Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ http://www.epirus-ellas.gr/ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ …ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ …ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (τόν όρο τον επιβάλλαμε εμείς…( press-bank) Τώρα οι Κυβερνητικοί προδότες, μας απαγορεύουν να τους λέμε έτσι… Μα αφού εισήλθαν και εισέρχονται λαθραία στη χώρα μας; Μα οι προδότες είναι πάντα προδότες!

Απάντηση Στο Άρθρο Της Guardian «Migrants Face 'Living Hell' In Greek Detention»‏.


Η αλήθεια για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα...
Απάντηση στο άρθρο της Helena Smith στην Guardian περί απάνθρωπων συνθηκών μεταχείρισης και κράτησης των μεταναστών στην Ελλάδα.
Ομολογώ πως όταν ξεκίνησα να διαβάζω το εν λόγω άρθρο είχα την εντύπωση πως επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά στην συνέχεια συνειδητοποίησα πως διάβαζα μία πολύ καλά στημένη και μεθοδευμένη προπαγάνδα γεμάτη ανακρίβειες, ψεύδη και άκυρες υποκειμενικές κρίσεις.
Η αλήθεια για την κατάσταση που ...
επικρατεί στην Ελλάδα όσον αφορά στους λαθρομετανάστες, την αντιμετώπισή τους από τις αρχές και τον τρόπο διαβίωσής τους εδώ, απέχει παρασάγγας από όσα αναφέρονται στο άρθρο.
Η Ελλάδα, ως ο πρώτος προορισμός των λαθρομεταναστών από την Μέση Ανατολή, την νοτιοδυτική Ασία και ένας από τους πρώτους από την βορειοανατολική Αφρική, είναι δέκτης παραβιάσεων των συνόρων της, σχεδόν σε καθημερινή βάση, από οργανωμένες ομάδες

λαθρομεταναστών, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι ηθελημένα «θύματα» δουλεμπόρων, αφού όλοι τους πληρώνουν από 5.000 έως 10.000 $ έκαστος για την μεταφορά τους μέχρι εδώ.
Είναι λογικό να τους συμπονούν και να τους λυπούνται πολλοί επειδή αναγκάζονται να φύγουν από τον τόπο τους για οικονομικούς λόγους και το μόνο που αναζητούν είναι ένα καλύτερο αύριο.
Είναι όμως όντως αυτή η πραγματικότητα;
Με ποια λογική μπορεί κάποιος να βρει 5.000 έως 10.000 $ την στιγμή που στον τόπο του ο μηνιαίος μισθός δεν ξεπερνά τα 50 $, ακόμη και για τους καλοπληρωμένους;
Τι είδους συναλλαγές και συμφωνίες μπορεί να έχει κάνει κάποιος για να βρει ή να ξεπληρώσει 100 τουλάχιστον μηνιάτικα που, φυσικά, δεν έχει;
Πώς αυτοί οι «κακόμοιροι» άνθρωποι αποκτούν πρόσβαση σε τόσα μεγάλα χρηματικά ποσά την στιγμή που σε αυτές τις χώρες αν έχεις 7.000 $ χτίζεις έπαυλη;
Με ποια λογική μπορεί κάποιος να συμπαθεί και να συμπονά αυτόν που πληρώνει υπέρογκα ποσά ή κάνει βρώμικους διακανονισμούς με την μαφία των δουλεμπόρων προκειμένου να μεταναστεύσει παράνομα σε μία χώρα η οποία δεν μπορεί να θρέψει καν τα δικά της παιδιά;
Με ποια λογική χαρακτηρίζεται ως μετανάστης αυτός που εισβάλλει παράνομα σε μία ξένη χώρα και έρχεται χωρίς κανένα έγγραφο, κανένα πιστοποιητικό και χωρίς καν διαβατήριο;
Πώς μπορούμε να λυπηθούμε αυτούς που έρχονται και δηλώνουν εντελώς ψευδή στοιχεία; Δηλώνουν άλλη χώρα προέλευσης, άλλο όνομα και άλλη ηλικία!
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί γίνεται αυτό;


Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς τι και ποιοι κρύβονται πίσω από όλη αυτή την οργανωμένη εποίκιση της Ελλάδος από ισλαμιστές;
Οι φυλακές ανηλίκων της Ελλάδος έχουν γεμίσει από βιαστές και δολοφόνους που ενώ είναι άνω των 28 ετών έχουν δηλώσει ΟΛΟΙ ότι είναι 17 για να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης.
Ποιος τους δασκαλεύει και τους οργανώνει;
Έκαναν ποτέ έρευνα οι δήθεν ανθρωπιστικές σας οργανώσεις για να αποκαλύψουν αυτά τα κυκλώματα ή ο μόνος σκοπός ύπαρξής σας είναι να εισπράττετε τις υπέρογκες επιδοτήσεις και να καταδικάζετε την Ελλάδα και τους Έλληνες για «ανάρμοστη» συμπεριφορά;
Οι δεκάδες χιλιάδες δολοφονίες Ελλήνων και οι χιλιάδες βιασμοί γυναικών και ανηλίκων από λαθρομετανάστες είναι κατ’ εσάς «αρμόζουσα» συμπεριφορά;
Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται τα επίσημα στοιχεία για την εγκληματικότητα στην Ελλάδα, όπου καταγράφεται αύξηση των εγκλημάτων κατά 100% την τελευταία δεκαετία με παράλληλη αύξηση κατά 1000% των εγκλημάτων των προερχόμενων από το Πακιστάν και από τις λοιπές ισλαμικές χώρες.


Κι επειδή στους Έλληνες αρέσει πάντα να μιλούν με αποδείξεις και επί πραγματικών γεγονότων, εν πλήρη αντιθέσει με το εν λόγω κατάπτυστο άρθρο, που βασίζεται σε εικασίες και δήθεν αναφορές τρίτων, παραθέτω τα εν Ελλάδι δρώμενα μέσω εικόνων.
Οι διακινητές των λαθρομεταναστών τους φέρνουν με φουσκωτές βάρκες, ειδικά διαμορφωμένες, με ντεπόζιτα στα πλαϊνά, για να έχουν μεγάλη αυτονομία και να μπορούν να διασχίσουν τα χωρικά ύδατα μεταξύ Τουρκίας και Ελληνικών νήσων, καθώς στην πλειονότητά τους οι διακινητές είναι τούρκοι. Όταν πλησιάζουν στα χωρικά μας ύδατα αποχωρούν από την βάρκα φεύγοντας με άλλο πλωτό μέσω, ώστε να διαφύγουν την σύλληψη, και τους αφήνουν μέσα στην νύχτα με άσχημες συνήθως καιρικές συνθήκες να πλοηγηθούν, χωρίς καμμία ασφάλεια, καμμία γνώση και κανένα μέσον πλοήγησης, προς τις Ελληνικές Ακτές.

Πολύ συχνά οι βάρκες βουλιάζουν με αποτέλεσμα οι Ελληνικές λιμενικές αρχές να αναλαμβάνουν την διάσωση των ναυαγών. Έχουν υπάρξει και περιπτώσεις όπου οι δουλέμποροι βουλιάζουν σκοπίμως τις βάρκες, ώστε οι Ελληνικές λιμενικές αρχές να ασχοληθούν με την διάσωση των ναυαγών και όχι με τους διακινητές, ώστε να καταφέρουν αυτοί να ξεφύγουν.

Μετά την διάσωσή του και αφού τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρονται για προληπτικούς λόγους, αλλά και επειδή οι περισσότεροι είναι αφυδατωμένοι και νηστικοί, στο πλησιέστερο κέντρο υγείας ή νοσοκομείο. Ή σε αυτοσχέδια ιατρεία, αν η διακομιδή σε νοσοκομείο δεν είναι εφικτή.

Οι επιχειρήσεις ελέγχου των ακτών και διάσωσης των μεταναστών και ναυαγών κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καθημερινά στους Έλληνες φορολογούμενους.
Τις επόμενες ώρες και ημέρες εθελοντές των νησιών προσφέρουν τρόφιμα και ρουχισμό στους λαθρομετανάστες ώστε να διευκολύνουν την διαβίωσή τους, τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες.


Μετά, όταν αποφασιστεί πού θα εγκατασταθούν, μεταφέρονται υπό ανθρώπινες συνθήκες, ακόμη και με κανονικά μισθωμένα λεωφορεία, στον προορισμό τους.

Συνήθως μεταφέρονται στα αστικά κέντρα, αλλά τον τελευταίο καιρό μεταφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένους και φυλασσόμενους χώρους με αξιοπρεπέστατες συνθήκες, όπου τους παρέχεται στέγη, τροφή, ιματισμός και πλήρης υγειονομική περίθαλψη και ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
Εκεί τους περιμένουν εκπρόσωποι των κοινοτήτων τους, εκπρόσωποι ΜΚΟ και οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ελέγχουν την τήρηση των συνθηκών μεταχειρίσεώς τους και που ελέγχουν και όλη την διαδικασία και τον τρόπο που τους συμπεριφέρονται οι αρχές και τα όργανα του κράτους.



Οι χώροι είναι κλειστοί για να διασφαλίζεται το ακέραιον της ζωής τους, αλλά και να υπάρχει ασφάλεια στην γύρω περιοχή καθώς δεν γνωρίζουμε τίποτε για το ποιόν τους.
Όπως φαίνεται και στις εικόνες τα καταλύματα είναι κλειστά, καινούργια και με κλιματισμό, αλλά και με καθαριζόμενες τουαλέτες και τρεχούμενο νερό.


Με τους φρουρούς δεν έχουν καμμία επαφή, οπότε δεν υπάρχουν περιπτώσεις κακομεταχείρισης ή χρήσης βίας. Οποτεδήποτε χρειαστεί υπάρχει άμεσα διαθέσιμο νοσοκομειακό όχημα για την διακομιδή των ασθενών στο νοσοκομείο, ακόμη και για απλές εξετάσεις.

Η διάσωση, περίθαλψη, φύλαξη και φροντίδα των λαθρομεταναστών κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ημερησίως από το υστέρημα του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού.
Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι λαθρομετανάστες, που βρίσκονται ήδη στα αστικά κέντρα, «εργάζονται» σκληρά…


ή διεκδικούν «ειρηνικά» τα «δικαιώματά» τους:

Το μόνο δεδομένο είναι ότι παρ’ όλα τα προβλήματα που δημιουργούν και παρ’ όλη την εγκληματικότητα που υποθάλπεται στις τάξεις τους, οι αρχές, τα όργανα του κράτους και οι Πολίτες τους συμπεριφέρονται με πολύ υπομονή και αξιοπρεπώς.
Ακόμη και όταν διενεργούνται τυπικοί έλεγχοι εγγράφων ή αναζητούνται εγκληματίες ανάμεσά τους, τα όργανα της τάξης τους συμπεριφέρονται με άψογο τρόπο και ουδεμία άσκηση βίας ή πίεσης δεν παρατηρείται.


Αυτό όμως που αδυνατείτε να αντιληφθείτε είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ζουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους από τον δικό μας και ακόμη και στην καθημερινότητά τους ή στις συνήθειες, παραδόσεις και θρησκευτικές τους τελετές είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι με την δική μας νοοτροπία. Έτσι οι Έλληνες έχουμε αναγκαστεί να βλέπουμε τέτοιες αποτροπιαστικές πράξεις που θέτουν σε κίνδυνο την ψυχολογική υγεία των παιδιών μας.


Εύκολα μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει ποιοι κατάγονται από την Χώρα του φωτός και ποιοι είναι σκοταδιστές, μυστικιστές και επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και τους άλλους. Τα δικά μας ήθη και έθιμα προβάλουν τον ανθρωπισμό, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, με σεβασμό στον άνθρωπο και κυρίως στην γυναίκα. Οι Έλληνες πάντα σέβονταν και τιμούσαν την γυναίκα.

Βλέπετε, κυρίες των ευρωπαϊκών σαλονιών, για όλα υπάρχει και η άλλη άποψη… Αυτή του πεζοδρομίου, αυτή του αυτόπτη μάρτυρα και του παθόντα. Η άποψη αυτού που έχασε την εργασία του επειδή όλες τις θέσεις τις κατέλαβαν οι λαθρομετανάστες.
Δεν ξέρω από ποιες πηγές επιλέγετε να ενημερωθείτε, αλλά σίγουρα αυτά που ΕΣΕΙΣ θέλετε και επιλέγετε να ακούτε και να μαθαίνετε, δεν μπορείτε να τα μεταφέρετε σε αυτούς τους ανθρώπους…


Στους άνω των 30.000 αστέγων και απόρων Ελλήνων, που καθημερινά αναζητούν τροφή στα σκουπίδια ή επαιτούν για την ελεημοσύνη κάποιων συνανθρώπων μας, μόνο και μόνο επειδή έχασαν την εργασία τους από την εισβολή άνω των 6 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που κατέλαβαν όλες τις θέσεις εργασίας, οι δικές σας θεωρίες και η δική σας απτική γωνία της κατάστασης δεν φτάνει καν στα αυτιά τους, γιατί κοιμούνται δίπλα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και δεν μπορούν να κατανοήσουν τα δικά σας συμφέροντα, ούτε μπορεί κάποιος να τους δώσει μία λογική απάντηση για το ότι αυτοί, ενώ τόσα χρόνια πλήρωναν φόρους, εισφορές και τέλη, τώρα αναγκάζονται να κοιμούνται στον δρόμο, χωρίς τροφή και χωρίς να έχουν την δυνατότητα να πάνε στο νοσοκομείο αν δεν πληρώσουν για την είσοδό τους, ενώ οι λαθρομετανάστες στεγάζονται σε καινούργιες λυόμενες κατοικίες, με κλιματισμό και τρεχούμενο νερό, με καθημερινή τροφή και με πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη!
ΓΙΑΤΙ;


Και για όσους με πουν ρατσιστή τους ενημερώνω πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι εναντίον αυτών εδώ των ανθρώπων:

Τους οποίους το κατοχικό καθεστώς τους αντιμετωπίζει με τον πιο οικτρό και ανάλγητο τρόπο. Τους αντιμετωπίζει σαν απόκληρους της κοινωνίας και δεν μεριμνά ούτε καν για την σίτισή τους. Σε αντίθεση με την πλήρη κινητοποίηση και μέριμνα για τους λαθρομετανάστες.
Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι ούτε απλό, ούτε μπορούμε να το εκλάβουμε επιπόλαια. Συντελείται με γοργούς ρυθμούς μία οργανωμένη και διεθνώς μεθοδευμένη αντικατάσταση του Ελληνικού Λαού από συγκεκριμένες φυλετικά και θρησκευτικά ομάδες ανθρώπων. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ήδη στην Ελλάδα, ιδίως στα αστικά κέντρα. Όσοι επιλέγουν να εθελοτυφλούν ή δεν θέλουν να το παραδεχτούν, λόγω πελατειακής σχέσης με το καθεστώς ή λόγω άλλων συμφερόντων, θα τους πω μόνο το εξής:


Και τελικά θα μας μείνει μία μαχαιρωμένη, αλλά ζωντανή αξιοπρέπεια…
Και μία ξεθωριασμένη Ελληνική Σημαία!
Γι’ αυτό και έχουμε το θάρρος και σας κοιτούμε στα μάτια!


Γιατί ό,τι και να κάνετε…η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!
ΚΙΝΗΜΑ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ανδρέας Χαϊκάλης
Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου