Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

OI AΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΣΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ!

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ...ΕΤΣΙ; ..ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ..ΔΕΙΤΕ:



ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ...Βεβαίως αυτό μπορεί να συγχύσει τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Κ.Ε κι άλλους προοδευτικούς κατά φαντασία... αλλά τι να κάνουμε; Μας έδωκεν εντολή ο Μέγιστος της Ελευθερίας μας ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ... χάρις στον οποίο τυπάκια σαν  Τσίπρα κι άλλα εξαπτέρυγα του τίποτε... κουνιούνται ...προοδευτικά! ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΊ...έστω κι αν περάσει άλλος ένας αιώνας ασχύνης για όλους τους Πανέλληνες! Οι Έλληνες ,μαζί με τους παρασυρμένους τσαρλατάνους ξένων ιδεοληψιών (σοσιαλισμός-κομμουνισμός) είναι χρεωμένοι με το Γραμμάτιο Κολοκοτρώνη για το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Που πρέπει να εξοφληθεί ..εντόκως!
Και για όσους ...προοδευτικούς έχουν δυσκοιλιότητα να καταλάβουν  λέμε πως: Από την αρχαιότητα οι Πανέλληνες τηρούσαν τα τάματα  τους... Το αποδεικνύουν τα χιλιάδες αρχαιολογικά ευρήματα.. Έτσι Ρε διαλυτικό κουμμουνισταριό της προόδου και πάσης μαλακίας;

«Φίλοι του Τάματος του Εθνους» 

Εθνικό και Ορθόδοξο Προσκλητήριο για συστράτευσι προς πραγματοποίησι του Τάματος του Έθνους 

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΠΕΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ...ΤΟΥΡΚΙΑ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ!


Η βιογραφία της συζύγου του Κεμάλ Ατατούρκ Latife Χανούμ στην Αγγλική γλώσσα!
Latife Hanım στέκεται με Ατατούρκ.  Βιογραφία της, «Κυρία Ατατούρκ,« γραμμένο από İpek Calislar, είναι τώρα διαθέσιμη στην αγγλική γλώσσα.
Latife Hanım δίπλα στον Ατατούρκ. Η Βιογραφία της, «Κυρία Ατατούρꨔ γραμμένη από τον İpek Calislar, είναι τώρα διαθέσιμη στην αγγλική γλώσσα.

ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ …τουρκολάγνο 
ΜΠΟΥΤΑΡ ΠΑΣΑ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ....

Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ χαιρετίστηκε ως ένας από τους πιο χαρισματικούς πολιτικούς ηγέτες του 20ου αιώνα, αλλά λίγα είναι γνωστά σήμερα για τη μία και μόνη γυναίκα, που παντρεύτηκε, τη Latife Hanım.. Οι Άγγλοι αναγνώστες, ωστόσο, θα έχουν τώρα μια καλή ευκαιρία να μάθουν για τη διάσημη αυτή Τουρκάλα με ένα βιβλίο με τον τίτλο Η ΚΥΡΙΑ ΑΤΑΤΟΥΡΚ στην αγγλική γλώσσα , βιογραφία του İpek Calislar, με .« Το βιβλίο είναι επίσης διαθέσιμο ως ένα e-book για την Amazon. Μεταφράστηκε από Feyza Howell! και είχε προηγουμένως μεταφραστεί στα αραβικά, βουλγαρικά, Αλβανικά και Γερμανικά. …Καιρός να μεταφραστεί και στα ελληνικά με τη φροντίδα του Μπουτάρ εφένδη, δημαρχου Θεσσαλονίκης.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ...ΡΟΛΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΉΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ...


Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ μιλάει για την ημέρα των εγκαινίων του Ατλαντικού Συμβουλίου στην Κωνσταντινούπολη.  Ο ρόλος της Τουρκίας στην παροχή ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας για την ΕΕ, λέει ο Γκιούλ.  Cihan φωτογραφία


ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ …ΝΥΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛ …-ΜΑΧΤΣΕ  , ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ παραδοσιακά  ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…
(Επιδιώκουν συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου)

ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ……μετά τα πλούσια κοιτάσματα στο ελληνικό Αιγαίο που τάχα μου ανακαλύφθηκαν τώρα, ενώ είναι καταγραμμένα από το 1960 και πιο μπροστά ακόμη, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες.
Η Τουρκία, πάντα πιστή στο πλιάστικο.. θέλει πάλι να κατακλέψει ..Αυτή άλλωστε είναι και η μόνη προσφορά της στην Ιστορία της ανθρωπότητας: Αρπαγές και γιουρούσια… Αν θυμηθείτε κάτι ευεργετικό να μας το πείτε… Οι περισσότεροι Άγιοι της Ορθοδοξίας, είναι από τη χατζάρα… των Τούρκων!
Σφαγές, αίμα…πλιάτσικο… Ακόμη και στην Κύπρο, συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι… και σήμερα και πασχίζουν απεγνωσμένα οι Μεμέτηδες να εμφανιστούν ως παράγοντες στον διεθνή στίβο… 
Δείτε τι είπε σε λόγο του χθες ο Πρόεδρος του μωσαϊκού-εθνοτήτων- που λέγεται… Τουρκία, σήμερα, γιατί χθες οι εκ Μογγολίας ελαυνόμενοι είχαν άλλο όνομα… 
Με αυτό το πλευρό να κοιμάται ο ΓΚΙΟΥΛ, τσανάκι του ΕΡΝΤΟΓΑΝ…Δεν έχει αντιληφθεί ότι άλλαξαν οι Γεωπολιτικές συνθήκες ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου