Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

KI AYTO TO ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ..ΤΩΡΑ ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΑΓΙΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ .. Μάλιστα δε ο Κωνστνατίνος για πρώτη φορά δεν θέλησε να μας απαντήσει στην επιστολή που του στείλαμε, αν και το έχει συνήθειο να απαντάει σε όλους που επικοινωνούν μαζί τους.Και μας παραξένεψε ... Την απάντηση θα τη δείτε στο πιο κάτω ρεπορτάζ...

Ε..,ΕΡΧΕΤΑΙ...ΕΡΧΕΤΑΙ...ΕΡΧΕΤΑΙ... και καθυστερημένα βέβαια... 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 
Aπό την Ιόλη Πιερίδη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Την θέση της Χρυσής Αυγής των Παναγιώταρων, των Κασιδιάρηδων, των Λαγών και της Ζαρούλια που φτύνουν και ρυπαίνουν το περιβάλλον, έρχεται να καταλάβει το γκλαμουράτο κόμμα της Βασιλικής μας οικογένειας. Έτσι αντί να βλέπεις κάτι λαικά σούργελα- φασιστοειδή  στα νυχτερινά δελτία παρακμιακών καναλιών (που κάποιοι ονειρεύονται να τα κάνουν κανάλια της Χ.Α. ώστε να έχει talk show η Ουρανία), θα απολαμβάνεις τον φίλο Χρήστο Ζαμπούνη και τον Νικόλα Αλάγια-ορίτζιναλ εκπροσώπους της Αυλής-να μας περιγράφουν τα γενέθλια της οικογένειας των παιδιών του Πρίγκιπος και διαδόχου Νικολάου-λάου λάου.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαία η σφοδρή επίθεση του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου κατά της Χρυσής Αυγής μέσα από τις σελίδες του ΒΗΜΑτος της Κυριακής.
 Πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, θέλουν γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας να εκφράζουν την οικονομική τους στήριξη στο εγχείρημα ενώ πυκνώνουν τα σχετικά δείπνα σε πολυτελείς επαύλεις των βορείων προαστείων, με στόχο την επιτάχυνση των σχετικών πρωτοβουλιών.
 Kι αυτό γιατί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής-βλέπε ΈΘνος της Κυριακής- προκαλούν ανησυχία για την ίδια την Δημοκρατία. Αυτό που λένε οι αριθμοί προφανώς δεν θέλουν να το λάβουν υπόψη τους οι Μέρκελ-Σαμαράς.
 Η Ελλάδα βρίσκεται μια ανάσα από την κόλαση του εμφυλίου.


Την ώρα που οι νέοι Έλληνες εγκαταλείπουν την Ελλάδα ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η συζυγός του- η πανέμορφη Τατιάνα- έρχονται στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση!
Κι αυτό σε μία ιδιαίτερα κομβική συγκυρία χώρα, στην οποία υπάρχει γενικότερη απαξίωση του πολιτικού προσωπικού  και οι πολίτες, ψεκασμένοι καθώς είναι, αναζητούνκαταφύγιο σε νεοναζί μορφώματα!
Οι πληροφορίες θέλουν την απόφαση της βασιλικής οικογένειας να μην είναι άσχετη από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η οικογένεια του τέως βασιλέως θεωρεί ότι η παρούσα συγκυρία είναι η πλέον κατάλληλη για την μεγάλη πολιτική κίνηση του πρίγκιπος Νικολάου.



Όποιος πιστεύει ότι το πριγκιπικό ζεύγος επέλεξε να εγκατασταθεί στην χειμαζόμενη Ελλάδα των Μνημονίων για να απολαμβάνει espresso στο Da Capo είναι εκτός πραγματικότητας.
Στα άμεσα σχέδια του νεαρού πρίγκιπος είναι η δημιουργία πολιτικού κόμματος με αιχμή του δόρατος νέους επιχειρηματίες. Οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές ανάμεσα στην βασιλική οικογένεια και το ζεύγος του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου και να εξετάζεται το ενδεχόμενο ο Πρίγκιπας Νικόλαος και ο νεαρός γιος της Γιάννας, Παναγιώτης, να προχωρήσουν από κοινού στην ίδρυση του κόμματος.



Στην περίπτωση που οι οικογένειες δεν τα βρουν θα έχουμε την ίδρυση δύο διαφορετικών κομμάτων μεταξύ των οποίων θα υπάρξει σφοδρή σύγκρουση. Η έλευση του πριγκιπικού ζεύγους και η δημιουργία του κόμματος αντιμετωπίζεται θετικά από την κυβέρνηση καθώς το Μαξίμου εκτιμά πως το κόμμα του Νικόλαου θα συμβάλει στην ολοκληρωτική διάλυση της Χρυσής Αυγής μια και θα απορροφήσει μεγάλο τμήμα των βασιλοχουντικών ψηφοφόρων που απέδρασαν από το κόμμα του Καρατζαφέρη γι΄αυτό του Μιχαλολιάκου. Σημαντικό ρόλο στο νέο κόμμα θα παίξει και ο Παύλος Γερουλάνος στενός φίλος και πολιτικός μέντορας του πρίγκιπος.
Θυμόσαστε τον Γερουλάνο του ΠΑ ΣΟΚ και υπουργό Πολιτισμού;Το Γερουναλέϊκο ήταν πάντα βασιλικοί  με τα τσαρούχια Τέλος πάντων... ΚΑΛΟ... ΘΑ ΕΥΦΡΑΝΘΟΎΜΕ και δυνατόν να σωθούμε....Διότι ας μην  ξεχνάμε πως η Ελλαδα ήταν πάντα βασίλεια ( Μακεδονίας, Άργουσ, Θηβών κ.λ.π...έτσι για να βγάζουμε μπέμπελη οι Αριστεροί μαλάκες!

 Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κόμμα θα κατέβει με συγκεκριμένη οικονομική πρόταση την οποία επεξεργάζεται ήδη ένα team ειδικών και θα προτείνει την κυκλοφορία διπλού νομίσματος, την Ελληνική Λίρα για το εσωτερικό της χώρα και το Ευρώ για τις εξωτερικές συναλλαγές. Η  Ελληνική Λίρα θα υπολογίζεται σε σχέση με την Αγγλική Λίρα. Στενός φίλος του Πρίγκιπα Νικόλαου θα προχωρήσει και στην δημιουργία αδελφού κόμματος στην Κύπρο! Η συνέντευξη τύπου με την οποία θα ανακοινωθεί η ίδρυση του κόμματος θα δωθεί  στις Σπέτσες.
 Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης επέλεξε να "υποδεχθεί" στην Αθήνα το πριγκιπικό ζεύγος μέσα από την κορυφαία στήλη της εφημερίδας του την Σίβυλα, η οποία απεκάλυπτε ότι ο νεαρός επιχειρηματίας Νάσος Θανόπουλος,-στενός φίλος του πρίγκιπα Νικόλαου ετοιμάζει ένα σούπερ-ντούπερ event υποδοχής του πριγκιπικού ζεύγους στην Αθήνα, ενώ το Κυριακάτικο ΒΗΜΑ φιλοξενεί δηλώσεις του τέως.
 
Κουρδιστό πορτοκάλι 
Σημειώστε ότι στις  πληροφορίες αυτές υπάρχουν πολλά παρδαλά έως ανέκδοτα.Μακάρι να μπεί στο παιχνίδι π τ.βασιλιάς... αλλά κρατάτε και τα μπόσικα... Έτσι;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου