Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ BINTEO ME ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ

ΔΗΜ.ΚΑΨΑΛΑΣ
Καψάλας
Δημ.:  Θέλουν να καταστρέψουν τα έθνη.
  
Διάλεξη του Δημοσιογράφου Δημητρίου Καψάλα την Πέμπτη Δεκεμβρίου 2015   για τις τελευταίες εξελίξεις στα Εθνικά θέματα. Οι διαλέξεις διενεργούνται στην αίθουσα του βιβλιοπωλείου "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ", ΕΡΜΟΥ 61, ΤΗΛ. 2310.282782, 282427-ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΣ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΔΑΧΗ:


Απαράδεκτη ενέργεια μερίδας του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου, επαρχιακού και Αθηναϊκού. Σκέψεις και προβληματισμοί.

Δημοσιεύουμε το άρθρο-παρέμβαση κατόπιν email που λάβαμε.
Γράφει ο πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αθανασίου(εκπαιδευτικός)
Μια μέρα, εκεί που ο Σωκράτης έκανε βόλτα στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον που του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό, που άκουσε για έναν απ’ τους μαθητές του.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΑ... ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!


Απίστευτη περιπέτεια για Αγρινιώτες στο Προυσό,πέρασαν σχεδόν 20 ώρες στα κρατητήρια.


Μια πραγματικά απίστευτη περιπέτεια έζησε οικογένεια από το Αγρίνιο η οποία την Τρίτη 17 Νοεμβρίου αποφάσισε να πάει στον Προυσό.Το ζευγάρι που είχε μαζί του και το παιδάκι τους 1.5 χρονών ξεκίνησε το μεσημέρι από το Αγρίνιο στις 15:40 περίπου για την Ιερά Μονή Προυσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου