Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Χ.ΚΩΝΣΤΑΣ: ΕΝΑΣ ΦΤΗΝΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΕΙΩΝ .ΚΟΙΝΟΣ ΒΛΑΞ!...ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ...ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ...

ΡΟΜΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΝΣΤΑ! ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ

"ΦΤΟΥ ΣΟΥ, ΤΡΟΙΚΑΝΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ... ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΤΣΑ, ΚΑΤΟΧΙΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ..."
Το τι σούρουν στον Χρήστο Κώνστα δεν λέγεται. Το "tsak-giorgis.blogspot.gr" γράφει σχετικά: "Δεν διαθέτει μόνο αναίδεια, θράσος και προκλητικότητα αλλά διαπρέπει στον παχυδερμισμό ένα απ’ τα πιο μνημονικά φερέφωνα που διαθέτει η δημοσιοκαφρική πιάτσα. Ο λόγος για τον πρώην δημοσιογράφο του Alter, ένα φεγγάρι υπεύθυνο επικοινωνίας του Ταμείου ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ) και καλαμαρά μνημονικών εντύπων Χρήστο Κώνστα.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΙΔΡΟ ΑΥΤΟΝ...>

ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ!

ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΠΡΟΛΟΓΙΚΑ: Σήμερα στο διαδίκτυο γίνεται χαμός για το αίτημα των εγκλείστων της Χ.Α. στον Κορυδαλλό να υψώσουν στα κελιά τους ελληνική σημαία! Λέμε με τον ορθοτόμο λόγο μας τούτο: Λίαν καλώς έγινε η απαγόρευση.. Οι φυλακές διέπονται από κάποιους στάνταρ κανόνες. Ο νοήμων αναγνώστης, θα μπορούσε να φανταστεί τι θα γινόταν αν ικανοποιούνταν το αίτημα; Λαμβανομένου υπόψιν ότι η πλειοψηφία των φυλακσιμένων στον Κορυδαλλό είναι αλλοδαποι... θα βλέπαμε το θέμα να υπερυψούνται πάσης φύσεως σημαίες από τις φυλές των φυλακισμένων! Χώρια βέβαια όλα τα άλλα συμπαρομαρτούντα! Διαβάστε την είδηση: 

Αίτημα να αναρτηθεί η ελληνική σημαία μέσα στα κελιά τους υπέβαλλαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και το υπουργείο Δικαιοσύνης αρνήθηκε.

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ

Προχωρούν σε κατασχέσεις εισοδημάτων και επιστροφών φόρων ακόμη και για χρέη που δεν έχουν ακόμη καταστεί ληξιπρόθεσμα. Έχουν ξεσαλώσει τελείως στο υπουργείο Οικονομικών και δεσμεύουν όποιο λογαριασμό βρουν… μπροστά τους.
Από τη συγκεκριμένη διαδικασία δεν γλιτώνουν ούτε όσοι έχουν λαμβάνειν επιστροφή φόρου κάτω των 1.500 ευρώ και την ίδια στιγμή χρωστούν «χαράτσια» ακινήτων και δόσεις φόρου εισοδήματος.
Με την εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 11 του νόμου 3943, η οποία ψηφίστηκε το Μάρτιο του 2011 προβλέπεται δε ότι οι φορολογικές αρχές μπορούν να προχωρήσουν και σε κατασχέσεις αγροτικών επιδοτήσεων και επιστροφών φόρου για να εισπράξει εφάπαξ χρέη προς το Δημόσιο που δεν έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα.

ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...


Καιρός για… Ρίο!


Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, πανηγυρίζει την πρόκριση στα γήπεδα του Ρίο, αφού έφυγε με το 1-1 από το Βουκουρέστι και σε συνδυασμό του 3-1 του Φαλήρου, πέταξε εκτός τους Ρουμάνους.

ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΥ-ΟΠΛΩΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


Καταχωρισμένη στα αρχεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως ύποπτη για διακίνηση όπλων προς τη Συρία είναι ήδη από το 2009 η τουρκική εταιρεία TSS Silah Ve Savunma Sanayi Dis Ticaret Ltd., που βρίσκεται πίσω από την αγορά και μεταφορά των πυρομαχικών που κατασχέθηκαν στο πλοίο «Νour M.» ανοιχτά της Σύμης.

Από απόρρητα έγγραφα του WikiLeaks που δημοσιεύει σήμερα η Καθημερινή, προκύπτει ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποιούσε (με απόρρητο τηλεγράφημά του) την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σόφια για επικείμενη εξαγωγή

ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ.ΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ!

AYΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Σου διόρισα τη γυναίκα σου ρε γελοίε…»


Πρωταγωνιστής ο βουλευτής Λέσβου με το ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σηφουνάκης και το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σπύρος Γαληνός (που έχει διατελέσει και βουλευτής), ενώ παρόντες ήταν και άλλοι βουλευτές και πολιτικοί του νησιού.
Όπως σημειώνει το Lesvosnews.gr, o καβγάς ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Σηφουνάκη και του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σπύρου Γαληνού σε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου