Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!! ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ!
ellada


Πολιτική αστάθεια, αμελητέα ανάπτυξη, εκτόξευση ανεργίας και κοινωνικές αναταραχές θα προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα εντός του 2016. 
Οι «μαύρες» προβλέψεις περιέχονται σε έκθεση του Stratfor για το νέο έτος.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟ-Θεσσαλονικιά νύφη «πιάστηκε» στις τουαλέτες με τον DJ -Μαντέψτε τι ακολούθησε!

Δημοσιεύθηκε: 29/12/2015 17:36
 
937gamos

Τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ευχάριστα
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Κυριακή σε κέντρο δεξιώσεων που γλεντούσε ένα νιόπαντρο ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους τους…Αφού τελείωσε ο γάμος και η τελετή το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό κέντρο της πόλης στα προάστια της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός. Όλα ήταν κανονισμένα στην εντέλεια για μια καταπληκτική βραδιά όπως και ξεκίνησε…

ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Η ΝΤΑΪΑΝΑ!

”ΤΟ 2016 ΘΑ ΤΟΥΣ..”ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ILLUMINATI! ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ.

Δημοσιεύθηκε: 29/12/2015 08:31
 
poutin-2016-katastrepso-illuminati-700x360

Κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου γεύματος στο Κρεμλίνο, ο Πούτιν κατηγόρησε τη βασίλισσα Ελισάβετ, την αείμνηστη βασιλομήτωρα, τον πρίγκιπα Φίλιππο και τον πρίγκιπα Κάρολο για την οργάνωση της δολοφονίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μέσω της MI6 στο Παρίσι.
Μάλιστα, όπως αναφέρει, μετά την ομιλία του στο τηλέφωνο με τον Elton John τον περασμένο μήνα, σιγουρεύτηκε ότι η βασιλική οικογένεια έχει αίμα στα χέρια της.

ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...

Έτσι μας υπνωτίζουν μέσα από τα τρόφιμα-Γιατί οι Αρχαίοι ‘Ελληνες δεν έτρωγαν ΨΩΜΙ!

arxaioi diatrofoi
Καταναλώνετε ψωμί και μακαρόνια, καταναλώνετε δηλαδή σιτάρι;
Και τί το «κακό» έχει το σιτάρι; Γλουτένη. Μια ουσία που βρίσκεται παντού στη σύγχρονη διατροφή και κρατάει σε «υπνηλία» τον εγκέφαλο. Οι αρχαίοι, σιτάρι δεν έβαζαν στο στόμα τους. Διότι δεν υπήρχε. Καλλιεργούσαν το δημητριακό Ζέα, πλούσιο σε μαγνήσιο που θεωρείται η τροφή του εγκεφάλου.
ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου