Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

μερικα πράγματα είναι ΝΤΙΠ-ΓΙΑ ΝΤΙΠ ..VERY ΚΙΤΣ... ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΒΑΣΙΚΑ...

ΜΠΑ ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΝΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ ;  ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΒΡΕΦΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ! ( Βασικά να βλογάει τα γένια του ο ΑΝΘΙΜΟΣ με ξένα κόλυβα) ... 


Εν τάξει ζητιάνεψε ο ΄Ανθιμος,- χούγι παραδοσιακό των κληρικών η ζητιανιά...- συμπαράσταση από τον Νιάρχο, κι αυτός δεν αρνείται συνήθως... όπου μπορεί βάζει τον οβολό του! ΄Ομως επειδή οι μεγαλοεπιχειρηματίες δεν είναι τόσον ΄Αγιοι, όσον ο κ. ΄Ανθιμος,υπάρχει ένα προβληματάκι: Συνήθως το παραδάκι των μεγαλοσχημόνων δεν είναι και τόσον καθαρό...Μπορούμε όμως να αποδεχόμαστε ευεργεσίες για δικούς μας αγαθούς σκοπούς, με αμφιβόλου προέλευσης χορηγίες;  This is the problem saint  Monsenieur...  




Η πλάκα είναι ότι βάλανε τα παιδιά -αγγελάκια να τραγουδήσουν υπέρ των γεννεθλίων της ενθρόνισης του Κορίνθιου επισκόπου-επισκέπτη... Ρε Άμετρε΄Ανθιμε, αν θέλεις να επιδαψιλέψεις τιμές στον φιλοξενούμενό σου γιατί χρησιομοποιείς τα αγαθά παιδάκια.. Είπαμε να κάνουμε και μαλακίες αλλά τέτοιο καρακιτσαριό δεν το περιμέναμε! 
  
 Εορτή Αγίου Στυλιανού στο Νιάρχειο Ίδρυμα.
Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, στη μνήμη του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος, εόρτασε το ομώνυμο Νιάρχειο Ίδρυμα βρεφών και νηπίων της Μητροπόλεώς μας.

Το πρωί τελέσθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βρεφονηπιακού Σταθμού Θεία Λειτουργία για τα παιδιά που φοιτούν σε αυτόν. Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησε ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος και ο ευρισκόμενος στην Επαρχία μας Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος. Στο τέλος οι δύο Μητροπολίτες μίλησαν στα παιδιά για τον εορτάζοντα άγιο-προστάτη του Σταθμού και σχεδόν όλα τα παιδιά -με την άδεια των γονέων τους- κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Μετά τη Θεία Λειτουργία τα παιδιά και οι δασκάλες του Σταθμού επεφύλαξαν μία έκπληξη προς το Μητροπολίτη Κορίνθο κ. Διονύσιο, του τραγούδησαν για την 9η επέτειο ενθρονίσεως και έσβησαν μαζί του τα κεράκια της τούρτας που είχαν ετοιμάσει.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου