Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ... ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ...ΟΛΑ!

EDITORIAL --------------------------------------------

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
ΓΙΑ ΑΝΘΙΜΟ & ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ!

Ως προς το θέμα που προέκυψε με το Σεβασμιότατο Άνθιμο και τον Αρχιμανδρίτη π.Ιωάννη…που τιμωρήθηκε με απίστευτη αγριότητα, και την απήχηση που είχαν τα ρεπορτάζ μας, έχουμε να πούμε τούτα:

Είναι σαφές ότι η “γραφή μας” είναι αγρία ως προς τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης  (βασικά για όλους τους Ιεράρχες)  και το επισημαίνουν άλλωστε στα ΣΧΟΛΙΑ τους, οι αναγνώστες μας, ευγενείς και κόσμιοι κατά πάντα. Και τους ευχαριστούμε θερμά! Αν και είμαστε οι πρωτοπόροι στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ  της πάταξης (από 2004) πάσης ανωνυμίας και δη υπεύθυνων πολιτών! Τέλως πάντων... 

Συνιστούμε να δείτε τους σχολιασμούς τους , κάτω από τα σχετικά άρθρα μας, ( Ένδεικτικά : ΣΧΟΛΙΑ ) που φυσικά δημοσιεύονται όπως τα γράψανε. Και ψέγουν την αγριότητα της γραφής μας   κι ορθώς θα λέγαμε και να συνεχίσουν..ακάθεκτοι!
Αν και αποφεύγουν να μιλήσουν για την ταμπακέρα...!!!

Πρέπει να τονίσουμε ότι η γραφή μας έχει πολλές αποχρώσεις… ενίοτε είναι και αγρία,άλλοτε γλυκεία κι άλλοτε κουστουμαρισμένη...  ανάλογα με τα γεγονότα που χειριζόμαστε δημοσιογραφικά.

Ναι φίλοι, είμαστε θυμωμένοι (απαράδεκτο κάπως) έναντι της επιδειχθείσης αγριότητας ενός Ιεράρχου, προς έναν παπαδάκο, που υποτίθεται ότι υπέπεσε σε κάποια παραπτώματα.. αλλά περιέργως αυτά δεν “δέθηκαν” αποδεικτικά, ως έπρεπε, εώς στιγμής… Παραμύθια κυκλοφορούν, αλλά … η δίωξη του νομικά ήταν ασθενής..Μπάζει σε πολλά!

Η αγριότητα μας ξάφνιασε…Δεν είναι δυνατόν ένας ιεράρχης, ως ο κ. ΄Ανθιμος να στερείται ουσιασιστικών στοιχείων του Θεού της Αγάπης που εκπροσωπεί… κατά τεκμήριο. ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ…ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΆ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ…΄Ετσι; 

Γράψαμε με τη συνταγή του οδόντος αντί οδόντος, που ασφαλώς και απορρίπτουμε, αλλά πως να χειριστούμε έναν Αρχιδεσπότη, όταν ο ίδιος δεν στέκεται στο ύψος του λειτουργήματός του;
Με χαϊδολογίες και ευσέβειες υποκριτικές, τάχα μου; Πως να σεβαστείς έναν άνθρωπο που γκρεμίζει ΟΛΗ την ουσία του Θεού που κατά φαντασία εκπροσωπεί;

Αποδείχτηκε από τα ρεπορτάζ μας ..πως δεν γέρνουμε σε κανέναν από τους πρωταγωνιστές,του γεγονότος; τους οποίους και δεν γνωρίζουμε. 

Το ΓΕΓΟΝΟΣ, μας προκαλεί.. Και τα γεγονότα φυσικά είναι αποκλειστικό τιμάριό μας! Δεν μπορεί ένας Ιεράρχης να είναι τόσο καταλυτικά καταστροφικός, φονικός έναντι ενός συναδέλφου του παπά-παπάδες είναι ΟΥΛΟΙ τους-
Αυτή η συγκλονιστική λεπτομέρεια μας θύμωσε και συνεχίζει να μας έχει άφωνους και πλέρια θυμωμένους ακόμη!

Αλλά ο ουσιαστικός ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ στο τραγελαφικό αυτό γεγονός είναι το Συνοδικό Δικαστήριο, το οποίο, εν τούτοις, αφρόνως  υιοθέτησε πλήρως την εισήγηση του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης… Στην δημοτική αυτό εσχάτως καλείται..ΛΑΜΟΓΙΑ!

Και φυσικά την περίπτωση του περίεργου αυτού συμβάντος θα το συνεχίσουμε, μέχρις ότου ο κ. ΑΝΘΙΜΟΣ δώσει πειστικά στοιχεία για τον παπά που έβαλε στο στόχαστρό, αλλά και ο παπάς να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας και να πει τα σύκα -συκα και γιατί, αλλιώτικα δεν γλυτώνει από μας!  Αν, δηλαδή, έχει κάνει τις λαδιές που του αποδίδονται…την πάτησε! ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΝ ΗΛΙΟΝ!

Τώρα θα πείτε τι κάνει και δεν ξεσηκώνετε ο τοπικός Τύπος, τα μπλογκς και τα κανάλια κ.λ.π τοπικά μέσα;… 
Α, …μη λέμε πάλι μαλακίες. Ο Τύπος του Έβρου είναι μόνο κατά…φαντασία.

 ΟΥΛΟΙ τους –ή σχεδόν –..που ποιούν τον ΕΝΗΜΕΡΩΤΗ, είναι ερασιτέχνες και κυρίως μεταφορείς Δελτίων Τύπου αυτών τους τα στέλνουν… ειδικά δε οι Μητροπολιτάδες της περιοχής, ...που μόλις βήξει ο δεσπότης εκδίδουν ΔΕΛΤΙΟ, συνταγμένο από κάποιους νεαρούς ιερωμένους, που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα... 

 Αφήστε τα πια! Απλά …τα παιδιά των ΜΜΕ στον ΕΒΡΟ θέλουν να τα έχουν καλά και με τους …Θρησκευτικούς ηγέτες!..εκτός από την αστυνομία , στρατά , δημάρχους κι άλλους επαρχιακούς ...ηγέτες της πλάκας! Οι εμφανιζόμενοι ως δημοσιογράφοι δεν έχουν ανάστημα και στις περισσότερες φορές ..."τσιρλίζονται" μόλις κάποιος από του συνοικιακούς αυτούς εξουσιαστές τους απειλήσει με μήνυση.. Σπαραξικάρδιες οι καταστάσεις στον επαρχιακό Τύπο...ΔΥΣΤΥΧΩΣ , αλλά αυτή είναι η κατάσταση Πανελληνίως, όχι μόνον στο Έβρο!

Σεβαστικά προς όλους σας και λίαν ασεβώς προς κάθε ΕΞΟΥΣΙΑ!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!

---------------------------------------------------------

3 σχόλια:

  1. κυριε αντωνη εγω καταλαβα πως δεν θα δωσει κανεις απο τους 2 πειστικες εξηγησεις πια και ο κοσμος κι οι πιστοι θα μεινουμε με την απορια, ο μητροπολιτης εδωσε εγκυκλιο που υπαρχει και στη σελιδα της μητροπολης ο ιερεας μιλησε στο αεροδρομιο και τον ειδαμε και δεν απαντησε ξανα για οσα του καταλογιζουν στην ιστοσελιδα του η στο φεισμπουκ οποτε θεωρω οτι το θεμα δεν θα εχει συνεχεια διοτι χαρακτηριστικο της εποχης μας ειναι το ποσο γρηγορα ξεφουσκωνουν οι ειδησειςγια πολυ πιο τραγικες καταστασεις πυρκαγιες πχ που καιν τη μιση ελλαδα και πεθαινει κοσμος κι ο κοσμος παυει να ενδιαφερεται και ασχολειται με την επομενη ειδηση και σε 3 μερες με την μεθεπομενη και παει λεγοντας...ποιον νομιζετε θα ενδιαφερει το συγκεκριμενο θεμα σε ενα μηνα? ο κοσμος εχει πολλα προβληματα αυτη ειναι η γνωμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ κ.ΑΝΩΝΥΜΕ - 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, 9:29μ.μ. -, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ " ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ " ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ!!! ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΖΗΤΑΜΕ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ Ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΣ ΑΥΤΟΣ, Ο " ΥΨΗΛΟΠΡΕΠΗΣ " ΑΝΘΙΜΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΞΕΧΙΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΡΑΣΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ; ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΗ Η' ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ; ΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ " ΕΛΕΦΑΝΤΙΑΣΗ "; ΕΑΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΟΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ; Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΟΜΩΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΑΠΑ; ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΟΛΜΗΣΑΝ!!!!! ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ " ΥΨΗΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ "!!! ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΠΑΠΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΒΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ! ΣΩΩΩΩΠΑ ΡΕ!!! ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε... ΠΑΤΕ, OFF THE RECORD, ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ... ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΗ... ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΙΓΗΣΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ, ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ( ΚΑΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ( ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΗΛΑΔΗ... ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!!!! ).

      Διαγραφή
  2. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΩΝΗ, ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ......
    ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΜΑΡΑΖΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ 300 ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΕΟΥΣ , Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ,ΑΠΟ 5.30 ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!
    ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΥΠΕΡ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ "ΚΛΑΔΕΨΕΙ" ΤΟΝ Π.ΙΩΑΝΝΗ.
    ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ (ΟΠΩΣ 16 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ , ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ) ΕΥΚΟΛΑ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΛΑΪΚΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΛΦΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΛΦΝ ,ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑΡΕΣ , ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ...Κ.Α. ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ..!!
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.ΙΩΑΝΝΗ , ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ..ΠΟΔΙΑ!
    ΑΝ-ΑΞΙΟΣ..!!!!! ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΥΛΟΓΙΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή