Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΘΕΟΥΣ-αυτά τα ζόμπι- ΕΣΥ ΟΝΤΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ…;

              
Η αθεϊα δεν παράγει ούτε προάγει ΗΘΙΚΗ.Η αθεϊα είναι καπρίτσιο προβληματικών, συμπλεγματικών ακαταστάλαχτων όντων. Η πίστη σε Θεούς ή έναν Θεό κατατείνει στον εξανθρωπισμό. ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ! 

Οι άθεοι, τύπου Τσίπρα, Λαφαζάνη-Κουτσύμπα και της παρέας τους συμπτωματικά ΟΛΟΙ τους κομμουνιστικής –αριστερή τη λένε σήμερα- ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ με ..προγόνους τους υπέρλαμπρους πατριάρχες-διώκτες κυρίως του Χριστιανισμού- ΣΤΑΛΙΝ- ΧΟΤΖΑ-ΛΕΝΙΝ  


Σήμερα την τύχη του κομμουνισμού την ξέρουμε ΟΛΟΙ..ΕΞΑΕΡΩΘΗΚΕ! Η πίστη όμως σε Θεό δεν εξαφανίστηκε και οι καμπάνες της ακούγονται ΞΑΝΑ σε ‘ολες τις χώρες όπου επιβλήθηκαν τα σοσιαλιστικο-κουμμουνιστικά ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ καθεστώτα.

Να είσαι κύριε (παρδόν σύντροφε…) ΑΘΕΟΣ. αλλά δεν έχεις κανέναν δικαίωμα να θέλεις να γκρεμίσεις τις πίστες των άλλων. Μην αυθαδιάζεις περί δημοκρατίας, όταν εσύ ο ίδιος είσαι φασισμός από τα γεννοφάσκια σου! 

Ίδιον της αθεϊστικής συμμορίας Τσίπρα και λοιπών “προοδευτικών” δυνάμεων, όπως και των προγόνων-ινδαλμάτων τους, ( Στάλιν, Χότζα –Λένιν – “το όπιον των λαών είναι η θρησκεία”…) είναι ότι επιδιώκουν σταθερά να γκρεμίσουν κάθε τι, ακόμη και τα σύμβολα της Πίστης των Ελλήνων.Τους ενοχλεί ακόμη και ο σταυρός στη Γαλανόλευκη! 


Και να μη λησμονείται ότι οι ΄Ελληνες από την βαθιά αρχαιότητα πίστευαν σε Θεούς…Χιλιάδες οι ναοί των αρχαών Ελλήνων με κορυφαίο τον ένδοξο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ! Αλλο αν σήμερα επέλεξαν (ή αναγκάστηκαν) από τους 12 να προτιμήσουν... τον ΕΝΑΝ Θεό!


Εις τι ενοχλούνται από την Ορθοδοξία –που έχει να επιδείξει και έναν γιγάντιο πολιτισμό- τα παρδαλά δίποδα του Τσιπρέϊκου ασκεριού; Απλά έχουν φουρτούνα εν κρανίω.!Το επιεικέστερο που μπορεί να πει κανείς για τα ξενόπιστα και ξενόφερτα αυτά ζόμπι.


Δώστους με την ψήφο σου ένα ηχηρό μάθημα, ώστε τουλάχιστον οι ανώριμοι να διδαχθούν πως ο σεβασμός στην πίστη του άλλου είναι ιερότητα..ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΩΣΑ!


Η.Ν.Α.

Φωτογραφία του Ιωαννης Βενδικης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου