Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΑΓΙΟΤΑΤΟΙ ...ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΡΕ!... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..."Ρε γαμώτο"!

ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΜΗΤΡΟΛΙΤΑΔΕΣ φιγουράτοι, ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ... ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ... ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ... ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΧΑΤΛΗΚΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ... ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ. Ε, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΘΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ;... ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ θα σας ... ευγνωμονούν ες αεί!
ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ!

kasidiaris
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ; 
ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

«Παράνομο και άκυρο» χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί την Κυριακή ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, στην περίπτωση που δεν δοθεί άδεια στους τρεις προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραστούν.
«Ψηφίζει ο Γιωργάκης Παπανδρέου, που κάνει κανό και διαλέξεις στο Παρίσι και απαγορεύεται η ψήφος στον κ. Μιχαλολιάκο, που είναι πολιτικός κρατούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κασιδιάρης μάλιστα εγκάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να επαναλάβει ότι η παρουσία των βουλευτών ή όχι είναι θέμα της Δικαιοσύνης και όχι της Ολομέλειας. Υποστήριξε ακόμη, ότι ο πρωθυπουργός παρενέβη στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να υπάρξουν οι προφυλακίσεις και γι’ αυτό ζήτησε την άρση τηλεφωνικών συνομιλιών υπουργών και κυβερνητικών στελεχών.
Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε ότι η ΧΑ διατηρεί την πάγια θέση της «να πέσει η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου και να γίνουν άμεσα εθνικές εκλογές» και πως θα στηρίξει την πρόταση μομφής, αν και θεωρεί -όπως είπε- ότι η πράξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι «επικοινωνιακού χαρακτήρα».

ΑΛΛΟ ΕΝΑ SUCESS STORY...ΠΑΛΑΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ! Μήπως προμηνύεται θύελλα γενικής διάλυσης της Ελλάδας;


Eίδηση – Βόμβα! Φεύγει από την Ελλάδα ο ξενοδοχειακός κολοσσός Marriott!

marriott_566_355

Αποχωρεί από την Ελλάδα η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott και όπως ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα της, από τις 31 Δεκεμβρίου δε θα λειτουργεί πια στη χώρα μας.
Ο διεθνής ξενοδοχειακός κολοσσός δε δέχεται πια κρατήσεις για ημερομηνίες μετά την 1η Ιανουαρίου και από τις 31/12 το ξενοδοχείο Ledra Marriott στη λεωφόρο Συγγρού δε θα λειτουργεί υπό την επωνυμία της.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, η ιδιοκτήτρια εταιρία του ξενοδοχείου, του ομίλου Παρασκευαΐδη και ο διεθνής όμιλος δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης, το οποίο λήγει στο τέλος του χρόνου.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ....



  1. Ο ΚΑΤΑΚαμμένος: Θα ψηφίσουμε υπέρ της πτώσης της κυβέρνησης
Χαζή κίνηση... και χάδι προς το ΣΥΡΙΖΑ ...για παν μελλοντικό απρόοπτο ...συνεργασίας τους μετεκλογικά!

Για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα του στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε από το Ρέθυμνο ο Πάνος Καμμένος.

«Καλώ όλους του βουλευτές που αντιλαμβάνονται το ρόλο τους ως εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και να καταψηφίσουν αυτή την κυβέρνηση, ψηφίζοντας την πρόταση δυσπιστίας που έχει υποβληθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΦΗΣ... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ



Ρεπορτάζ: Λάμπρος Παναγιώτου

«Η Δημοκρατία δεν φοβάται τις μομφές» ήταν η φράση του Αντώνη Σαμαρά στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσαν ο αρχηγός της αξιωματικής και οι βουλευτές του με φόντο την επέμβαση των δυνάμεων της αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Στις δώδεκα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Βουλής ανέβηκε στο Βήμα της Ολομέλειας ,κηρύσσοντας την έναρξη της διαδικασίας. Μια διαδικασία που διαρκέσει τρεις μέρες και που θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής με την ονομαστική ψηφοφορία.


ΙΡΑΝΟΣ...ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ!

Ένα σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 11.00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ένας υπήκοος Ιράν, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών, επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τη γραμματέα της 28ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο δράστης είχε πάει στα δικαστήρια προκειμένου να πάρει μια διάταξη επιβολής περιοριστικών μέτρων η οποία τον αφορούσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου