Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: Η τυφλή προφήτισσα των Βαλκανίων που είχε προβλέψει την άνοδο του ISIS! “Μοιραίος” πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ομπάμα- ΣΟΚΑΡΕΙ η προφητεία της…για το κακό που θα μας βρει το 2016!! (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 08/12/2015 10:55
Baba-Vanga_473_355


Η Baba Vanga πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Η γυναίκα από την… Βουλγαρία πριν πεθάνει είχε προβλέψει πολλά από τα δεινά που βρήκαν τον πλανήτη μας. Το τσουνάμι του 2004, τους Δίδυμους Πύργους, το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Η γυναίκα αυτή ήταν τυφλή και μπορούσε να προβλέψει το μέλλον. Ζούσε στην Βουλγαρία και όπως λένε όσοι έχουν μελετήσει την πορεία της, είχε προβλέψει την άνοδο του ISIS πολλές δεκαετίες πριν και μάλιστα είχε μιλήσει για εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη.
Μάλιστα είχε μιλήσει και για τον ακριβή χρόνο αυτή της εισβολής. Το 2016! Προέβλεψε έναν μεγάλο πόλεμο από μουσουλμάνους ο οποίος θα ξεκινούσε με την Αραβική Άνοιξη το 2010 θα επεκτεινόταν στην Συρία και θα ολοκληρωνόταν το 2043 με την εγκαθίδρυση του χαλιφάτου με την Ρώμη στο επίκεντρό της. Η Vanga, πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών και είχε κάνει εκατοντάδες προβλέψεις στην 50ετή καριέρα της.
Την αποκαλούσαν και Νοστράδαμο από τα Βαλκάνια αφού οι προφητείες της έπεφταν μέσα σε ποσοστό 85%! Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι είχε μιλήσει για το λιώσιμο των πάγων από το 1950. Οι υποστηρικτές της της αποδίδουν το τσουνάμι του 2004 αφού είχε μιλήσει για «ένα τεράστιο κύμα που θα κατεβεί σε μια μεγάλη ακτή και θα καταπιεί ανθρώπους και πόλεις και θα εξαφανιστούν τα πάντα κάτω από το νερό».
Οι προφητείες της για τον ISIS είναι ανατριχιαστικές. Έχει πει ότι η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει στο τέλος του 2016 και η ήπειρός μας θα έχει μετατραπεί σε κρανίου τόπο. Για το φαινόμενο του θερμοκηπίου η Vanga είχε πει: «οι παγωμένες περιοχές θα γίνουν ζεστές και τα ηφαίστεια θα ξυπνήσουν.
Το 1989 είχε η Vanga είχε προβλέψει ότι η “αμερικανοί αδελφοί” θα δεχθούν επίθεση από δυο ατσαλένια πουλιά. Αυτό πιστεύουν οι ακόλουθοί της ήταν η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους. Η Vanga είχε προβλέψει και την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα. Είχε πει ότι ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μαύρος. Είχε πει επίσης ότι θα είναι και ο τελευταίος αμερικανός Πρόεδρος.
dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου