Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΑΣΘΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!

Το όνειρο του Ερντογάν γίνεται εφιάλτης


Θέλω να υπενθυμίσω στους τακτικούς αναγνώστες της στήλης, ότι εδώ και χρόνια γράφω πως«το δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου προώρισται να διαλύσει την Τουρκία». Για πολλούς ίσως θεωρήθηκε ευσεβής πόθος του υπογράφοντος, όπως και η υποστήριξη πως τόσο η οικονομία όσο και οι ένοπλες δυνάμεις της δεν είναι άλλο τι, παρά μία «φούσκα».

Τα ανωτέρω όμως, δεν μπορούσαν να γίνουν αποδεκτά, αφού προκειμένου να δικαιολογηθεί η αβελτηρία (γιατί όχι, και ενδοτισμός;) πολιτικών μας, προβαλλόταν η Τουρκία του Ερντογάν ως πανίσχυρη δύναμη, στην οποία εξ ανάγκης οφείλουμε να υποκύπτουμε, όπως και πράττουμε.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΟΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΟΡΙΤΖΗΝΑΛ ΗΓΕΤΗ!

Πούτιν: Η Ρωσία δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί με την Τουρκία


Στην ετήσια συνέντευξη τύπου που παραχωρεί σε εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin μίλησε για την Συρία, τις σχέσεις Ρωσίας - Τουρκίας και την οικονομία.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε πως η Ρωσία εν μέρει κατάφερε να ενώσει τις κυβερνητικές και αντιπολιτευόμενες δυνάμεις στη Συρία κατά του ISIS και τόνισε πως η Ρωσία θα συνεχίσει τις αεροπορικές επιθέσεις όσο συνεχίζονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του συριακού στρατού.

Τους ξεμπρόστιασε: Ο μάγκας καστανάς πήγε στην Τατιάνα και ξεφτίλισε Μπουτάρη! (VIDEO)

19 ΔΕΚ 2015

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου εμφανίστηκε ο Γιώργος Δήμου, ο “καστανάς”, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες
βρέθηκε στο επίκεντρο, λόγω του περιστατικού που συνέβη, όταν η αστυνομία πήγε να τον συλλάβει. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή και απάντησε στα όσα είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΔΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΆ ΤΟ SRTING, ειναι μοδα και δεν παει να μην σασ ενημερώσουμε για τις νεότερες απογυμνωτικές εκδοχές του! ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ...

ΤΕΛΟΣ ΤΑ STRΙNG!!! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας τη νέα μόδα που έρχεται…
Η απόλυτη στροφή στην αγορά των στρινγκ! Και εκεί που λέγαμε ότι μετά το C-strιng, δεν θα υπάρξει τίποτα πιο
παράξενο και ίσως άβολο στην αγορά των γυναικείων εσωρούχων, έρχεται το στρινγκ της Shibue Couture με σιλικόνη που κολλάει στα ευαίσθητα σημεία!
Νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα; Η εταιρία που τα λανσάρει ισχυρίζεται ότι η δημιουργία της είναι η ιδανική λύση για τις κυρίες που δεν θέλουν να διαγράφονται κάτω από τα μοδάτα ρούχα τους αντιαισθητικές γραμμές και εξογκώματα από τα εσώρουχα!

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν πήρατε αυτό το προϊόν, πετάξτε το αμέσως!

19 ΔΕΚ 2015

Την ύπαρξη πολυκυκλικών αρωματικών υδρογονανθράκων σε διακινούμενο ελαιόλαδο σε επίπεδα που υπερβαίνουν αυτά που 
ορίζονται από τη σχετική νομοθεσία, διαπίστωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), στο πλαίσιο του προγράμματος επισήμου ελέγχου ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου