Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.. ΤΗ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΣΕΛΒΙΚΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!


ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΝΟΣ ΑΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ SERVER-ΛΑΚΕΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.. ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ... ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ... Οι συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ ..ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Ο ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ!-ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ-ΠΑΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ!- ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΙ!~ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ –ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΘΕΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΧΟΤΖΑ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ-ΥΠΟΥΛΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ Ν. ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ολο το         δρομολογημένο πλάνο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ!                                                   

ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΥΣ (Κολοκοτρώνη, Μακρυγιάννη ,μαζί με όλο το πάνθεον των εξεγερθέντων του 1821)

Ετοιμάζεται να χτυπήσει στο σταυρό τους Έλληνες Ορθοδόξους! Δείτε τι θέλει να κάνει:

Αντικατάσταση της φράσης: “Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδας” από μία άλλη, αρμόζουσα σε ένα σύγχρονο κοσμικό κράτος, δεδομένου ότι αυτή δεν εκφράζει, ως οφείλει, όλους τους πολίτες του κράτους.
Ο κ. Ν. Φίλης θα κάνει την ακόλουθη τροποποίηση στο Σύνταγμα::“Στο όνομα του Ελληνικού Λαού, με προσήλωση στα δικαιώματα του Ανθρώπου και το ιδανικό της Δημοκρατίας.”

Εις τι ενοχλεί τον άθεο Φίλη και τους ομόδοξους στο… τίποτε, η φράση περί Αγίας Τριάδος; Λησμονούν χυδαιότατα μάλιστα ότι η εξέγερση των Ελλήνων το 1821 έγινε με την πίστη στο Θεό και φλάμπουρο τον σταυρό;
--Δεν εκφράζει όλους τους πολίτες; Τους παραεκφράζει το ελληνικό Σύνταγμα με μια μοναδική πλειοψηφική διάσταση-δυναμική , που σε κανέναν άλλο λαό δεν υπάρχει. Το 98% των κατοίκων αυτού τόπου πιστεύουν σε θεό και είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι. Και μόνον ένα 2% αλλόθρησκοι ή άθεοι. Είναι αυτό το ιδανικό της δημοκρατίας ή όχι;
Τα συντάγματα στήνονται πάντα με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών της πλειοψηφίας. Και ζητάς εσύ κ. Φίλη το 2% να καπελώσει το 98% .. Αυτή είναι η δημοκρατία που σου έμαθαν οι Μπολσεβίκοι του εξαερισθέντος κομμουνισμού και της καταγέλαστης ιδεοληψίας σου;( Συμπτωματικά η ιδεοληψία σου είναι επίσης Εβραιογεννής-πλάκα δεν έχει;)


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
1.2 Άρθρο 3 (ανήκει στο Τμήμα Β, Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας) …

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ… ΤΗΝ:
Κατάργηση του άρθρου και του τμήματος. Η φράση “τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό” είναι επίσης καταχρηστική και δεν εκφράζει το σύνολο των πολιτών.
Σε όλο το Σύνταγμα δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αναφορά σε συγκεκριμένη θρησκεία, επικρατούσα ή μη, ούτε στα κείμενα ή στο δόγμα της, ούτε και αφορά το κράτος το κείμενο της λεγόμενης Αγίας Γραφής





Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΨΩΦΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ;  ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ;

Ο κ. Φίλης θα επιδιώξει και την κατάργηση του άρθρου αυτού.. Εις τι τον ενοχλεί; Το όνομα του Ιησού Χριστού;Με επιχείρημα το ίδιο παραμύθι…” δεν εκφράζει το σύνολο των πολιτών”! Εκφράζει το 98% των Ελλήνων κι αυτό Συνταγματικά αρκεί! Υπεραρκεί. Οι ΄Ελληνες έχουν μία ταυτότητα συγκεκριμένη, αρέσει ή όχι αυτό.Γιατί πρέπει να την κατεδαφίσουμε, να την εξαφανίσουμε;

Εις τι διαφέρει ο Φίλης από εκείνον τον αρχισιωνιστή ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ, που θεωρεί αγκάθι τη θρησκεία, την παιδεία και τις παραδόσεις των Ελλήνων, στην σιωνιστική προσπάθεια παγκοσμιοποίησης; Μήπως ο κ. Φίλης είναι πράκτωρ του Κίζινγκερ, έστω κι αν δεν το ξέρει; Ακόμη χειρότερο τότε για την όποια νοημοσύνη του. Μήπως του διαφεύγει ότι ο κομμουνισμός είναι φτιάξιμο των Εβραίων σε μια, την πρώτη τους δυναμική ενέργεια παγκοσμιοποίησης; Κράτησε το πείραμα κάπου 70 χρόνια… αλλά στην πορεία το πλάνο δεν φτούρησε κατά τα σχέδια των Πρωτοκόλλων της Σιών.. με τα γνωστά αποτελέσματα της αυτοδιάλυσης του ιδεολογικού μορφώματος του κ. Φίλη. Το ότι ο κ. Φίλης και κάποια ρομαντικά αποσπόρια του ΚΚΕ… εξακολουθούν να παραμένουν πιστοί σε ιδεοληπτικά πίτουρα, αυτό ανήκει στη σφαίρα της κλινικής εποπτείας .
Λησμονεί ότι η κατάργηση της αναφοράς -το δηλωτικό- της πίστης μας Χ.Ο έγινε κατ΄απαίτηση των Εβραιοσιωνιστών και επιβλήθηκε συμπτωματικά από τον εβραιογενή πρωθυπουργό Σημίτη! Εδώ έχουμε μια ευθεία ανατροπή της δημοκρατικής τάξης. προς χάριν 4000 ατόμων Ελλήνων μεν πλην εβραϊκού θρησκεύματος!


ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ αριστερά άθεα ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ! Δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο! ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΩΡΕ ΟΡΝΗΘΙΑ!


Μήπως εθελοτυφλεί; ΄Η είναι ένα υπνωτισμένο άβουλο όργανο ξένων δυνάμεων που επιδιώκουν σταθερά και με πλάνο, στην εξαέρωση των ιερών και οσίων του ελληνικού λαού;Μα το έχει πει ο ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ… πεντακάθαρα. “Πρέπει να εξαφανίσουμε τη θρησκεία, την παιδεία και τις ισχυρές παραδόσεις των Ελλήνων… Γιατί ο Αρχιραβίνος του Σιωνισμού στόχευσε-και συνεχίζει να στοχεύει την Ελλάδα κι όχι ας πούμε τη Γερμανία , Ελβετία, Αγγλία; Μα αυτές τις χώρες τις έχουν από πολλού χάψει και μπασταρδέψει.. Το κάστρο που λέγεται Ελλάς, αυτό επιδιώκουν να ισοπεδώσουν… με ντόπιουε πράκτορες εξαγορασμένους, οι οποίοι κατά την περίοδο της 6/τους κρίσης μας φαίνεται ότι έχουν πληθυνθεί υπερμέτρως…
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΦΙΛΗ..
_ _ _ _ _
1.3 Άρθρο 13 θέλει να επιφέρει τις εξής ακόμη αλλαγές στο Σύνταγμα:

.
ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟΥΤΟ:«Απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπλοκή θρησκευτικών οργανισμών και εκπροσώπων τους στους κρατικούς θεσμούς, καθώς και οποιαδήποτε διακριτική μεταχείριση συγκεκριμένου θρησκεύματος ή θρησκευτικού οργανισμού εκ μέρους του κράτους. Όλοι οι θρησκευτικοί οργανισμοί ρυθμίζουν μόνοι τους τα εσωτερικά τους ζητήματα και χρηματοδοτούν μόνοι τους τις δραστηριότητές τους.»


1.4 Άρθρο 13 § 2
Πάντα οι αριστεροί ενοχλούνταν από τα οικονομικά της Εκκλησίας. Επιδιώκουν να αρπάξουν την περιουσία Εκκλησίας και μοναστηριών, και να μην μισθοδοτούνται οι κληρικοί.

Ως γνωστόν ο κομμουνισμός στο πλιάτσικο είχε λαμπρές επιδόσεις. Η βασιλεία εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με πρωταγωνιστές αυτούς τους αριστεριστές με το επιχείρημα ότι “ η ετήσια χορηγία προς το θρόνο ήταν πολλά λεφτά. “ 

Τρίχες. Με τη Προεδρία της Δημοκρατίας, οι χορηγίες είναι πολλαπλάσιες. Ξέρετε πόσοι τέως πρόεδροι υπάρχουν στην μπάντα και πόσα … κονδύλια μασάνε ετησίως… εκτός του εν ενεργεία προέδρου;
Το θέμα διαχωρισμού εκκλησίας κράτους, είναι σοβαρό, δεν το απορρίπτει ούτε η Εκκλησία, αλλά πως θα γίνει; Με τους ψευτοδημοκράτες της αριστεράς και οπαδούς της δικτατορίας του Προλεταριάτου, τύπου Φίλη, που παριστάνει τον δημοσιογράφο, ενώ είναι ένα κομματόσκυλο ..που χρησιμοποιεί τον ιερό βωμό της δημοσιογραφίας υπέρ του κομματικού του μαγαζιού;
Τον πληροφορούμε, αν δε το έχει διδαχθεί, μια και πλασάρεται ως δημοσιογράφος, πως οι κομματικοί δημοσιογράφοι, είναι ΟΝΕΙΔΟΣ και ΚΗΛΙΔΑ της δημοσιογραφίας…Δεν έχουν καμιά σχέση με τα ιδανικά της δημοσιογραφίας. Απλά χρησιμοποιούν τα εργαλεία της στην προώθηση κομματικων βλέψεων. Στις κομματικές εφημερίδες ΑΥΓΗ , ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, δημοσιεύουν μόνον ειδήσεις-πληροφορίες που συμφέρουν το κόμμα! Το έχει περιγράψει πλήρως ο πατριάρχης τους, ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ: “ Θάβουμε, εξαφανίζουμε ειδήσεις που δεν συμφέρουν το κόμμα” .. Κατόπιν αυτού μπορεί να συμπεράνει κανείς πόσο… δημοσιογράφος είναι ο Νίκος Φίλης!
.1.6 Άρθρο 13 § 5
Ο Φίλης θα καταργήσει τον θρησκευτικό όρκο::
«Ο όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο και σε κάθε περίπτωση είναι αμιγώς πολιτικός, ήτοι με επίκληση στην τιμή και τη συνείδηση, και κοινός για όλους ανεξαιρέτως.»
***Πρώτον ο όρκος απαγορεύεται από την ίδια την ορθοδοξία.. Το αν επιβλήθηκε και ισχύει οφείλεται στις άθλιες σκοπιμότητες του κράτους, (κι όχι της εκκλησίας) που γιά λόγους εκφοβισμού… υιοθέτησε τον θρηκευτικό όρκο που έτσι η αλλιώς είναι πιο αποτελεσματικός. Στην πράξη όμως; αποδείχτηκε κι ο όρκος αυτός δεν έχει καμιά ουσιαστική αξία, αφού οι πάντες ορκίζονται…χωρίς κανένα σκιάξιμο.΄Αλλωστε οι εντιμότατοι δικηγόροι μας, προστρέχουν και έναντι αμοιβής σε ψευδομάρτυρες-επαγγελματίες… προκειμένου να διευκολύνουν τον πελάτη τους….Για ποιον θρησκευτικό όρκο θα μιλάμε όταν στην πράξη έχει εκφυλιστεί;
Προσέξτε τον ανεγκεφαλισμό & τις φαιδρότητες του άθεου Φίλη! ΄
Θα ζητήσει μέσα στην άπατη αθεϊα του.. την ισχυροποίηση του πολιτικού όρκου, της συνείδησης και τιμής.!
Σύμφωνα με τις έως σήμερα συνήθειες, ειωθότα, η ισχύς του θρησκευτικού όρκου είναι μεγαλύτερη εκείνης της επίκλησης της τιμής και της συνείδησης, διότι τα δύο αυτά “είδη” έχουν στην πράξη αυτο-ξεφτιλιστεί.. Τόσο η τιμή, όσο και συνείδηση έχουν σμπαραλιαστεί!
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!
Εμείς ρωτάμε: Γιατί πρέπει να υπάρχει σώνει και καλά συνταγματική διάταξη περί όρκου; ΟΛΟΙ ψεύδονται, ΟΛΟΙ παίζουν θέατρο, ειδικά στα δικαστήρια… Προς τι λοιπόν ο εξαναγκασμός, σε όρκο; Γιατί εκ προοιμίου κι αυτονοήτως να μην εκλαμβάνεται ως ειλικρινής ο άνθρωπος , αλλά να υποχρεώνεται στον εξευτελισμό της αμφισβήτησης της ειλικρινειάς του, υποχρεωμένος σε όρκους που καταπατούνται..μαζικά;

Χωρίς να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως …προοδευτικοί του κώλου, όπως οι αριστεροί , (οι άθεοι ως γνωστόν είναι –συμπτωματικά και αριστεροί) προτείνουμε το προοδευτικότερο: Να υπάρχει συνταγματική διάταξη- απαγόρευση παντός όρκου.Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΣ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ..Το κράτος –μια κι αυτός είναι ο καημός του κ.Φίλη, στην προσπάθειά του να αποφλοιώσει παν θρησκευτικόν παρά τοις Έλλησι, οφείλει να σέβεται τον πολίτη του.
Και του δείχνουμε τον πιο αθώο κι έντιμο τρόπο. ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΟΡΚΟ στις δημόσιες παραστάσεις του. Για τους θρησκευάμενους ο ΟΡΚΟΣ να είναι ελεύθερος ή κατά βούληση και πάντα σύμφωνα με τις δοξασίες της θρησκείας του!
Το καλύτερο θα ήταν να μη γίνει καμιά αναφορά περί όρκου στο Σύνταγμα… ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΉ ΚΑΙ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΈΤΣΙ ΈΝΑ ΠΙΟ ΛΙΤΌ ΚΑΙ ΜΕΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗ…
Διαγραφή της φράσης «για προσβολή της χριστιανικής και κάθε άλλης γνωστής θρησκείας», που αναφέρεται σε εξαιρέσεις της απαγόρευσης κατάσχεσης εντύπων.1.8 Άρθρο 16 § 2
Διαγραφή της φράσης “και θρησκευτικής” (συνείδησης) από τους σκοπούς της παιδείας.1.9 Άρθρα 33 § 2 και 59 § 1
βΑΣΙΚΆ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΆ δεν έχουμε ενστάσεις για τα δυο αυτά άρθρα..αλλά :
Είναι φανερό ότι ο ΑΘΕΟΣ αυτός ενοχλείται, λόγω άπατης αθεϊας του, από κάθε τι …χριστιανικό. Να του κάνο0υμε το χατήρι…:
*** Παλαιά διώκονταν όσοι προσέβαλαν με ύβρεις τη θρησκεία του άλλου…
Π).Χ. Αν έλεγες σε κάποιον τη γνωστή φράση “ Γαμώ την Παναγία σου…” αυτό αποτελούσε προσβολή της πίστης και καθόσουν στο σκαμνί! Ας όψονται οι δικηγόροι που σε κουκούλωναν για λογαριασμό του μαλάκα πελάτη τους!
Να φύγουν από το σύνταγμα τέτοιες διώξεις, διότι απλά καμιά θρησκεία δεν θίγεται ούτε και προσβάλλεται. Υποτίθεται ότι ίσταται υπεράνω των ανθρωπίνων.Και είναι ανόητον ο άνθρωπος να εκζητεί …δικαστικά, την προστασία του κύρους… του Θεού του.. Διότι πως να το κάνουμε οι Θεοί δεν θίγονται… Θίγεται όμως ο άνους κ. Φίλης και ζητάει συνταγματική επιδιόρθωση..
Για μας δεν χρειάζεται να γίνει καμιά μνεία για την περίπτωση.Είναι αναχρονιστική πλέον!
Θέλει ο κ. Φίλης να διαγράψει “ τη θρησκευτική συνείδηση”από τους σκοπούς της παιδείας!.. Βρε ο μπαγάσας είναι τελείως άρρωστος με τα θρησκευτικά…Ντιπ για Ντιπ νιονιό!
Πρώτα απ΄όλα η συνείδηση είναι μία και δεν τεμαχίζεται σε θρησκευτική..νομική ή τσαγγαρική. Συμφωνούμε στη διαγραφή..Εν τάξει δεν χρειάζεται η παιδεία να καπελώνεται από τη θρησκεία.
΄Ομως ρε Φίλη …για να μην είσαι τόσο στραβός, γιατί δεν αντικαθιστάς το “θρησκευτική” με το ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, που σε καλύπτει στο 100% .. ΄Η μήπως δεν αισθάνεσαι και τόσο ορίτζηναλ ΄Ελληνας;; Και γιατί να αισθάνεσαι, όταν άσκεπτα ταϊζεσαι με το σανό ξενόφερτων ιδεολογημάτων, που σε έχουν κάνει άνθρωπο-χαλκομανία;
Δεν σε γιόμιζε ο απέραντος ελληνικός, καταλυτικός παγκοσμίως, πνευματικός πλούτος και ξεπόρτισες σε φαιδρά εβραιοσιωνιστικά ιδεογραφήματα, (κομμουνισμός, αριστερισμός και το αυτό της Χάϊδως) που αποδείχτηκαν μέσα στην ιστορία πατάτες (όπως λένε οι ορίτζηναλ δημοσιογράφοι) και σκέτο αιμοσταγές έγκλημα;
ΘΕΛΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!—ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΔΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΖΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ-ΙΤΑΜΟ ΘΡΑΣΟΣ! ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΟΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟ9ΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!
Αντικατάσταση της φράσης: “στο όνομα της αγίας και ομοούσιας και αδιαίρετης τριάδας” στον όρκο του Προέδρου της Δημοκρατίας και των βουλευτών αντίστοιχα από άλλη, αρμόζουσα σε ένα κοσμικό πολίτευμα.
Προτείνουμε «Δηλώνω επικαλούμενος την τιμή και τη συνείδησή μου ενώπιον του Ελληνικού Λαού».

ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ! ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ…
Βγάζει μπμπίκια ο Φίλης.. θέλει ακόμη και το άβατον του να καταργήσει.. για να ικανοποιήσει μερικές συναχωμένες καρά-κομματικές ανέραστες!
Δείτε τα ονείρατα τους:
1.10 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ Άρθρo 105

Κατάργηση του άρθρου 105 περί ειδικού καθεστώτος του Αγίου Όρους. Οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες που οδήγησαν στο ειδικό αυτό καθεστώς δεν υφίστανται πλέον. Οι μονές του Άθω θα εξισωθούν νομικά με όλες τις άλλες μονές και τα περιουσιακά τους στοιχεία θα ρυθμιστούν εκ νέου με νόμο.
Μα τόσο …μπινέδες είστε ρε ΦΙΛΗ; Ποιά εξίσωση ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ να κάνεις με το Άγιο όρος;Υπάρχει ΡΕ άλλο αντίστοιχο που μπορεί να εξισωθεί με το μεγαλείο του και την ιστορία του; Δεν οφείλει η Κωλοπολιτεία που έχετε στο νιονιό σας, να προστατεύει την Ακρόπολη της ελληνικής Ορθοδοξίας;Μα τόσο προοδευτικά ευτελείς και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ είστε εσείς οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΘΕΟΙ;Ρε πεμπτοφαλαγγίτες… Ού το καριοφύλλι δεν θα το αποφύγετε!
ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΦΙΛΗ…ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΚΟΠΕ: Να τα κάνει όλα ίδια:
2. Δημόσια Διοίκηση
2.1 Νομικό καθεστώς θρησκευτικών οργανισμών

Η Εκκλησία της Ελλάδος, oι Μουφτείες, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και τα κάθε είδους νομικά πρόσωπα δημόσιου δικαίου που εξαρτώνται από τα παραπάνω, μετατρέπονται σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου.
Πάμε πιο κάτω και ξεχάστε αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα:Σαρώνονται ΟΛΑ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΟΥΒΛΑ ΤΗΣ ..ΛΑΜΠΡΗΣ…
ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ; ΄Οχι γεννήθηκαν παλαβιάρηδες και τραυματικοί. ΄Εχουν κάλο στον εγκέφαλο! ιδού;
2.3 Θρησκευτικά σύμβολα και τελετές στο δημόσιο τομέα
Κατάργηση των θρησκευτικών τελετών (αγιασμός, εκκλησιασμός, προσευχή, δοξολογίες, τρισάγια, θείες λειτουργίες) σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και της παρουσίας θρησκευτικών λειτουργών σε αυτές.
Kατάργηση του υποχρεωτικού χαρακτήρα της παρουσίας και συμμετοχής σε θρησκευτικούς τόπους, εορτές και τελετουργικά οποιουδήποτε δημόσιου υπαλλήλου ή λειτουργού, με έμφαση στους ένστολους.
Απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από όλα τα κτίρια δημοσίων υπηρεσιών.

Οριστική και παντελής κατάργηση του θρησκευτικού όρκου από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και από όλες τις καταθέσεις, μαρτυρίες και δηλώσεις, έγγραφες και προφορικές (στρατός, κυβέρνηση, δικαστήρια, ορκομωσίες, αναλήψεις καθηκόντων κ.λπ.).

2.5 Θρησκευτικές αρμοδιότητες δημόσιων υπηρεσιών

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΙΛΗΣ;ΙΔΟΥ:

Όλες οι αρμοδιότητες δημόσιων υπηρεσιών που σχετίζονται με θρησκευτικούς οργανισμούς, όπως της Γενικής Γραμματείας και της Γενικής Διεύθυνσης Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, του Θρησκευτικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων και της Διεύθυνσης Θρησκευτικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας ή του Γραφείου Ναοδομίας, καταργούνται.

2.6 Διακρίσεις και ποινικοποιήσεις με θρησκευτική βάση
Όλοι οι νόμοι που θεσμοθετούν διακρίσεις των πολιτών σχετιζόμενες με το θρήσκευμα, είτε θετικές είτε αρνητικές, καθώς και όλοι οι νόμοι που θεσμοθετούν αδικήματα σχετιζόμενα με θρησκευτικές πεποιθήσεις, αντικαθίστανται ή τροποποιούνται κατάλληλα. Συγκεκριμένα:
Καταργείται το Έβδομο Κεφάλαιο του Ποινικού Κώδικα “Επιβουλή της θρησκευτικής ειρήνης”. 


Τα άρθρα 198, 199 και 200 καταργούνται πλήρως, ενώ το άρθρο 201 μπορεί να ενταχθεί σε άλλο κεφάλαιο. Τα πραγματικά αδικήματα που προβλέπονται εδώ καλύπτονται ήδη από τις διατάξεις περί διατάραξης της δημόσιας τάξης και περί εξύβρισης. Δεν χρήζει ειδική μνεία διατάραξης της “θρησκευτικής” ειρήνης, ενώ η βλασφημία, δηλαδή η προσβολή θρησκευτικών δογμάτων, δεν συνιστά αδίκημα από την άποψη της πολιτείας, αλλά ελευθερία έκφρασης.

Καταργείται η ισχύς της Σαρίας (θρησκευτικού μουσουλμανικού νόμου). Οι μόνοι νόμοι που είναι αποδεκτό να ισχύουν είναι εκείνοι του κράτους και οφείλουν να είναι ίδιοι για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος.
Προβλέπεται εναλλακτική θητεία στο στρατό για όλους τους αντιρρησίες που επικαλούνται λόγους συνειδήσεως και όχι μόνο για όσους επικαλούνται λόγους θρησκευτικής συνειδήσεως ή ανήκουν σε συγκεκριμένα θρησκεύματα.3.1 Κρατική χρηματοδότηση θρησκευτικών οργανισμών


ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ…ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟ---ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ!

Παύση κάθε κρατικής οικονομικής ενίσχυσης σε θρησκευτικούς οργανισμούς ή κοινωφελείς οργανισμούς που σχετίζονται με θρησκευτικά ιδρύματα (Μισθοδοσία κληρικών, επισκόπων και μουφτήδων, επιχορηγήσεις πατριαρχείων). Κατάργηση χρηματοδότησης θρησκευτικών τελετών και δραστηριοτήτων (μεταφορά «αγίου» φωτός, εορτή «αγιασμού» των υδάτων κ.τ.ό.). Κάθε θρησκευτικός οργανισμός χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δικούς του πόρους (π.χ. εκμετάλλευση ακινήτων, εισφορές ιδιωτών

3.2 Ακίνητη περιουσία θρησκευτικών οργανισμών

***Καταγραφή και εκτίμηση της ακίνητης περιουσίας κάθε θρησκευτικού οργανισμού για την οποία ο οργανισμός κατέχει νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας.
Κάθε θρησκευτικός οργανισμός φορολογείται για την κατοχή και εκμετάλλευση αυτών των νόμιμων περιουσιακών στοιχείων όπως κάθε άλλο Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο δεν κατέχεται με νόμιμο τρόπο περιέρχεται στο δημόσιο και αξιοποιείται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου


3.3 Οικονομική διαχείριση θρησκευτικών οργανισμών
Οι θρησκευτικοί οργανισμοί τηρούν βιβλία, εκδίδουν στοιχεία και υπόκεινται σε φορολόγηση και έλεγχο από τις φορολογικές αρχές για οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα. Υποχρεούνται να δημοσιεύουν οικονομικές καταστάσεις μια φορά τον χρόνο, οι οποίες περιλαμβάνουν έκθεση για οικονομική διαχείριση από 
Ορκωτούς Ελεγκτές και με τρόπο που θα καθοριστεί από Προεδρικό Διάταγμα

4. Παιδεία
4.1 Διδασκαλία θρησκευτικών

Κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών στο δημοτικό και στο γυμνάσιο, μάθημα θρησκειολογίας σε μία μόνο τάξη του λυκείου, με ισότιμη και αμερόληπτη παρουσίαση όλων των θρησκευμάτων, καθώς και της αθεΐας και του αγνωστικισμού.

4.2 Αναφορές στη θρησκεία
Αφαίρεση των διαθεματικών θρησκευτικών αναφορών από τα μαθήματα του σχολείου, αποκλειστικά γνωσιολογικές και όχι ομολογιακές αναφορές στη θρησκεία στα πλαίσια των μαθημάτων της ιστορίας, κοινωνιολογίας και άλλων συναφών θεμάτων.

4.3 Θρησκευτικά σύμβολα και τελετές
Απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τα σχολεία, κατάργηση των θρησκευτικών τελετών (αγιασμός, εκκλησιασμός, προσευχή κ.τ.ό.) και της παρουσίας θρησκευτικών λειτουργών στα σχολεία.

4.4 Θρησκευτικές εορτές
Κατάργηση εορτασμού των αποκαλούμενων τριών Ιεραρχών σαν προστατών των ελληνικών γραμμάτων και θέσπιση εορτασμού Ημέρας της Παιδείας.
Προτείνουμε τη 10η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα της Επιστήμης για την Ειρήνη και Ανάπτυξη.


Υφιστάμενα άρθρα συντάγματος προς αλλαγή

Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας
Άρθρο 3
1. Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού• τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ΄ (29) Ιουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.


2. Το εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Κράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.
3. Το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. Η επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ελλάδας και της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.
Άρθρο 13
1. Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.
2. Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται.
3. Οι λειτουργοί όλων των γνωστών θρησκειών υπόκεινται στην ίδια εποπτεία της Πολιτείας και στις ίδιες υποχρεώσεις απέναντί της, όπως και οι λειτουργοί της επικρατούσας θρησκείας.
4. Κανένας δεν μπορεί, εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το Κράτος ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους.
5. Κανένας όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο, που ορίζει και τον τύπο του.
Άρθρο 16
1. Η τέχνη και η επιστήμη, η έρευνα και η διδασκαλία είναι ελεύθερες• η ανάπτυξη και η προαγωγή τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους. Η ακαδημαϊκή ελευθερία και η ελευθερία της διδασκαλίας δεν απαλλάσσουν από το καθήκον της υπακοής στο Σύνταγμα.
2. Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
3. …
Άρθρο 33
1. Ο εκλεγόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναλαμβάνει την άσκηση των καθηκόντων του από την επομένη της ημέρας που έληξε η θητεία του απερχόμενου Προέδρου• σε όλες τις άλλες περιπτώσεις από την επομένη της εκλογής του.


2. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο:
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».


3. Νόμος ορίζει τη χορηγία που καταβάλλεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη λειτουργία των υπηρεσιών που οργανώνονται για την εκτέλεση των καθηκόντων του.
Άρθρο 59
1. Οι βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Βουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο:
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».
2. Αλλόθρησκοι ή ετερόδοξοι βουλευτές δίνουν τον ίδιο όρκο σύμφωνα με τον τύπο της δικής τους θρησκείας ή του δικού τους δόγματος.


3. Βουλευτές που ανακηρύσσονται όταν η Βουλή απουσιάζει δίνουν τον όρκο στο Τμήμα της που λειτουργεί.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤPΙΤΟ
Καθεστώς του Αγίου Όρους
Άρθρο 105
1. Η χερσόνησος του Άθω, από τη Μεγάλη Βίγλα και πέρα, η οποία αποτελεί την περιοχή του Αγίου Όρους, είναι, σύμφωνα με το αρχαίο προνομιακό καθεστώς του, αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, του οποίου η κυριαρχία πάνω σ” αυτό παραμένει άθικτη. Από πνευματική άποψη το Άγιο Όρος διατελεί υπό την άμεση δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Όλοι όσοι μονάζουν σ” αυτό αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια μόλις προσληφθούν ως δόκιμοι ή μοναχοί, χωρίς άλλη διατύπωση.
2. Το Άγιο Όρος διοικείται, σύμφωνα με το καθεστώς του, από τις είκοσι Ιερές Μονές του, μεταξύ των οποίων είναι κατανεμημένη ολόκληρη η χερσόνησος του Άθω, το έδαφος της οποίας είναι αναπαλλοτρίωτο.
Η διοίκησή του ασκείται από αντιπροσώπους των Ιερών Μονών, οι οποίοι αποτελούν την Ιερή Κοινότητα. Δεν επιτρέπεται καμία απολύτως μεταβολή στο διοικητικό σύστημα ή στον αριθμό των Μονών του Αγίου Όρους, ούτε στην ιεραρχική τάξη και τη θέση τους προς τα υποτελή τους εξαρτήματα. Απαγορεύεται να εγκαταβιώνουν στο Άγιο Όρος ετερόδοξοι ή σχισματικοί.
3. Ο λεπτομερής καθορισμός των αγιορειτικών καθεστώτων και του τρόπου της λειτουργίας τους γίνεται από τον Καταστατικό Χάρτη του Αγίου Όρους, τον οποίο, με σύμπραξη του αντιπροσώπου του Κράτους, συντάσσουν και ψηφίζουν οι είκοσι Ιερές Μονές και τον επικυρώνουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Βουλή των Ελλήνων.
4. Η ακριβής τήρηση των αγιορειτικών καθεστώτων τελεί ως προς το πνευματικό μέρος υπό την ανώτατη εποπτεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου και ως προς το διοικητικό μέρος υπό την εποπτεία του Κράτους, στο οποίο ανήκει αποκλειστικά και η διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
5. Οι πιο πάνω εξουσίες του Κράτους ασκούνται από διοικητή, του οποίου τα δικαιώματα και καθήκοντα καθορίζονται με νόμο.
Με νόμο επίσης καθορίζονται η δικαστική εξουσία που ασκούν οι μοναστηριακές αρχές και η Ιερή Κοινότητα, καθώς και τα τελωνειακά και φορολογικά πλεονεκτήματα του Αγίου Όρους.
Υφιστάμενο κείμενο Ποινικού Κώδικα προς αλλαγή:





ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ


Άρθρο 198.
Κακόβουλη βλασφημία.
1.Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό.
2.Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παρ. 1, εκδηλώνει δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών.
Άρθρο 199.
Καθύβριση θρησκευμάτων.
Όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.


Η.Ν.Α-ΕΛΛΗΓΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου