Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013


ΣΑMΑΡΑΣ-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ;..καλά είναι γνωστή η δημοκρατική ταυτότητά τους!
Εικοσιτέσερις ώρες έχουν περάσει από την στυγνή δολοφονία δύο στελεχών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, του Γιώργου Φουντούλη και του Εμμανουήλ Καπελώνη και τον βαρύτατο τραυματισμό του Α.Γέροντα από τρομοκρατες-πράκτορες στην υπηρεσία ποιο ξέρει ποιων και ούτε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, έχουν προχωρήσει έστω σε μία τυπική δήλωση καταδίκης της ενέργειας!

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ!

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

1
Δείτε το εμετικό ρεπορτάζ του MEGA που είχε προβάλλει σε όλα τα δελτία του, παρακινώντας στην εξολόθρευση όλων όσων υποστηρίζουν Χρυσή Αυγή.

Αμέσως μετά την αντιφασιστική παρέλαση , υπάρχει ανοιχτή προτροπή για μαζική εξολόθρευση όλων των χρυσαυγιτών , από άγνωστο γηραιό «κύριο». Ιδού η επίμαχη δήλωση, την οποία υπερήφανα έδειχνε και ξανάδειχνε το mega-λο κανάλι σ’ όλα τα δελτία ειδήσεων: «Να τους εξολοθρεύσουν όλους. Να μην αφήσουν κανέναν. Μόνο αυτό τους αξίζει».
Εισαγγελέας υπάρχει;
Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/11/mega.html#ixzz2jYOZatlJ


tro-ma-ktiko

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!




Σκλαβενίτης ο Έλληνας!!! Δεν απέλυσε κανέναν! Δεν μείωσε μισθούς! Άνοιξε κι άλλα υποκαταστήματα! Φροντίζει τους εργαζόμενους με την ίδια φροντίδα που τους φρόντιζε ο μπάρμπα-Σπύρος (να αναπαύεται η ψυχή του)! Είναι ο πιο φθηνός! Το 80% των εμπορευμάτων του είναι Ελληνικά. Ο Σκλαβενίτης είπε:Ποτέ την Κυριακή!!!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ

ΔΕΝΔΙΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΡΟΣΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΥΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ!
Υπέροχη η στάση της μάνας του τραυματια!



Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ο Αλέξανδρος Γέροντας.

Κάθε λεπτό που περνάει, χωρίς να επιδεινώνεται η κατάστασή του, είναι μια μικρή, αλλά σημαντική «νίκη» στην πολυωρη αυτή μάχη που δίνει για τη ζωή του, εκτιμάται από τους γιατρούς του νοσοκομείου.
ΣΗΜΕΡΑ ...ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ- ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΑΝΟΙΚΤΑ! ΕΚΤΟΣ των καθαρόαιμων ελληνικών  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ & ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ 

Διχασμός για τη σημερινή, πρώτη κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων - Σκλαβενίτης και Βερόπουλος: Κλειστά - Golden Hall και Attica: Ανοιχτά - Καταγγελίες πολιτών ότι πολλοί έμποροι δεν έχουν προβεί στις προβλεπόμενες, μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, εκπτώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου