Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο ΨΑΛΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ-ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ-- ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!


lefta

ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!

Από τον επόμενο μήνα αυτό που μέχρι τώρα φάνταζε… αδιανόητο ότι θα συμβεί θα γίνει πραγματικότητα. Το υπουργείο Οικονομικών με μια απλή ηλεκτρονική εντολή προς τις τράπεζες μέσω της Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων θα μπορεί να προβεί σε κατασχέσεις μισθών και συντάξεων.

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ...ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ!

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α. Γ.ΓΕΡΜΕΝΗ ΧΘΕΣ!
Τρόμος για τον Γερμενή: ποιοι τον καταδίωξαν μέχρι τη Βουλή
Ποιοι καταδίωξαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμένη μέχρι τη Βουλή; Πού ξεκίνησε η καταδίωξη του Γιώργου Γερμένη σύμφωνα με πληροφορίες;
Ένα νέο περίεργο επεισόδιο προστίθεται στη φρίκη του κύκλου του αίματος που άνοιξε με τη Χρυσή Αυγή.
Tο περιστατικό συνέβη όταν σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η αστυνομική συντάκτρια Νάντια Αλεξίου στο Extra 3 μια μηχανή με δύο υπόπτους που έμοιαζαν με τις περιγραφές των δύο εκτελεστών στο Νέο Ηράκλειο κατεδίωξε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή.
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η καταδίωξη άρχισε από την Καισαριανή και ο Γιώργος Γερμενής κατάφερε τελικά να ξεφύγει βρίσκοντας καταφύγιο στη Βουλή.

Πηγή: http://www.fimes.gr/2013/11/katadioksi-giorgos-germenis/#ixzz2jqGh4bnK

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΓΑ!

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ...ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

    Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου για τις απαιτήσεις της Τρόικας και τον φόρο ακινήτων, τόνισε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να φύγει από το ευρώ και να επιστρέψει στη γραμμή.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν ζούσαμε καλύτερα πριν την ΟΝΕ; Υπάρχει κανείς που να ζει καλύτερα με το ευρώ; Όχι. Ζούσαμε καλύτερα με τη δραχμή. Βεβαίως και να φύγουμε από το ευρώ, όταν δεν μπορούμε να ζήσουμε στο ευρώ. Και θέτω το ερώτημα στους τηλεθεατές: τι θες; Ευρώ ή το σπίτι σου; 

Ένα από τα δυο θα έχεις, και τα δυο δεν μπορείς να τα έχεις. Ή το σπίτι σου ή το ευρώ. Διάλεξε ποιο θες να κρατήσεις".

Δείτε όσα είπε στο "ΣΚΑΪ"


 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ -Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 

- Προβλήματα λόγω του τροχαίου στον Κηφισό δημιουργούν μεγάλο μποτιλιάρισμα - Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι έχουν αυξημένη κίνηση λόγω της νεροποντής
- Όλη την ημέρα θα βρέχει στην Αττική, δείτε αναλυτικά την πρόγνωση τ

Με το... καλημέρα άρχισαν τα προβλήματα στην πρώτη “χειμωνιάτικη” ημέρα για φέτος στην Αττική.
Από τις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα και από τη στιγμή που μια νταλίκα δίπλωσε στη λεωφόρο Κηφισού ξεκίνησαν και τα προβλήματα.
Από ένα θαύμα κανείς δεν τραυματίστηκε όταν το βαρύ όχημα λόγω του νερού δίπλωσε και έπεσε στα κιγκλιδώματα στην αρχή της γέφυρας Ροσινιολ.
Η νταλίκα έσπασε ένα κομμάτι από τα κιγκλιδώματα το οποίο έπεσε στον παράδρομο όμως ευτυχώς δεν περνούσε εκείνη την ώρα κανένα αυτοκίνητο.

“Κατακλυσμός” στην Αττική - Δίπλωσε νταλίκα στο Κηφισό – Προβλήματα στην κίνηση
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να κλείσουν οι δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου και να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία.
Τελικά λίγο μετά τις επτά οι γερανοί κατάφεραν να απομακρύνουν το όχημα, ωστόσο στο σημείο εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα καθώς εργάζονται συνεργεία καθαρισμού.
Προβλήματα ωστόσο λόγω της βροχής με αυξημένη κίνηση παρουσιάζονται τόσο στην άνοδο της Συγγρού, όσο και στην παραλιακή και στα δύο ρεύματα.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο της Κηφισίας.

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΝΥΚΤΩΡ...

TOΣΚΑΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ....;

Ο κυριος Γιάννος Παπαντωνίου, έχει φτερουγίσει απο εχθές σύμφωνα με δημοσιεύματα… Παρα το γεγονος οτι διερευνάται από την δικαιοσύνη.

Εάν, λέμε εάν, εκδοθεί τωρα ένταλμα σύλληψης, ποιά εγκληματική συμμορία θα πρέπει να εξοντωθεί; 

Σύμφωνα μαλιστα με τις πληροφορίες, έφυγε με ιδιωτικό αεροσκάφος στην δεύτερη
μετεπιβίβαση, για να χαθούν τα ίχνη του. Όπως ο Πέτρος Κυριακίδης....που ακόμη να συλλάβουν!
Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει μεταβεί στη Βραζιλία...

Ο κυριος Παπαντωνίου, που  απειλούσε με αγωγές όταν αποκαλύφθηκε η... ύπαρξη της συζύγου του στην λίστα Λαγκάρντ… Ενω το Έθνος και ο ΔΟΛ του έκαναν τεμενάδες!

ME ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑΣ










Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Στη δημοσιότητα βίντεο από την ένοπλη επίθεση στο Ν. Ηράκλειο

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 8 ώρες‎
Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία βίντεο από την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε την 1η Νοεμβρίου, περίπου στις 19:05 στο Ν.Ηράκλειο Αττικής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Εκείνη την ημέρα νεκροί έπεσαν ο 22χρονος Αργύρης ...

«Οχι» από Παπανδρέου και Κακλαμάνη στην τροπολογία για τις ...

Τα Νέα Οnline - ‎πριν από 8 ώρες‎
Με δύο βροντερά «όχι», του Γιώργου Παπανδρέου και του Απόστολου Κακλαμάνη, και δύο απουσίες με νόημα του Κώστα Καραμανλή και του Βύρωνα Πολύδωρα από τη ΝΔ, υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τις ψηφιακές συχνότητες. Μετά από αίτημα για ...

Δήμαρχος παραδέχτηκε ότι έκανε ναρκωτικά

NewsBomb - ‎πριν από 7 ώρες‎
Ο δήμαρχος του Τορόντο Ρομπ Φορντ παραδέχτηκε σήμερα, για πρώτη φορά, ότι κάπνισε κρακ, μετά το σάλο που ξέσπασε με τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να καπνίζει αυτήν την κρυσταλλική μορφή κοκαΐνης. "Ναι, κάπνισα κρακ", είπε ο ...

Ο Ρομπέρτο στέλνει τον Ολυμπιακό στους «16»

Η Καθημερινή - ‎πριν από 14 λεπτά‎
Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ένα κόρνερ ήταν αρκετά για τον Ολυμπιακό που νίκησε 1-0 την Μπενφίκα. Του Νίκου Γαβαλά. Απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στην ειρωνεία των Πορτογάλων και στην άδικη κριτική που δέχθηκε, ο Ισπανός τερματοφύλακας ...

Γ. Στουρνάρας: Ρεαλιστικό το προσχέδιο του προϋπολογισμού

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 7 ώρες‎
Ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με την τρόικα και επέμεινε ότι το προσχέδιο που προϋπολογισμού, που έχει κατατεθεί είναι ρεαλιστικό (φωτογραφία αρχείου). A- A A+. shortlink. Share on Google+ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου