Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΟΙ ΜΑΡΥΤΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ..ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΟΛΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ!


ΟΙ ΓΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ..ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ; Χριστόν έχουμε, Ποιόν Χριστό επαγγέλονται ;
Δεν την γλυτώνεις ...ακόμη κι αν εργάζεσαι στα χωράφια... Με πείσμα θα σου μεταδώσουν τον Χριστό τους...
και την Παναγία τους θα λέγαμε, αλλά η Μεγάλη Κυρά...δεν υπάρχει γι αυτούς!

Ύπουλος, διαβρωτικός κι αντεθνικός ο ρόλος τους .Μια ακόμη αμερικάνικη φόλα που στοχεύει την ελληνική κοινωνία..με παραμύθια της χαλιμάς. 

Ασκούν σταθερά κι απροκάλυπτα προσηλυτισμό..Κυνηγάνε τα αφελή θύματά τους, στο δρόμο και στα σπίτια, πουλώντας Χριστό..σε ήδη Χριστιανούς. Σε όλους μας έτυχε να συναντήσουμε τέτοιους πράκτορες της Αμερικανοτραφούς αυτής αίρεσης.. και να πάρουμε τα φυλλάδιά τους ΣΚΟΠΙΑ και ΞΥΠΝΑ, που κυκλοφορούν σε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Το διευθυντήριό τους βρίσκεται στη Γερμανία, και διαχειρίζεται τα θέματα της αίρεσης στην Ευρώπη.

Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 30.000 Μάρτυρες του Ιεχωβά, 378 Εκκλησίες και 370 θρησκευτικοί λειτουργοί. Από πέρυσι παρατηρήθηκε αύξηση 2,5% περίπου σε νέα μέλη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε παγκόσμιο επίπεδο, τα μεγαλύτερα ποσοστά νέων μελών παρατηρούνται στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.
Η πρώτη εμφάνιση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ελλάδα έγινε το 1905, ενώ το 1980 χορηγήθηκε από το υπουργείο Παιδείας η άδεια για την πρώτη Αίθουσα Βασιλείας, τον πρώτο χώρο λατρείας δηλαδή.
Στη Μαλακάσα, βρίσκεται το Κέντρο τους σε μεγάλο ιδιόκτητο χώρο, όπου οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, συγκεντρώνονται κατά χιλιάδες για να παρακολουθήσουν ομιλίες, βαπτίσεις,κ.λ.π.
{πλλές και ενίοτε παλαβές οι δοξασίες του.Πρώτα απ΄όλα έχουν παραποιήσει την Αγία γραφεί ..κατά πως τους βολεύει.. Θεωρούν ότι είναι οι εκλεκτοί του Χριστού, που δεν θεωρούν Θεό, αλλά άγγελο, κι ότι αυτοί θα μπουν κατ΄ αποκλειστικότητα στον Παράδεισο.΄Ετσι συχνά –πυκνά προαναγγέλλουν τη συντέλεια του κόσμου, διαψευδόμενοι φυσικά παταγωδώς..
Η άρνηση της στράτευσης, αλλά και η εξαίρεση των μαθητών Μαρτύρων του Ιεχωβά από την παρακολούθηση του μαθήματος των Θρησκευτικών είναι δύο κοινωνικά θέματα που έχουν κατά καιρούς απασχολήσει τη δημόσια συζήτηση. Και οι δύο αυτοί στόχοι επετέχθησαν και στην Ελλάδα ..Τα σχολιαρόπαιδα Γιαχωβάκια, απα΄λάσσονται από το μάθημα θρησκευτικών… και τα φανταράκια..δεν εκπαιδεύονται, αλλά τους βάζουν να κάνουν διάφορες κοινωνικές εργασίες.
Ψαρεύουν τους αφελείς...στο δρόμο , στις πλατείες, στα πάρκα! Παντού σε κάθε γωνιά της Γης... Δεν είναι τόσον αστεία η κίνηση αυτή... που δήθεν αυτοχρηματοδοτείται από τα μέλη της, όπως λένε. Το αντίθερο μάλιστα συμβαίνει:Κάποιοι σκοτεινοί εγκέφαλοι την χρηματοδοτούν κι αυτή με τη σειρά της...χρηματοδοτεί αυτά τα πρακτοράκια που σας προσεγγίζουν...
Το 1997 θεσπίστηκε η προσφορά κοινωνικής εργασίας για όσους αρνούνται να υπηρετήσουν τη θητεία τους. Εως τότε αντιμετώπιζαν ποινή φυλάκισης ως αντιρρησίες συνείδησης. Ο ίδιος έχει και προσωπική εμπειρία, αφού τη δεκαετία του '70 που κλήθηκε να υπηρετήσει στον Στρατό, τα δεδομένα ήταν πολύ διαφορετικά. Σύμφωνα με τα στοιχεία, μέσα στο 2009 περίπου 500 μέλη παρείχαν κοινωνική υπηρεσία αντί στράτευσης.
Το θέμα της μη στράτευσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά, είναι εξαιρετικά ύπουλο, σε ευαίσθητες χώρες όπως η Ελλάς ..
Δείτε όμως πώς πανηγυρίζουν οι ίδιοι, μια και πέτυχαν ανάλογες “διευκολύνσεις” και στην Τουρκία εντελώς πρόσφατα. Το παρακάτω το μονστράρουν στην διεθνή ιστοσελίδα τους:

Ο ΟΗΕ Ζητά από την Τουρκία να Σεβαστεί την Ελευθερία Συνείδησης


Εκατομμύρια Χριστιανοί αρνούνται να πάρουν όπλο για λόγους συνείδησης, και πολλά κράτη σέβονται αυτή τους την επιλογή. Η Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, σε απόφασή της η οποία εκδόθηκε στις 29 Μαρτίου 2012, αποφάνθηκε ότι οι πολίτες της Τουρκίας δικαιούνται την ίδια μεταχείριση.

Σε αυτή την απόφαση, η Επιτροπή πήρε θέση υπέρ δύο Τούρκων πολιτών, του Τζενκ Ατασοΐ και του Άρντα Σάρκουτ. Και οι δύο είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά, και αρνήθηκαν τη στρατιωτική υπηρεσία λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.
Οι κύριοι Ατασοΐ και Σάρκουτ είχαν επανειλημμένα υποβάλει αιτήσεις σε κυβερνητικές υπηρεσίες για να εξηγήσουν την απόφαση που είχαν πάρει με βάση τη συνείδησή τους και για να δηλώσουν ότι ήταν πρόθυμοι να προσφέρουν μη στρατιωτική κοινωνική υπηρεσία. Εντούτοις, δέχτηκαν και οι δύο ισχυρή πίεση να καταταχθούν στο στρατό. Μάλιστα, ο κ. Σάρκουτ, βοηθός λέκτορα σε πανεπιστήμιο, έχασε τη δουλειά του όταν εκπρόσωποι του στρατού απείλησαν το πανεπιστήμιο με μήνυση.

Στην απόφασή της, η Επιτροπή δήλωσε ότι το δικαίωμα άρνησης στράτευσης για λόγους συνείδησης «περιλαμβάνεται στο δικαίωμα της ελευθερίας σκέψης, συνείδησης και θρησκείας», και υπονοείται από το Άρθρο 18 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα. Επιπρόσθετα, η Επιτροπή αποφάνθηκε ότι το δικαίωμα της ελευθερίας σκέψης, συνείδησης και θρησκείας «επιτρέπει σε κάθε άτομο να απαλλάσσεται από υποχρεωτική στρατιωτική υπηρεσία αν αυτή συγκρούεται με τη θρησκεία ή τις πεποιθήσεις του».
Το έντυπο τουσ ΣΚΟΠΙΑ
Η πλάκα είναι ότι ήδη αυτή
τη στιγμή...έχουν κυκλοφορήσει
και το τεύχος Ιουλίου 2013!
Λίγο πριν από αυτή την απόφαση, υπήρξαν δύο σχετικές αποφάσεις από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Σε μία από αυτές, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι «η μη παροχή δυνατότητας εναλλακτικής υπηρεσίας στην Τουρκία καταστρατηγεί το δικαίωμα αντίρρησης συνείδησης», κάτι που εγγυάται η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
Η άρνηση στράτευσης για λόγους συνείδησης δεν είναι κάτι καινούριο—ανάγεται στις αρχές της Χριστιανοσύνης. Ο Έ. Γ. Μπαρνς, στο βιβλίο του Η Άνοδος της Χριστιανοσύνης (The Rise of Christianity), έγραψε τα εξής: «Μια προσεκτική ανασκόπηση όλων των πληροφοριών που υπάρχουν στη διάθεσή μας δείχνει ότι, μέχρι την εποχή του Μάρκου Αυρήλιου [Ρωμαίος αυτοκράτορας που κυβέρνησε από το 161 ως το 180 Κ.Χ.], κανένας Χριστιανός δεν έγινε στρατιώτης· και κανένας στρατιώτης, αφού έγινε Χριστιανός, δεν παρέμεινε σε στρατιωτική υπηρεσία».
Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τη διαβρωτική αυτή αίρεση (όχι μόνο σε θρησκευτικό αλλά και εθνικό επίπεδο, να δεο κανείς τι ακριβώς υποστηρλιζουν οι ίδιοι. Λένε:

    Κάνουν καλό Μάρκετινγκ..και με ειδηλιακές
    φωτογραφίες ...Ακόμη και στα κορφοβούνια θα τους δεις να ...ψαρεύουν!

Είστε Αμερικανική Αίρεση;

Τα παγκόσμια κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ωστόσο, δεν είμαστε αμερικανική αίρεση για τους εξής λόγους:
  • Αίρεση είναι η ομάδα που έχει αποσχιστεί από μια καθιερωμένη θρησκεία ή η παρέκκλιση από την ορθή θρησκεία. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν έχουν αποσχιστεί από κάποια θρησκεία. Αντιθέτως, πιστεύουμε ότι έχουμε αποκαταστήσει τη Χριστιανοσύνη του πρώτου αιώνα.
  • Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά δραστηριοποιούνται σε 230 και πλέον χώρες. Ανεξάρτητα από το πού ζούμε, υποτασσόμαστε πρωτίστως στον Ιεχωβά Θεό και στον Ιησού Χριστό, όχι στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ή σε οποιαδήποτε άλλη ανθρώπινη κυβέρνηση.—Ιωάννης 15:19· 17:15, 16.
  • Όλες οι διδασκαλίες μας βασίζονται στην Αγία Γραφή, όχι στα συγγράμματα κάποιου θρησκευτικού ηγέτη από τις Ηνωμένες Πολιτείες.—1 Θεσσαλονικείς 2:13.
  • Ηγέτης μας είναι ο Ιησούς Χριστός, όχι κάποιος άνθρωπος.Ματθαίος 23:8-10.

Πώς Χρηματοδοτείται το Έργο Σας;

Το έργο κηρύγματος χρηματοδοτείται κυρίως από προαιρετικές συνεισφορές των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Στις συναθροίσεις μας δεν περιφέρεται δίσκος ούτε ζητείται από τα μέλη της εκκλησίας να δίνουν δέκατα. (Ματθαίος 10:7, 8) Αντιθέτως, αν κάποιος θέλει να κάνει μια συνεισφορά, μπορεί να τη ρίξει στα κουτιά που υπάρχουν για αυτόν το σκοπό στους χώρους των συναθροίσεών μας. Το όνομά του όμως δεν γίνεται γνωστό.
Ένας λόγος για τον οποίο καταφέρνουμε να καλύπτουμε τα έξοδα του έργου μας με αυτές τις συνεισφορές είναι ότι δεν έχουμε κληρικούς που πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους. Επιπλέον, οι Μάρτυρες δεν πληρώνονται για να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι, οι δε χώροι λατρείας μας είναι απλοί και λιτοί.
Οι συνεισφορές που στέλνονται στα κατά τόπους γραφεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά χρησιμοποιούνται για τη βοήθεια πληγέντων από φυσικές καταστροφές, για τη φροντίδα των ιεραποστόλων και των περιοδευόντων επισκόπων μας, για την κατασκευή οίκων λατρείας σε αναπτυσσόμενες χώρες, καθώς και για την εκτύπωση και αποστολή Αγίων Γραφών και άλλων Χριστιανικών εκδόσεων.
Ο καθένας αποφασίζει προσωπικά αν θέλει να συνεισφέρει για την κάλυψη των τοπικών εξόδων, για το παγκόσμιο έργο μας ή και για τα δύο. Η κάθε εκκλησία συντάσσει τακτικά οικονομικό απολογισμό για την ενημέρωση των μελών της.

Πώς Είναι Οργανωμένες οι Εκκλησίες Σας;

Την κάθε εκκλησία την επιβλέπει μια ομάδα πρεσβυτέρων. Περίπου 20 εκκλησίες απαρτίζουν μια περιοχή και περίπου 10 περιοχές σχηματίζουν μια περιφέρεια. Κατά διαστήματα, επισκέπτονται τις εκκλησίες περιοδεύοντες πρεσβύτεροι, που λέγονται επίσκοποι περιοχής και επίσκοποι περιφερείας.
Το Κυβερνών Σώμα, μια ομάδα πρεσβυτέρων που είναι πολλά χρόνια Μάρτυρες του Ιεχωβά, παρέχει κατεύθυνση και οδηγίες από την Αγία Γραφή. Αυτοί υπηρετούν προς το παρόν στα διεθνή γραφεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.—Πράξεις 15:23-29· 1 Τιμόθεο 3:1-7.
Αυτά προς γνώση, ώστε να ξέρετε τι σόϊ πράμα είναι τα πρακτοράκια του …Χριστού που σας προσεγγίζουν και σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου