Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ -ΑΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ!


Λακέδες συμφερόντων, οικονομικοί δολοφόνοι και ληστοσυμμορίτες...

Ανάλγητοι οικονομικοί δολοφόνοι κυβερνούν τη χώρα
μέσα από ένα καθεστώς απειλών και τρόμου...

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος 

«Όποιος δεν τα δηλώνει, τα χάνει»! Αυτή η δήλωση που έρχεται και ξαναέρχεται από κυβερνητικά χείλη, απειλεί με τον πλέον άμεσο τρόπο όλους όσους κατοικούν στην Ελλάδα. Μία κυβέρνηση η οποία έχει απολέσει πλήρως και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας και εντιμότητας απέναντι στους Έλληνες, τολμά να απειλεί με απώλεια προσωπικής περιουσίας ό,ποιον τολμήσει να μην δηλώσει την περιουσία του, τα ελάχιστα τιμαλφή ή τα χρήματα που έχει στο σπίτι του…

Αυτοί οι οποίοι έχουν ως επάγγελμα την εξαπάτηση, την στυγνή χρήση ψευδολογημάτων και ακολουθούν πιστά την γραμμή της πολιτικής του ψεύδους, τολμούν να απειλούν τους πολίτες της χώρας πως θα τους υφαρπάξουν και την ελάχιστη περιουσία εάν τολμήσουν να μην την δηλώσουν… Φυσικά, οι ίδιοι –μηδενικής πολιτικής εντιμότητας και εμπιστοσύνης- δεν εξηγούν (και ούτε θα τους πίστευε κανείς εάν το έκαναν) εάν θα (ξανα)φορολογήσουν την περιουσία που ζητούν να δηλωθεί. Και δεν το κάνουν, επειδή όλοι γνωρίζουν πως θα επιχειρήσουν να υφαρπάξουν έμμεσα (με σχετική νομοθεσία που θα ψηφίσουν) τα περιουσιακά αυτά στοιχεία των ελλήνων πολιτών.

Κινούμενοι ως ληστοσυμμορίτες, απειλούν να δηλωθούν τα «κρυφά» τιμαλφή ή χρήματα που υπάρχουν στα σπίτια του καθενός, προκειμένου στη συνέχεια να «βάλουν χέρι» και σε αυτά, καλυπτόμενοι από το νόμο που οι ίδιοι θα παράξουν. Η ύπαρξη και η εφαρμοζόμενη πολιτική αυτών των αχυρανθρώπων, των πολιτικών μαριονεττών, που αδίστακτα εκτελούν την ελληνική οικονομία και τώρα στοχεύουν στην προσωπική περιουσία των πολιτών, θυμίζει ληστές και συμμορίτες (ληστοσυμμορίτες) που πλούτισαν σε μία μαύρη περίοδο για την ελληνική ιστορία και που εμφανίστηκαν κάποια χρόνια αργότερα να αγοράζουν ακίνητα και να μεταμορφώνονται σε μεγάλους επιχειρηματίες ή σε πανίσχυρους ακτήμονες. Οι σημερινοί ληστοσυμμορίτες τολμούν να απειλούν και να τρομοκρατούν τον λαό, όχι με την απειλή κάποιου όπλου, αλλά μέσω της κυβερνητικής ισχύος που σήμερα κατέχουν (αφού εξαπάτησαν πολλαπλώς τον έλληνα πολίτη) και την οποία διαχειρίζονται για να ικανοποιήσουν απαιτήσεις και συμφέροντα τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την Ελλάδα.

Οι καταπατητές του Συντάγματος, οι επαγγελματίες «δημοκράτες», οι βιαστές κάθε λογικής έννοιας, οι παραχαράκτες λέξεων και εννοιών, οι ερασιτέχνες της πολιτικής και οι επαγγελματίες της εξαπάτησης, οι καταπατητές και βιαστές των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων των πολιτών, τολμούν σήμερα να απειλούν δημοσίως όποιον τολμήσει να μην συμμορφωθεί με τις υποδείξεις τους. Προδότες της ιδεολογίας που ισχυρίζονται ότι πρεσβεύουν και υπηρετούν (κοινωνική πολιτική), επιχειρούν τώρα να απομυζήσουν και το τελευταίο ίχνος περιουσίας των πολιτών, για να το παραδώσουν στους ισχυρούς εντολείς τους. Προχωρούν στην απόλυτη αφαίμαξη της χώρας και των πολιτών, γνωρίζοντας –φυσικά- το μέγεθος της καταστροφής που επιφέρουν, αλλά και της επικείμενης καταστροφής στην οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν την χώρα, αφού εμμένουν στην εφαρμογή μίας «συνταγής» η οποία έχει αποδειχθεί κάτι περισσότερο από καταστροφική.

Αυτοί οι πιστοί υπηρέτες ξένων συμφερόντων, οι εντολοδόχοι και εκτελεστές ενός συμβολαίου μαζικής καταστροφής, ανθρωποειδή κινούμενα με ζωώδη ένστικτα, επιτείνουν το μέγεθος της υπάρχουσας καταστροφής και ρίχνοντας πλέον τις μάσκες της υποκρισίας τρομοκρατούν και απειλούν με τα χειρότερα. Ως λεκέδες της ιστορίας και καλοί υπηρέτες του χάους, έρχονται σήμερα και απειλούν με χάος όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εξουσία και την ισχύ τους.

Δυστυχώς, συνεχίζουν απτόητοι το έργο της καταστροφής που ανέλαβαν και ξεδιάντροπα περιφρονούν την κοινή λογική. Ένα καθεστώς παράνοιας και τρόμου, που υπηρετείται από πολιτικά υποκείμενα – τυχοδιώκτες, εμπόρους ιδεολογιών και τυχάρπαστους πατριδοκάπηλους σαλτιμπάγκους, έχει ανοίξει πόλεμο –εκ των έσω- στην χώρα, με άγνωστα κίνητρα (αν και ένας μελλοντικός έλεγχος περιουσιών και τραπεζικών τους λογαριασμών ανά τον κόσμο ίσως να ανακαλύψει πληθώρα… «κινήτρων») αγωνίζεται να επιβάλει την πλήρη φτωχοποίηση των πολιτών και το απόλυτο ξεπούλημα της χώρας.

Άραγε, αυτοί οι ληστοσυμμορίτες, θα προλάβουν;

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου