Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΙΚΡΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ:... ΕΛΠΊΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ... Για να εκπληρώσεις το ...ιερόν καθήκον της ηλιθιότητάς σου! Ευτυχώς που οι μισοί ΄Ελληνες δεν τρομοκρατήθηκαν και δεν προσέτρεξαν να ψηφίσουν! Κάτι είναι κι αυτό....

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» αποκαλύπτουν πλήρως τα στρατηγικά σχέδια των Εβραιοσιωνιστών.., που εφαρμόζονται ήδη στη ράχη μας κατά γράμμα... Κατά τα λοιπά μπορείς να συνεχίζεις να ροχαλίζεις! ..Διαβάστε: 

greek1.blogspot.gr_

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» Δείτε τι γράφει το Εικοστό Πρωτόκολλο και θα καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω μας..Αν και δεν παίρνουμε όρκο ότι θα καταλάβεις!

Πρωτόκολλο Εικοστό Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη…

Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.
Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν’ αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου