Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΑΔΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ " ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ!

Αποκάλυψη–Σοκ για Σωτήρη Μουστάκα!



Ο Γιάννης Σμαραγδής βρέθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του ..
Σπύρου Χαριτάτου και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. 
Ο σκηνοθέτης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σωτήρη Μουστάκα που εκτός από συνεργάτες ήταν και φίλοι. «Όταν πρότεινα στον Σωτήρη Μουστάκα να παίξει στο El Greco, το αποδέχτηκε με έναν όρο: να μην πληρωθεί. Ήξερε ότι θα πεθάνει. Ήρθε στο γραφείο μου και μου είπε: 
‘’θα παίξω αυτό το ρόλο αλλά δεν θέλω να πληρωθώ ‘’. 
Του έδωσα το σενάριο και τις σκηνές που ήταν να παίξει», δήλωσε ο Γιάννης Σμαραγδής και συνέχισε: « Όταν χρειάστηκε να μικρύνουν οι σκηνές αυτές, και τον ενημέρωσα, μου είπε ότι: ‘’δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ʼʼ και του έκοψα αυτό που έλεγε ο Τισιάνο ότι: ‘’ αυτός ο πίνακας είναι ελληνικός ʼʼ. 
Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘’ ό, τι άλλο θέλεις να κόψω αλλά μην μου πάρεις από το στόμα αυτού του ρόλου τη λέξη ελληνικός. Θέλω να την πω για πολλούς λόγους αυτή τη λέξη ʼʼ. Αργότερα έμαθα ότι είχε πει ‘’πάνω από τον τάφο μου θέλω την ελληνική σημαία ʼʼ. Ήταν μεγάλος πατριώτης, μεγάλος καλλιτέχνης και πολύ σπουδαίος άνθρωπος»

ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...ΧΑΡΙΣ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

Συγχαρητήρια (!!!) κύριε Βενιζέλο, καταφέρατε και διώξατε τους Ρώσους τουρίστες – Αυτή είναι ανάπτυξη.



Ενόψει τη καλοκαιρινής σεζόν, όπου η Ελλάδα περιμένει να βελτιώσει την οικονομία της με ναυαρχίδα τον τουρισμό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κλείνει την… πόρτα στη Ρωσία, χώρα από την οποία προήλθε πέρσι το μεγαλύτερος μέρος παραθεριστών στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο. Αυτό γράφαμε πριν λίγο καιρό…

Και τώρα; Ο ρυθμός των κρατήσεων εμφανίζεται κατά 20% μειωμένος σε σύγκριση με πέρσι, ενώ μέχρι στιγμής μόλις ένας στους πέντε Ρώσους που
αναμενόταν να επισκεφτούν τη χώρα έχουν προχωρήσει σε κράτηση. Αν μάλιστα η ζήτηση εξακολουθήσει να είναι μειωμένη, τότε στην ουσία ανατρέπονται όλες οι εκτιμήσεις για 1,4 εκατ. αφίξεις από τη ρωσική αγορά….

Αν και η Ελλάδα παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών, η συνεχιζόμενη καταβύθισης της ισοτιμίας του ρουβλίου περιορίζει την οικονομική δυνατότητα των υποψήφιων ταξιδιωτών. Και όλα αυτά την ώρα που το 2013 οι Ρώσοι κατετάγησαν πέμπτοι στις αφίξεις, κερδίζοντας τον τίτλο της πλέον ανερχόμενης τουριστικής δύναμης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

Το μερίδιο των επισκεπτών που χάνει η Ελλάδα, δεν φαίνεται να το κερδίζει κάποια άλλη ανταγωνίστρια χώρα. Πρόκειται δηλαδή για τουρίστες που ενώ αρχικά προγραμμάτιζαν να ταξιδέψουν, τελικά δεν θα προχωρήσουν σε κράτηση. Συγχαρητήρια κύριε Βενιζέλο. Έτσι μας σώζετε… Να μην ξεχάσουμε να σας… τιμήσουμε στις προσεχείς εκλογές
hellasforce.com
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ...ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.....ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ-ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!
΄Ολοι τους ...για την πατρίδα κατεβαίνιυν στις εκλογές... ΄Οχι για το προσωπικό τους τομάρι...Και οι τρεις τους έχουν και κόμματα που κανείς δεν ξέρει...Αλλά κατεβαίνουν... Πλην όμως έχουν καταποντιστεί...πριν καν βγουν σεργιάνι για ψήφους... Το άλλο κοινό τους; είναι η ακατάσχετος φλυαρία και οι θεατρινισμοί τους στα κανάλια! Κατά τα άλλα παραμένουν φούσκες με παντέντα!

"Ιστορικό" βίντεο: Κοινή συνέντευξη Ψωμιάδη, Πολύδωρα, Ζώη, Νικολόπουλου

Δείτε το βίντεο:


..Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΛΙΏΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΚΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ!

ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!


Κρίση από το πουθενά για την κυβέρνηση. Αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ, γίνεται λόγος για "μαυρογυαλούρους"

ΑΚΟΥΣΤΕ-ΒΙΝΤΕΟ- ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΜΝΩΔΙΑΣ

ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Το Τροπάριο της Κασσιανής
Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, ψάλλεται στις Εκκλησίες ο όρθρος της Μεγάλης Τετάρτης. Το τελευταίο τροπάριο στην ακολουθία είναι αυτό της ευσεβούς και λογίας ποιητρίας του Βυζαντίου, Κασσιανής.

Από τον βυζαντινό χρονογράφο Συμεών Μάγιστρο (990 μ.Χ) μαθαίνουμε ότι η Ευφροσύνη, μητέρα του αυτοκράτορα Θεόφιλου και κόρη του Κωνσταντίνου του ΣΤ’, στην προσπάθειά της να παντρέψη το γιο της, το έτος 830μ.Χ, διοργάνωσε στην μεγαλόπρεπη αίθουσα Τρικλίνιο των ανακτόρων της Κωνσταντινούπολης, μεγάλη σύναξη από τις πιο όμορφες κοπέλες της Αυτοκρατορίας. Η προσέλευση υπήρξε μεγάλη από «καλλίστας παρθένους». Κι όταν παρατάχθηκαν στη σειρά, καθισμένες πάνω σε πολυτελή ανάκλιντρα, ο αυτοκράτορας Θεόφιλος περιήλθε μπροστά τους να διαλέξη την μέλλουσα σύζυγό του και αυτοκράτειρα, δίνοντας σε όποια διάλεγε ένα χρυσό μήλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου