Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΑΡΚΟΎΔΑ ΗΤΑΝ ΕΞΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΚΙ ΑΤΡΑΞΙΌΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΌΜΕΝΗ... Όπως παλαιά σ΄όλη την Ελλάδα κυκλοφορούσαν γύφτοι αρκουδιάρηδες κι έκαναν τις αρκούδες με το ντέφτι τους να ...χορεύουν!


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! Μάνα και κόρη κάνουν πικνικ με μια αρκούδα! (φωτογραφίες)



πικνικ με μια αρκούδα!

πικνικ με μια αρκούδα!
Εικόνα 8 από 16
Δείτε άλλες 16 φωτο...κάνοντνας ΚΛΙκ στο ΕΠΟΜΕΝΟ  άνω
Μάνα και κόρη ήθελαν εδώ και πολύ καιρό να κάνουν ένα πικνίκ με μια πραγματική αρκούδα. Τελικά τα κατάφεραν και με 1300 λίρες έκαναν αυτό που ήθελαν. Έπαιξαν, έφαγαν και φωτογραφήθηκαν με μια πραγματική και τεράστια αρκούδα. Και ευτυχώς ακόμη μπορούνε να φάνε το γεύμα τους αφού την γλύτωσαν και δεν έγιναν το γεύμα της αρκούδας!


OPTOCENTER

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!

15χρονος Έλληνας ο νεότερος κατασκευαστής ρομποτικής (φωτογραφίες)


15χρονος Έλληνας ο νεότερος κατασκευαστής ρομποτικής (1)Χρειάστηκε ένας χρόνος συστηματικής και καθημερινής ενασχόλησης, 475 εκτυπωμένα… κομμάτια, περισσότερο από ένα χιλιόμετρο πλαστικού ABS (πρώτη ύλη) και πάνω από 1.400 ώρες εκτύπωσης, συναρμολόγησης, προγραμματισμού και πειραματισμού για να συμπεριλάβουν τον 15χρονο μαθητή της Α” Λυκείου Δημήτρη Χατζή, στον μικρότερο κατασκευαστή ρομποτικού ανθρωποειδούς ανοικτού κώδικα, με ανθρώπινες διαστάσεις και εξ ολοκλήρου εκτυπωμένο από αυτοσχέδιο τρισδιάστατο εκτυπωτή ή αλλιώς σε έναν κατασκευαστή «InMoov», όπως είναι η επίσημη επιστημονική ονομασία του ρομπότ.
Η κατασκευή όμως του «InMoov» με την κωδική ονομασία «Troopy», όπως το βάφτισε ο Δημήτρη Χατζής, συμπεριέλαβε αυτόματα τον 15χρονο μαθητή σε μια ξεχωριστή κοινότητα αποτελούμενη από έξι makers (κατασκευαστές) όσοι δηλαδή και οι δημιουργοί του συγκεκριμένου τύπου ρομπότ στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου