Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Νάτο το πιτσουνάκι μας ο πρακτορίσκος της αριστεράς στην ΕΡΤ,,΄Εκανε κατευθυνόμενη δημοσιογραφία. Θα την βρεί από τον Πατρινό!

ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!

Την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου αποφάσισε την Τρίτη η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί, τον Οκτώβριο του 2015, από το γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της Ελλάδος.
Σύμφωνα με το reporter.gr, το αίτημα για άρση της ασυλίας του.... ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αφορά την απαίτηση των ελληνικών αρχών προκειμένου να δικασθεί για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης του σωφρονιστικού προσωπικού των φυλακών της Πάτρας, που είχε διαπράξει το 2010 ως δημοσιογράφος.
Η απόφαση αναμένεται να κοινοποιηθεί στις ελληνικές αρχές άμεσα, προκειμένου να κινηθούν για τα περαιτέρω.
crashonline.gr
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ως γνωστόν εμείς καταδικάζουμε πάσαν δίωξη ανθρώπων του τύπου ..αλλά ο τύπος αυτός μέσα από τις εκπομπές του πρακτόρευε την ιδεογραφία της αριστεράς και της προόδου του κώλου!.΄Ηταν δηλαδή κομματικός δημοσιογράφος. Απαράδεκτον!. Γιά τις πολύτιμες υπηρεσίες του, Ο ΣΥΡΙΖΑ , τον άμειψε με το κερδοφόρο οφίτσιο του δοτού Ευρωβουλευτή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου