Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: H KYBEΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ''ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ'' ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ...
Επίθεση εφ' όλης της ύλης στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το βράδυ της Τρίτης ...
από τη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την συζήτηση του νέου πακέτου προαπαιτούμενων μέτρων για την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήθελε στην αρχή να μοιάσει στους αλχημιστές του Μεσαίωνα. Αυτούς που μετέτρεπαν κάθε μέταλλο σε χρυσό. Εσείς θα μετατρέψετε τη χώρα, την Ευρώπη, κι ό,τι άλλο αγγίζατε, σε αριστερό Παράδεισο. Δε χρειάζεται δουλειά, δε χρειάζεται πρόγραμμα, δε χρειάζεται προσπάθεια, μόνο καλή διάθεση. Όμως με συνθήματα δεν αλλάζει η ζωή και το πείραμα δεν πέτυχε», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΊΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΨΙΧΟΥΛΑ!

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ...
Στην προ κρίση εποχή, το ίδιο διάστημα καταβάλλονταν τα Επιδόματα ...
Χριστουγέννων στους συνταξιούχους, τα οποία χρησίμευσαν για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης στα καταστήματα. Πλέον, στις ίδιες ημερομηνίες καταβάλλεται η σύνταξη, που δημιουργεί την ψευδαίσθηση του... δώρου.

Όπως έγινε γνωστό, η καταβολή των συντάξεων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα, 21 έως και τις 23 Δεκεμβρίου, ανάλογα με το ταμείο που υπάγεται ο κάθε συνταξιούχος Η κυβέρνηση έλαβε την απόφαση να καταβάλει νωρίτερα τις συντάξεις, προκειμένου οι συνταξιούχοι να έχουν χρήματα για να περάσουν τις γιορτινές ημέρες. Πιο συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου.

Μία ημέρα αργότερα, στις 23 Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ και των λοιπών φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπάγονται στην εποπτεία του υπουργείου Εργασίας.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ...ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ!

Alert: ΕΛΛΗΝΕΣ – Τούρκοι και ΡΩΣΟΙ «μετρούνε ώρες»;

¨ Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν...
φωτο 1

¨"Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς." 
¨Με μία απάντηση-κεραυνό η Μόσχα τονίζει στην Άγκυρα ότι οποιαδήποτε προσπάθεια να κλείσει τα Στενά στα ρωσικά πλοία θα αντιμετωπιστεί περίπου ως … «εισβολή σε ξένος κράτος» αφού στην απάντηση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών τονίζεται ότι «Η Τουρκία ΔΕΝ έχει την κυριαρχία των Στενών»!
η Μόσχα απαντώντας στο διάβημα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών με τον Ρώσο ναύτη να κρατά καθαρά για λόγους αυτοάμυνας στην γέφυρα του αποβατικού πλοίου «Τσέζαρ Κούνικοφ» έναν φορητό αντιαεροπορικό πύραυλο 9K38 Igla.

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ:


siatistis-pavlos

Σιατίστης: »Ετοιμάζετε για την Πατρίδα μέρες σήψης και παρακμής»

Του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου 


Φοβοῦμαι ὅτι σέ αὐτό τόν τόπο μπερδευτήκαμε τόσο πολύ ὥστε δέν μποροῦμε πιά νά χωρίσουμε δυό γαϊδουριῶν ἄχυρα.
Χάσαμε τίς λέξεις καί τίς ἔννοιές τους. Φθάσαμε στό σημεῖο λέξεις καί ἔννοιες πού τίς χρησιμοποιοῦμε ἀπό αἰῶνες τώρα νά τίς καταστήσουμε περιττές γιά τό λεξιλόγιο μας, κάποιες ἴσως καί ἐπικίνδυνες. Προσπαθοῦμε νά ἐπιβάλουμε τό στραβό καί τό λάθος σάν καλό καί συκοφαντοῦμε τό καλό σάν ἐπικίνδυνο, σάν ρατσιστικό, σάν λάθος.

ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...

Αυτοί που έφτιαξαν το ISIS λένε πως θέλουν να το πολεμήσουν!
H γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο, οι δημιουργοί του Ισλαμικού Κράτους συγκροτούν συμμαχία για την αντιμετώπισή του! Η Σαουδική...
SYMMAXIA-ISLAM-300x168

H γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο, οι δημιουργοί του Ισλαμικού Κράτους συγκροτούν συμμαχία για την αντιμετώπισή του! Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την συγκρότηση συμμαχίας 34 ισλαμικών κρατών για τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.
Πέραν της Σαουδικής Αραβίας, βασικός χρηματοδότης του ΙΚ, στην «συμμαχία» συμμετέχουν και άλλοι συνήθεις ύποπτοι, όπως η Τουρκία, το Μπαχρέιν, το Πακιστάν, το Σουδάν, το Κουβέιτ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΣΤΑ ΕΜΠΟΛΕΜΑ ...ΕΞΑΡΧΕΙΑ!

«Αν ξαναπατήσεις στα Εξάρχεια θα σε σκοτώσουμε».
Για την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια και το σκηνικό του ξυλοδαρμού μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.

Στο νοσοκομείο έστειλαν τον βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, άγνωστοι που τον ξυλοκόπησαν στα Εξάρχεια, όταν στο εστιατόριο που έτρωγε περίπου 10 άτομα μπήκαν στο μαγαζί, τον πλησίασαν και τον ρώτησαν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου