπτή σκόνη. Απελευθερώνει το διοξειδίου του άνθρακα όταν αλληλεπιδρά με ένα οξύ η με ένα υγρό Πιο συχνά χρησιμοποιείται στο ψήσιμο, όπου δρα ως ένα διογκωτικό
ΓΙΑ τηνΥγεία Χρήσεις

1. Χρησιμοποιήστε το ως ένα αντιόξινο.

2. Χρησιμοποιήστε το ως αποσμητικό μασχάλης με την εφαρμογή του σαν σκόνη.

3. Ανακατέψτε μισό κουταλάκι του γλυκού πάστα με νερο και χρησιμοποιήσετε σαν οδοντόκρεμα.

4. Χρησιμοποιήστε στο πρόσωπο για απολέπιση του σώματος.

5. Προσθέστε ένα φλιτζάνι νερό της μπανιέρα για να μαλακώσει το δέρμα σας.

6. Ανακουφίστε την φαγούρα του δέρματος από τσιμπήματα εντόμων και τον πόνο από το ηλιακό έγκαυμα.

7. Αφαιρέστε ισχυρές οσμές από τα χέρια σας τρίβοντας με μαγειρική σόδα και νερό.

8. Βάλτε δύο κουταλιές της σούπας στο νερό της μπανιέρας του μωρού σας για να το βοηθήσει για να ανακουφίσει ταεξάνθημα από την πάνα.

9. Απλώστε το στο εξανθήματα, απο τσιμπήματα εντόμων, ερεθισμούς

10. Ρίξτε μια κουταλια μαγειρική σόδα στο μπάνιο για να ανακουφίσει τους ερεθισμούς του δέρματος.

11. Καούρα; Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα με μισό ποτήρι του νερού.

12. Φρεσκάρετε το στόμα σας με γαργάρες (μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα με ενα ποτηρι νερό).

13. Ανακουφίστε την πληγή και τον πόνο, χρησιμοποιώντας ως στοματικό διάλυμα.

14. Χρησιμοποιήστε το για να ανακουφίσει τα τσιμπήματα μέλισσας.

15. Χρησιμοποιήστε το για να ανακουφίσει την ξηροτητα του δερματος

16. Απλώστε το στο τσίμπημα μέδουσας για να βγαλει το δηλητήριο.

17. Απεμπλοκή της βουλωμένης μύτη, προσθέτοντας ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα στον ψεκαστήρα σας.

18. Κρατήστε τα κομμένα λουλούδια ποιο φρέσκα για περισσότερο καιρό με την προσθήκη ένα κουταλάκι του γλυκού στο νερό του βάζο.

19. Βάλτε από μικρές κουταλιες σε χαλιά, ταπετσαρίες, τα είδη ένδυσης, και ξύλο.

20. Βάλτε μαγειρική σόδα στο ψυγείο για να απορροφήσει τις μυρωδιές.

21. Πασπαλίστε το τασάκια σας για να μειώσει την κακή οσμή

22. Πασπαλίστε το σε παντόφλες, μπότες παπούτσια, κάλτσες και για την εξάλειψη της δυσάρεστης οσμή.

23. Φιαχτε μαγειρική σόδα σε πλαστελίνη, συνδυάζοντας το με ένα και 1/4 φλιτζάνια νερό και ένα φλιτζάνι καλαμποκάλευρο.

24. Μετά τη σίτιση του μωρού σας, σκουπίστε το πουκάμισό του με ένα υγρό πανί πασπαλισμένο με μαγειρική σόδα για να αφαιρέσετε τη μυρωδιά.

25. Σκουπίστε το παρμπρίζ σας με το να αποκρούουν την βροχή.

26. Βελτιώστε τη μυρωδιά του στα πιατοπανα με εμβάπτιση τους σε μαγειρική σόδα και νερό.

27. λιγη σοδα στην ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τη μυρωδιά.

28. Φρεσκάρετε τον αέρα με ανάμειξη μαγειρική σόδα και με τα αρωματικά άλατα στο μπάνιου σας. Βάλτε το μείγμα σε μικρές τσάντες φακελάκι.

29. Επαναφορά στις σκληρές βούρτσες με βρασμό τους σε διάλυμα 1/2 γαλόνι του νερού, 1/4 φλιτζάνι ξίδι και ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα.

30. Βάλτε το κάτω από τους νεροχύτες και τα παράθυρα κατά μήκος υπόγειο για να αποκρούσει τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια.

31. Κερδοφόρα μαγειρική σόδα γύρω στα παρτέρια για την πρόληψη από την κατανάλωση στα λαχανικά σας.

32. Γλυκάνετε τις ντομάτες σας με το ψέκασμα της μαγειρική σόδα στο έδαφος γύρω από τα φυτά της τομάτας σας.

33. Ψεκάστε το σε κιβώτιο απορριμάτων της γάτας σας να απορροφήσει την άσχημη μυρωδιά.

34. Πασπαλίζουμε με το κατοικίδιο ζώο σας χτένα με μια βούρτσα για να μην μυρίζει η γούνα και το δέρμα τους.

Στο μαγείρεμα

35. Χρησιμοποιήστε το ως ένα υποκατάστατο για το μπέικιν πάουντερ με ανάμειξη με αυτό με ξύδι.

36. Πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά με αυτό.

37. Όταν βράζετε ένα κοτόπουλο, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα στο νερό. η σάρκα θα είναι καθαρη και λευκη

38. Ενυδατώστε τα ξερά φασόλια σε ένα ταψί με σόδα για να γίνουν πιο εύπεπτα.

39. Αφαιρέστε τη χαρακτηριστική γεύση των άγριων θηραμάτων με εμβάπτιση σε διάλυμα σόδας στο ψησίμο

40. Κάντε ένα αθλητικό ποτό με την ανάμειξή του με βραστό νερό, το αλάτι, και Kool-Aid.

41. Αφαιρέστε την μυρωδιά ψαριού από τα φιλέτα σας με την ενυδάτωση του ωμου ψάριου σε ένα ταψί με διάλυμα σόδας για μία ώρα μέσα στο ψυγείο.

42. Κάντε ομελέτες πιο αφράτο προσθέτοντας μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για κάθε τρία αυγά.



43. Μειώστε την οξύτητα της ντομάτας με βάση τις συνταγές σας με το ψέκασμα τους με μια πρέζα μαγειρική σόδα.

Καθαρισμός

44. Προσθέστε ένα φλιτζάνι στην τουαλέτα, αφήστε το για μια ώρα, και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Θα καθαρίσει την τουαλέτα και θα απορροφήσει την οσμή.



45. Χρησιμοποιήστε το για να τρίψετε νεροχύτες, ντους, πλαστικά δοχεία και πορσελάνη

46. Ψεκάστε το σε τοίχους, καθρέφτες,

47. Προσθέστε μια κουταλιά στο πλυντήριο πιάτων σας για να κάνετε πιο εύκολο το τρίψιμο στα πιάτα.

48. Αφαιρέστε το λίπος από κατσαρόλες και τηγάνια.

49. Στεγνό καθάρισμα χαλιά, ταπετσαρίες και έπιπλα από ράντισμα μαγειρική σόδα πάνω από το ύφασμα και μετα ενα απαλο βούρτσισμα. Αφήστε για μια ώρα ή όλη τη νύκτα,

50. Ενισχύστε την καθαριστική δύναμη απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων σας με το ψέκασμα με μια χούφτα στα βρώμικα ρούχα.

51. Συνδυάστε το με νερό για να κάνει μια πάστα για το γυάλισμα ανοξείδωτου χάλυβα και χρώμιο.

52. Αφαιρέστε τις γρατσουνιές και σημάδια από το κραγιόν στα πατώματα βινυλίου και τοίχους.

53. Καθαρίστε τα παπούτσια σας με αυτό.



54. Καθαρίστε τα σκουπίδια με αυτό.

55. Χρησιμοποιήστε το για να πλύνει τις πάνες.

56. Καθαρίστε το ψυγείο με αυτό.

57. Ενυδατώστε βούρτσες και χτένες σε ένα ταψί διάλυμα σόδας.

58. Ανακατέψτε το με νερό για να πλύνετε τροφίμων και δοχεία ποτών.

59. Βάλτε τρεις κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε ένα λίτρο ζεστό νερό, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το μείγμα για να πλύνετε μαρμάρινα έπιπλα.

60. Απορροφήστε το με ένα υγρό σφουγγάρι, καθαρίστε με το σφουγγάρι.

61. Χρησιμοποιήστε το για να απαλλαγούμε από μπαγιάτικο μυρωδιές από τα δοχεία ψύξης και θερμός μπουκάλια.

62. Καθαριστε την καφετιέρα σας με ένα διάλυμα σόδας ψησίματος, στη συνέχεια ξεπλύνετε.

63. Συνδυάστε το με ζεστό νερό για τον καθαρισμό μπιμπερό.

64. Πασπαλίστε το το μπάρμπεκιου γκριλ, τότε ξεπλύνετε

65. Για το λιπαρό δάπεδο του γκαράζ σας, τρίψτε το πάτωμα, και ξεπλύνετε.

66. Αφαιρέστε τα καμενα τρόφιμα από ένα τηγάνι με εμβάπτιση σε διάλυμα σόδας ψησίματος για 10 λεπτά πριν το πλύσιμο.

67. Καθαρίστε τατασάκια σας με ένα διάλυμα σόδας ψησίματος.

68. Κρατήστε σας αποχετεύσεις καθαρές βάζοντας τέσσερις κουταλιές μαγειρική σόδα σε αυτά κάθε εβδομάδα. Ξεπλύνετε τα κάτω με ζεστό νερό.

69. Καθαρίστε τις κουρτίνες ντους σας με εμβάπτιση τους σε μαγειρική σόδα και νερό.

70. Βάλτε το σε μια μικρή βούρτσα για να τρίψετε τσάντες

71. Χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε λιωμένο πλαστικό περιτύλιγμα ψωμί από μια τοστιέρα. Ψεκάστε την μαγειρική σόδα σε ένα βρεγμένο πανι στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πανι για να καθαρίσετε την τοστιέρα.

72. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε τις οδοντοστοιχίες σας.

73. Κάντε μια παχιά πάστα από μαγειρική σόδα και νερό, και το χρησιμοποίησε για να τρίψετε εμαγιέ χυτοσίδηρο και ανοξείδωτο χάλυβα.

74. Ανακατέψτε τέσσερις κουταλιές σόδα με ένα λίτρο ζεστό νερό, και να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το εσωτερικό μέρος του φούρνου.

75. Χρησιμοποιήστε το για να βγάλει από το αδιέξοδο απο τις σόμπες ξυλου και τζακι
Πηγή:Bioathens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου