Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΒΡΕ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

H E.E. ΣΤΕΛΝΕΙ ΡΥΖΙ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ

15Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξαθλίωσε τους Έλληνες, με τη βοήθεια βέβαια των ελληνικών κυβερνήσεων που υπέγραψαν τα μνημόνια-θανατική καταδίκη και τώρα στέλνει ρύζι από την Κίνα και τυριά αμφιβόλου ποιότητας προσφέροντας τα στα συσσίτια των… θυμάτων τους

Πρόκειται για απίστευτη ενέργεια, που μαρτυρά τη κυνικότητα αυτών που επιβάλλουν τις πολιτικές τους σε βάρος των Ελλήνων και την προδοσία όσων ανέχονται να εξευτελίζεται ο λαός και να καταπατείται βάναυσα η αξιοπρέπεια του.

Μας πετούν ένα κομμάτι τυρί, από αυτά που τους περισσεύουν και μας δίνουν ένα κιλό ρύζι, όπως στα σκυλιά. Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες πώς τα τυριά που δίδονται στα συσσίτια κάποιες φορές είναι μουχλιασμένα, ίσως απο κακή συντήρηση, ή έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους.

θεωρώντας πώς με αυτό τον τρόπο θα εξαγνιστούν από τις θηριωδίες που κάνουν σε βάρος των Ελλήνων, που τους παίρνουν τα σπίτια, τους κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις, που έχουν βουλιάξει στην ανεργία μία ολόκληρη χώρα, που γκρεμίζουν τα όνειρα των νέων. Που τελικώς μας παίρνουν τη ζωή.

Αυτή είναι η βοήθεια που περιμένει από τους Ευρωπαίους ο πρωθυπουργός της χώρας Α. Σαμαράς και ο συνέταιρος του Ε. Βενιζέλος. Έτσι φαντάζονται την ανάπτυξη. Με λίγο ρύζι και ένα κομμάτι τυρί με τη σφραγίδα της Ευρωπαικής Ένωσης αυτή τη φορά να δηλώνει ποιος έχει επιβάλλει την Κατοχή σε τούτη εδώ τη χώρα, αντί της Γερμανικής παλαιότερα.

Επί της ουσίας όμως το Βερολίνο είναι πίσω από την υποδούλωση του ελληνικού λαού και ο κ. Σαμαράς επιχαίρει για το… success story και παρακαλεί την Α. Μέρκελ για μία θετική δήλωση, όταν η τρόικα ξεκαθαρίζει θα πάρετε θέλετε δε θέλετε νέα μέτρα και ο επικεφαλής του Eurogroup Γ. Νταισελμπλουμ κάνει λόγο για νέες θυσίες γιατί οι δανειστές «χάνουν την υπομονή τους».

Κατά τα άλλα, τον κ. Σαμαρά, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Καμίνη τους ενοχλούσαν τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής και τα ονόμαζαν «συσσίτια της ντροπής» και έκαναν ότι μπορούσαν για να τα απαγορεύσουν γιατί έβρισκαν ένα πιάτο φαγητό χιλιάδες συμπολίτες μας που πεινούν.

Προτιμούν οι κυβερνώντες που… ξεραίνουν το σκατό τους με 11.000 ευρώ το μήνα οι Έλληνες να τρώνε τα αποφάγια των Ευρωπαίων από τα συσσίτια που προσφέρει η Χρυσή Αυγή.

Ως πότε άραγε θα ανέχεται ο Ελληνικός Λαός τέτοιες συμπεριφορές και θα υπομένει την εξαθλίωση του για να κερδοσκοπούν οι δανειστές και τα ξένα funds;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου