Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ- ΕΝΑ ΚΥΚΝΕΙΟ...ΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!


“Κάθε άνθρωπος, έχει τις αντοχές του. Κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται πότε πρέπει να σταματήσει. Και εγώ νομίζω ότι έφτασα στο τέλος. Τα παρατάω”(βίντεο)

ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΠΗΥΔΙΣΜΝΟΣ ΡΟΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 
stefanos-xios3

ΣΗΜΕΙΩΣΗ του βετεράνου ρεπόρτερ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, (προέδρου της Ενωσης Συντακτών Διαδικτύου Ε.Σ.Δ) : 
"Κατανοώ πλήρως τον καλό ρεπόρτερ Στέφανο Χίο.. Στα 13 λεπτά του αποκαλυπτικου βίντεό του ... ήταν σαν να έβλεπα να περνάνε εικόνες τις δικής μου ταραχώδους πορείας στη δημοσιογραφία.Παρά το ότι έχω εισπράξει από τις διώξεις 15 χρόνια φυλάκιση (μάλλον ρεκόρ) ..ούτε σωματέμπορας να ήμουν... από διώκτες πολιτικούς κυρίως... παρά τον οικονομικό πόλεμο (αυτός είναι ο στόχος των διωκτών του Τύπου να σε γονατίσουν οικονομικά), εξακολουθώ να υπάρχω και στα 80 μου και να δίνω τις μάχες μου. 
Καταλαβαίνω τη φθορά του, αλλά δεν νομίζω ότι ο έντιμος δημοσιογραφικός τσαγανός που κουβαλάει μέσα του θα τον αφήσει ήσυχο.
 Ας κάνει ένα διάλειμμα...Ολοι μας το χρειαζόμαστε.Μπορεί να έφτασε στα όρια του, όπως υπογραμμίζει δραματικά.Δεν νομίζω ότι η δημοσιογραφία θα τον αφήσει να αυτοκτονήσει. Διότι η δημοσιογραφία επιλέγει τα τέκνα της. "Δεν αρκεί να θέλεις να γίνεις δημοσιογράφος..το θέμα είναι αν σε θέλει η δημοσιογραφία." .. συνηθίζω να λέω. 
Δεν γνωρίζω τον κ. Χίο προσωπικά.Παρακολουθώ όμως τις μάχες του. μπορεί κάποιοι να θεωρούν βραχνή τη φωνή του, αλλά είναι μια φωνή που δεν κάνει γαργάρα τα κατεστημένα. Ενοχλεί τους αλητήριους του δημοσίου βίου... γι αυτό και κυνηγιέται... 
Θεωρώ το διάγγελμά του... στιγμιαίον. Οι αληθινοί βιγλάτορες της δημοσιογραφίας πεθαίνουν όρθιοι. Δεν εφησυχάζουν ποτέ.. Είναι απεσταλμένοι των ουρανών. Γιατί αυτή είναι η μοίρα τους. Να πολεμάνε ατελεύτητα για το λαό τους.Τι θέλει να καταντήσει σαν τον Παπαδάκη, τον Πορτοσάλτε, τον  Ευαγγελάτο, την Τρέμη, Δημ.Ψαρρά , τον Μπογιόπουλο και τους άλλους πεμπτοφαλαγγίτες της αριστεράς που έχουν μπουκάρει σε όλα τα δημόσια πόστα;  Κάθισαν ποτέ αυτοί στο σκαμνί; Διώχτηκαν γιατί ενοχλούσαν;
΄Οχι κ. Χίο...δεν φεύγεις και μην επιτρέψεις να σε φυγαδέψουν οι λιγδιάρηδες και τα λαμόγια του γκρίζου πολιτικού μας βίου.Συνέχισε να βαράς στο σταυρό"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου