Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥς ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΦΟΡΝΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ....."ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ"

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΙΝΕΙΤΑΙ-ΔΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

Ναι με την κυκλοφορία της βιογραφίας του -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-έχει ανησυχήσει πολλούς ψευτοδημοκράτες.. Μερικοί παραμιλάνε και λένε διάφορα. Πάντως λόγω ασταθούς πολιτικής κατάστασης πολλοί άρχισαν να νοσταλγούν τη βασιλεία, ευχόμενοι να επανέλθει. Άλλωστε ο βασιλεύς Κωνσταντίνος,στις πρόσφατες εκλογές υποστήριξε τον Τσίπρα.. 

Και μεταξύ μας υπάρχουν πολλοί ορθόδοξοι κομμουνιστές που δεν είναι εναντίον του...Μάλιστα δε αναφέρεται στη βιογραφία του πως ο Αρχικομμουνιστής της Καβάλας είναι αυτός που προστάτεψε τη φυγή της βασιλικής οικογένειας με το αεροπλάνο, έτοιμος να χτυπήσει με τις ομάδες του τις χουντικές δυνάμεις που θα αποπειρόνταν να εμποδίσουν τη φυγή του βασιλιά! Να μην ξεχνάμε δε πως ο Κωνσταντίνος ήταν ο πρώτος που ζητούσε επίμονα από τους πολιτικούς την νομιμοποίηση του ΚΚΕ! Κάτι λέει αυτό.

Αυτή τη στιγμή πάντως όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ζουν μόνιμα πια στην Ελλάδα και δραστηριοποιούνται έντονα.. Άδηλον όμως το μέλλον..Ουδείς γνωρίζει αν επέρχεται αλλαγή πολιτεύματος. Εμείς πάντως θα σας κρατούμε ενήμερους περί παντός βασιλικού. Σας δίνουμε σήμερα μια λίστα απo links με σημερινά και χθεσινά βασιλικά νέα.΄Εχουν ενδιαφέρον..για βασιλικούς και αντιβασιλικούς!

***Ο ΜΟΝΟΣ, από τη βασιλική οικογένεια που δεν μένει στην Ελλάδα είναι ο διάδοχος Παύλος. Μένει σταθερά στο Λονδίνο! Γιατί; Διότι ου μη γένοιτο.. γίνει κάποια απόπειρα (όπως είχε γίνει επί χούντας) κατά του Κωνσταντίνου...ο διάδοχος θα διασωθεί κι άρα θα υπάρχει βασιλεύς!
Γι αυτό και ποτέ δεν ταξιδεύουν μαζί βασιλεύς και διάδοχος...  


ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΝΕΑ…ΜΕ ΚΛΙΚ

Και ξαφνικά δημιουργήσαμε μια νέα ενότητα: ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΝΕΑ!.. Ας μην απορρούν μερικά άσκεπτα έγχρωμα όντα.. Θυμίζουμε ότι παγκοσμίως τα θέματα που σχετίζονται με νυν ή τέως εστεμμένους και τους απογόνους τους, (πρίγκηπες κόμητες,δούκες κ.λ.π) είναι στην πρώτη γραμμή των στόχων του Τύπου. Εμείς κακκίζουμε τον εαυτό μας που είχαμε ξεχάσει,παραμελήσει το είδος.. Θα ρωτήσει ο καλόπιστος: Και τι θα βγεί; Ό,τι ακριβώς βγαίνει με το κυνήγι των ηλιθίων πολιτικών,αλαφροίσκιωτων θεατρίνων κι άλλων κλόουν της δημόσιας ζωής μέχρι που γίνονται ..καθημερινή είδηση και οι τηλεοπτικές παρουστριάστριες με αφράτα οπίσθια και τροφαντά εμπρόσθια. Μα τι λέτε θα μας κακίσετε κιόλα γιατί θα σας έχουμε και βασιλικά νέα..φρέσκα και σπαρταριστά;
Αυτά προς γνώση και των λοιπών ...λάθρα δημοσιογραφων!

ΚΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΥΜΠΑΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΙΛΟΦΡΩΝ!



LINKS ΓΙΑ ΤΑ...ΒΑΣΙΛΙΚΑ!

Guardian: Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος γυρνά στην Ελλάδα έχοντας οικονομική στενότητα

Δείτε κι αυτό το ρεπορταζάκι σήμερα!

Στις Σπέτσες τα έπινε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον Διονύση Σαββόπουλο

Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2013 15:26
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον Διονύση Σαββόπουλο στις Σπέτσες

Οι Σπέτσες, αποτελούσαν κάποτε το μέρος όπου πήγαινε διακοπές το εγχώριο και διεθνές jet set για να ψυχαγωγηθεί και να διασκεδάσει.
Την παλαιά και κραταιά αυτή εποχή θυμίζουν ακόμα κάποιοι που τιμούν το νησί όπως ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
Το νησί όμως εκτός από τον Ρώσο επισκέφθηκαν σε κοινή εκδήλωση ένας γαλαζοαίματος και ένας πολύ γνωστός καλλιτέχνης.
Σε άρθρο στην στήλη της η «Σίβυλλα» του Βήματος περιγράφει τις περιπέτειες του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και του Διονύση Σαββόπουλου, οι οποίοι απολάμβαναν το ποτό τους με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.
Στην παρέα τους μάλιστα βρίσκονταν και άλλοι γνωστοί επιχειρηματίες και εφοπλιστές.

«Και ενώ στη θαλαμηγό του Αμπράμοβιτς οι καλεσμένοι του διασκέδαζαν με δυνατές μουσικές, σε ένα από τα ωραιότερα σπίτια του νησιού (δίπλα στην Ξυλοκέριζα), ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος απολάμβανε το ποτό του μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, ισχυρούς εφοπλιστές και γνωστούς επιχειρηματίες.
Κυριακή 18 Αυγούστου στο πολύ όμορφο σπίτι του Δημήτρη και της Καίτης Κουτσολιούτσου. Το σπίτι αυτό είχε αγοραστεί πριν χρόνια από την Γαλλικής καταγωγής οικογένεια Μπαϊλέ. Η αυλή μύριζε θρούμπι, κάτι σαν Σπετσιώτικο θυμάρι.
Η πισίνα ήταν φωταγωγημένη, οι καλεσμένοι όμως προτίμησαν να ανέβουν τη σκάλα και να απολαύσουν τη θέα στη θάλασσα. Εκεί ακριβώς οι ιδιοκτήτες έχουν δημιουργήσει κάτι σαν deck. Μια χειροποίητη κατασκευή που θυμίζει τα καταστρώματα των πολυτελών σκαφών. Υπήρχε open bar, πλούσιος μπουφές με εδέσματα που είχαν έρθει από την Αθήνα και βέβαια τεράστιες πιατέλες με sushi.
Η ορχήστρα ξεκίνησε να παίζει το "Happy Birthday" στην Καίτη Κουτσολιούτσου. Αργότερα ένας Dj ανέλαβε τη διασκέδαση των προσκεκλημμένων . Μια διασκέδαση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία έφυγαν σχετικά νωρίς.Ο τέως βασιλιάς ήταν γελαστός αλλά αρκετά καταπονημένος. Στηριζόταν μάλιστα σε μπαστούνι.



Ήταν ακόμη εκεί ο Μίνωας και η Μαρί Κυριακού, ο Κώστας και η Λυδία Καρρά, τα ζεύγη Ανδρέα Μαρτίνου, Μηνά Τάννες και Μπάμπου Οικονομίδη, ο Παύλος Αποστολίδης, η Ελένη Γεωργή-Μελισσάρη, η Μυρτώ Παράσχη και βέβαια ο αγαπημένος Νιόνιος με τη σύζυγό του Άσπα (η σύζυγος του Διονύση Σαββόπουλου είναι ως γνωστό αδερφή της οικοδέσποινας Καίτης Κουτσολιούτσου)».


Guardian: Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος γυρνά στην Ελλάδα έχοντας οικονομική στενότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου