Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ..ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΣΙ ΓΙΑ ΘΕΟ...

ΓΡΑΨΤΕ ..ΦΑΛΤΣΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ... ΓΙΑ ΤΑ  ΦΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ!                              

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ..που σήμερα  ,μέρα Κυριακής δεν καταφέραμε να αναρτήσουμε τα ευάρμοστα του...ανάρμοστου ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟΥ της Αλεξανδρούπολης.. Κάποιος διάολος έβαλε το χεράκι  του για να εξαφανιστούν τα κείμενα από τον Υπολογιστή ακριβώς την τελευταία στιγμή.! ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!
Όχι δεν είναι ο Άγιος Άνθιμος... Αυτός κάνει φεουδαρχικό κουμάντο μόνο στους παπάδες της επικράτειάς του, οι οποίοι οφείλουν να είναι γονυπετείς υποτακτικοί, διαφορετικά τους τρώει η μαρμάγκα.... Είναι ιεράρχης πλέριας αγάπης....ως γνωστόν! Φάνηκε με τον παπα-Ιωάννη..που εκτέλεσε εν ψυχρώ ..για παραμύθια!  ( Ρε Άνθιμε από που μας ξεφύτρωσες με τέτοιο εύρος ...πνευματικότητας;) .. Είσαι μοντελάκι .. όπως κι άλλοι γείτονες συνάδελφοί σου...Συντεχνία δεν είστε εσείς οι δεσποτάδες;

Όχι ούτε ο Θεός έβαλε το χεράκι του για να εξαφανιστούν τα αρχεία μας...Από πολλού ο Κύριος από τότε  που μας εμφανίστηκε, δεν ασχολείται με τις βλακείες -μαλακίες των διπόδων,..ανθρωποειδών.. Ότι λάλησε, το λάλησε ευκρινέστατα... από κει και πέρα αν τον Χριστό τον κάναμε , σαν τη μούρη μας είναι αλλού παπά Ευαγγέλιο... Ας όψονται οι Δεσποτάδες μας!

ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΠΙΣΤΕ ΛΑΕ.. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΣΟΥ  ..ΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΑΠΛΟΙ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ..             ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.. ΕΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ       ΥΠΟΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ             ΑΒΟΥΛΑ ΟΡΓΑΝΆ ΤΟΥΣ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ... ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ  ΠΟΛΛΑ!            




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου