Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω Πρωτοχρονιάς!

Νωρίτερα τα τελευταία δρομολόγια-
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω Πρωτοχρονιάς!

​Με αλλαγές και ακυρώσεις στα βραδινά δρομολόγια, αλλά και την συχνότητά τους, θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς!

Τι δηλαδή θα αφήσουμε άνευ ...βραβείων τον εθελούσιο ή αθέλητο πουταναριιό.; Δείε πως ο Γιώργος Κουρής διαχειρίζεται το θέμα:

Η Ιαπωνία αποζημιώνει τα «κορίτσια» από την Κορέα, που «εξυπηρετούσαν» τους στρατιώτες της, στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!





Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της και ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση… Εμάς, πότε θα μας αποζημιώσουν οι Γερμανοί για τις δολοφονίες αμάχων που διέπραξαν στην πατρίδα μας; 
ΟΙ Ιάπωνες είναι ΣΚΛΗΡΟΙ σαν τους Γερμανούς, γι΄ αυτό και υπήρξαν σύμμαχοι στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, που αιματοκύλησαν τον κόσμο, βασάνισαν και σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους…

ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΟΡΗΣ...ΑΛΛΑ... ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ;...ΜΗΠΩΣ ΈΧΕΙ ΠΑΤΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ; Λέμε δηλαδή...

Μόσχα σε Άγκυρα: «Συλλάβετε τον Τούρκο που σκότωσε τον Ρώσο πιλότο»

Αίτημα σε αυστηρούς τόνους μετά τις δηλώσεις του δράστη 

Μόσχα σε Άγκυρα: «Συλλάβετε τον Τούρκο που σκότωσε τον Ρώσο πιλότο»

Να συλληφθεί ο Τούρκος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον Ρώσο πιλότο ζήτησε από την Άγκυρα η Μόσχα, περίπου ενάμιση μήνα μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού που προκάλεσε «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στις δύο χώρες.

ΡΕ ΤΑ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ...ΧΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ!

Βέτο από ΗΠΑ στον Ιβάν Σαββίδη για κανάλι

Βέτο από ΗΠΑ στον Ιβάν Σαββίδη για κανάλι - Κεντρική Εικόνα
Αγγελιόσημο και τηλεοπτικές άδειες οι «πονοκέφαλοι» Τσίπρα 


Κοινό μυστικό αποτελεί το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έχει καταθέσει το ενδιαφέρον του προς την κυβέρνηση για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας. Στο πλαίσιο αυτό, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συναντηθεί, εκτός των άλλων, με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. 

Θα τη λέγαμε σούργελο αλλά είχαμε συμπαθήσει τη δροσιά της όταν ήταν υπουργός -και καλή- Τουρισμού... Τελικά άλλη μια χαζοβιόλα επιδειξίας;

ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΑ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ! ME SEE THROUGH ΦΟΡΕΜΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΔΡΑ ΝΑ ΕΨΑΧΝΕ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΣΟΚ!

Ελληνίδα βουλευτής, πρώην υπουργός.....

Μέχρι και τον Πατριάρχη δεν σεβάστηκε και εμφανίστηκε όπως την βλέπετε στην πιο πάνω φωτογραφία, με τον μπούστο σε αυτή την...ολόγιομη θέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου