Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ... ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΝΕΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...

Ο κ. ΛΑΟΣ... αποκλείεται να είναι οπαδός
του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη!  Κάτι
συμπτώσεις όμως...

Ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι πια ΕΛΛΗΝΑΣ  με καταγωγή από την Αθήνα, χριστιανός στο θρήσκευμα που εκκλησιάζεται συχνά, νέος στην ηλικία, μόλις τριάντα πέντε ετών, με πολλές διακρίσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των ιλουμινάτι, των απανταχού πεφωτισμένων δηλαδή, ανεξαρτήτως βαθμού, φύλου και ηλικίας.


Ο κύριος Νικόλαος Λάος τον Αύγουστο του 2008 εξελέγη παμψηφεί από το 12μελές συμβούλιο των μεγάλων αξιωματικών ισόβιος πρόεδρος «ενός παγκόσμιου οργανισμού που ανοίγει τις πύλες του σε άνδρες και γυναίκες που ...
Δηλαδή τώρα θα έχουμε μασονίστριες... 

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ... ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ, ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΟΛΙΑ... ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ...ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ...ΧΡΙΣΤΟ (ΚΑΤΆ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ) ΣΤΗ... ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..Δυστυχώς κάποιοι ελάχιστοι, πέφτουν στα πλοκάμια τους κι απαρνιούνται την πίστη των πατέρων τους... Κάπως έτσι την πάτησαν και οι εμφανιζόμενοι στην Ελλάδα ως καθολικοί... Έλληνες... Αλλά αυτοί καταπιέστηκαν, εκβιάστηκαν... από τους εισβολείς Φραγκολεβαντίνους του Βατικανού! Να μη πούμε περισσότερα... Δεν θέλουμε τους καθολικούς ειδικά να τους θλίψουμε... Ας ψαχτούνε κι ας καταλάβουν!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ"...


Εν τάξει οι Γιαχωβάδες , οι Πεντηκοστιανοί κι άλλοι τραχανάδες αλλοδόξων πίστεων είναι ένα άλλο κόλπο ..διάλυσης της πανίσχυρης ελληνικής παράδοσης.. μέσα στο πρόγραμμα της ..Αμερικανο-παγκοσμιοποίησης! Εν τάξει θα το δούμε ποιος θα αντέξει!... Οι ΕΛΛΗΝΕΣ  αντέχουν 3.000 χρόνια κατά πάσης επιβουλής... Τα Αμερικανάκια και φαυλεπίφαυλα... έχουν στόρυ... μόνον 200 χρόνια!Θα δούμε αν τα καταφέρουν με τσόγλανους, σαν Σόρος, κι άλλα εβραιογεννή  Τραπεζικά  τσιμπράγκαλα  ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ... ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΊΣ ΣΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ!



ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ-ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

 ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ! ΠΑΣΟΚΟΙ  ΣΤΗΝ Β΄ΑΘΗΝΩΝ!

Ανθός -μπουμπουκι ο φλύαρος τραπεζικός υπάλληλος
ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ της Πασοκικής αλητείας!
Προχθές αποκαλύψαμε  τον νόμο που περάσανε από την' βουλή οι κύριοι της κυβέρνησης, δημιουργώντας το κέντρο εισπραξης ασφαλιστικών εισφορών, του οποίου η αρμοδιότητα θα είναι η αναγκαστική κατάσχεση περιουσιών για αυτούς που χρωστάνε ποσά άνω των 5000€. 
Πρόεδρος αυτής της εταιρίας λοιπόν είναι ο πρώην εργατοπατέρας και μέγα-σύντροφος του ΠΑΣΟΚ κύριος Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος θα βγάζει στο σφυρί την δημόσια και την ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού λαού.
 
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας γεννήθηκε το 1956 στα Χανιά. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και από το 1978 ήταν υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας.
 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΧΑΖΟΒΙΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!


ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ! ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...

Πρέπει η κυρία αυτή-ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ - να είναι πρώην σύζυγος του Πάριου...Μα δεν έχει σοβαρευτεί! Ασκείται στο χαβά της τσουτσούς! Ε, τι να πούμε... Αυτά τα ινδάλματα μας προκύπτουν!..Ο ΠΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΣ

Ένα χρόνο μαζί μετρούν η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Μάνος Κοτσοφιός οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζονται να παντρευτούν κρυφά στην Αμερική. ΣΥΝΕΧΕΙΑ: 
http://indobserver.blogspot.gr/

ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ο σημερινός -κατ΄απονομή-στρατηγός- μας είναι ιδιαίτερα γνωστός. Υπήρξαμε συμμαθητές στη Σαλονίκη στο Γυμνάσιο! Γιώργη ορθά λαλείς και θα μπορούσες να λες περισσότερα ...με πυραύλους ΧΩΚ , που είναι και η ειδίκευσή σου στο στρατό! ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ!


Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ: «ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ»

Ο Γιώργος Μπαλονίδης από την Σκύδρα Θεσσαλονίκης είναι απόστρατος αξιωματικός του στρατού, προερχόμενος από το Τεχνικό σώμα. Η ζωή του μοιάζει με ατελείωτο Γολγοθά, με πολλά χτυπήματα της μοίρας. Ωστόσο, μέχρι πρόσφατα τον πορεύτηκε αγόγγυστα και με υπομονή.  Έκανε οικογένεια, αποκτώντας δύο κόρες, την Αναστασία και την Κωνσταντίνα. Όμως η μικρή του κόρη η Κωνσταντίνα ασθένησε βαριά στα νεφρά της και υποβαλλόταν στην διαδικασία της αιμοκάθαρσης. Ο κ. Μπαλονίδης αναγκάστηκε να φύγει νωρίτερα από τις τάξεις του στρατού για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένειά του και στην μικρή του κόρη, συνεχίζοντας τον αγώνα του για την βελτίωση της υγείας της.  Η μητέρα έδωσε το ένα νεφρό στην κόρη της και η Κωνσταντίνα κατάφερε να διατηρηθεί στην ζωή μέχρι το 2005, οπότε απεβίωσε. Ο πόνος βαρύς κι ασήκωτος.
Τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν τα σχόλια στα ΜΜΕ περί πολιτικών κομμάτων που έδρασαν και λειτουργούν σαν εγκληματικές οργανώσεις εις βάρος της Ελλάδος.Εγκληματικές οργανώσεις δεν είναι μόνον εκείνες που δολοφονούν ανθρώπους, αλλά και εκείνες που καταστρέφουν πατρίδες, και οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στις αυτοκτονίες, οικογένειες σε δράματα, και την πατρίδα στη διεθνή ανυπαρξία, υποτέλεια, ανυποληψία, καταστροφή.
Από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, ορισμένα πολιτικά ΄κόμματα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, λειτούργησαν σαν Μαφίες, σαν Κόζα Νόστρα, σαν Νονοί του Δον-Κορλεόνε, σαν Καμόρα, σαν τη ταινία «η τιμή των Πρίντζι», και οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή, και τους Έλληνες σε «Άθλιους των Αθηνών», άστεγους, πεινασμένους, και αυτοκτονούντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου