Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο πεζοναύτης που τα λέει ΧΥΜΑ για την ISIS! Εμείς είμαστε η ISIS! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε…



Eίναι πραγματικά εντυπωσιακό και το κουράγιο αυτού του πεζοναύτη αλλά και ο συγκροτημένος και δομημένος τρόπος που αποδίδει τις ευθύνες στις Δυτικές κυβερνήσεις....που εκφράζει ανοιχτά και ευθέως την πεποίθησή του για την εμπλοκή του Ισραήλ αλλά και όλων των χωρών που στηρίζουν την εβραιοσιωνιστική ατζέντα, στη δημιουργία, τη χρηματοδότηση, τον εξοπλισμό, την εκπαίδευση και τη στήριξη της ISIS, που στόχο έχει να δημιουργήσει χαοτικές καταστάσεις στη Μ.Ανατολή...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑ...ΛΗΣΤΕΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ!


Πως θα κινηθούν τα ΜΜM την Πέμπτη στην απεργία


Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην απεργία της Πέμπτης που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥ (τρόλεϊ, λεωφορεία) και την ΣΤΑΣΥ (μετρό, ηλεκτρικός και τραμ), ενώ οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό προχωρούν σε 24ωρη απεργία.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ, λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ...ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΠΑΛΙ!



Βόμβα!!! Ο Τζωρτζ Σόρος απειλεί τον Πούτιν…

Γράφει ο Κώστας Γεωργούλης 

Το Ινστιτούτο του George Soros όπως και μια άλλη οργάνωση…το Γραφείο του ρωσικού Γενικού Εισαγγελέα τα αντιμετώπισε αρνητικά. 
Έτσι μπήκε στην διαδικασία να δώσει εντολή στους Ρώσους πολίτες να μην συμμετέχουν σε κανένα πρόγραμμα για επίτευξη κάποιου στόχου αυτών των δύο οργανώσεων. 
Οι δύο αυτές οργανώσεις θεωρούνται επικίνδυνες για την Εθνική ρωσική ασφάλεια. 
Έρευνες έδειξαν ότι και οι δύο οργανώσεις είναι χρηματοδοτημένες από τον Αμερικάνο George Soros. 
Οι γερουσιαστές της Ρωσίας θεώρησαν σωστή την «πατριωτική λίστα- απαγόρευσης» των δώδεκα ομάδων που χρειάζεται οι ρωσοι να παρακολουθήσουν με πολύ προσοχή τις δραστηριότητες τους, και για το αν αυτές θα είναι επικίνδυνες απέναντι στο λαό. 
Ωστόσο πολλά πρόστιμα και ποινές φυλάκισης θα έχουν εκείνοι που θα παραβιάσουν την απαγόρευση και συνεργαστούν με τις συγκεκριμένες οργανώσεις. 
- See more at: http://www.fnews.gr/vomva-o-tzortz-soros-apeilei-ton-poutin/#_

DIPLOMATIC OBSERVER:Στ΄αλήθεια υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι οι πολιτικοί διέπονται από ηθική;Καθημερινά δίνουν ρεσιταλ κατεργαριάς!


"Σφαγή" Πούτιν-Ερντογάν στο Παρίσι - Παίρνεις πετρέλαιο από τους τζιχαντιστές - Είσαι ανήθικος... εάν το αποδείξεις θα παραιτηθώ

`Σφαγή` Πούτιν-Ερντογάν στο Παρίσι - Παίρνεις πετρέλαιο από τους τζιχαντιστές - Είσαι ανήθικος... εάν το αποδείξεις θα παραιτηθώ

- O Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε τεράστιο λάθος την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού.
- Κατηγόρησε ευθέως την Τουρκία πως χρησιμοποιεί τους τρομοκράτες για να πετύχει τους στόχους της.
- Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αρνήθηκε να έχει οποιαδήποτε συνάντηση ή τηλεφωνική επαφή με τον Ερντογάν ή τον Νταβούτογλου.
- Ο Τούρκος πρόεδρος, Ερντογάν δήλωσε πως και η Τουρκία θα λάβει μέτρα εναντίον της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου