Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Γάζωσαν επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη

 Ενέδρα θανάτου έστησαν δυο άτομα σε 63χρονο επιχειρηματία έξω από τα σπίτι του, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, για να τον ληστέψουν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, σταμάτησαν έξω από το σπίτι και την ώρα που ο 63χρονος έφευγε για τη δουλειά του, προσπάθησαν να του αποσπάσουν τον χαρτοφύλακα που είχε στην καρέκλα του συνοδηγού.
Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και ενεπλάκη με τον ένα δράστη, ενώ ο δεύτερος κατέβηκε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε με πιστόλι δυο φορές στο στήθος. Στη συνέχεια, οι δράστες πήραν τον χαρτοφύλακα και έφυγαν με τη μηχανή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν συνολικά δέκα κάλυκες από πυροβόλο όπλο.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της ληστείας μετά φόνου, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

ΑΛΗΘΙΝΑ αλλα ΑΝΕΚΔΟΤΑ.

Ο σπαρταριστός διάλογος δύο εν ενεργεία κυβερνητικών βουλευτών…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 28, 2014

20140427-222906.jpgΕίναι και οι δύο βουλευτές της ΝΔ, που εκλέγονται στην περιφέρεια.

Συναντήθηκαν λοιπόν σήμερα το πρωΐ μετά τις γιορτές και είπαν να ανταλλάξουν ευχές. Ο διάλογος είναι πέρα για πέρα πραγματικός:

-Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!

-Είσαι σίγουρος; Πρόσεξε μην εκτεθούμε! Δεν έχει δοθεί τέτοια γραμμή από το Μαξίμου… αν είχε γράψει κάτι σχετικό ο Χρύσανθος, θα το γνώριζα…!

Κωμικοτραγικό…

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΧΡΉΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΊΩΝ ΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Γράφει ο Χρήστος Καπούτσης

Η υπόθεση του «κοψίματος» από τον κατάλογο των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, ακτιβίστριας ρομά, η οποία αυτοαποκαλείται «Ελληνίδα Ρομά», θα πρέπει να αφυπνίσει το «μακάριο» ελληνικό κράτος.
Η υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, που δέχτηκε τα πυρά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος δηλώνει δημοσίως «τούρκος» και τελικά κόπηκε, είναι η κορυφή του παγόβουνου των όσων απαράδεκτων συμβαίνουν στην Θράκη.
Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν, που έχει καταγγείλει το τουρκικό προξενείου για εξαναγκασμό και εκτουρκισμό της μειονότητας (Πομάκων και Ρομά), κατηγορείται από την τουρκογενή μειονότητα ως εθνικίστρια, ενεργούμενο του «βαθέως ελληνικού κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου