Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΊΖΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!..ΓΙΑ ΛΗΓΜΈΝΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΈΛΝΕΙ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ- ο Δαμασκηνός στηλιτεύει την αδιαφορια της πολιτειας για τους ακρίτες της Θράκης



Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει…

Ο ίδιος,αυτοπροσώπως ο κ. Δαμασκηνός μοιράζει τα ληγμένα ή υπό λήξιν, αγαθά της lidl, και μάλιστα 
μετά χειροφιλημάτων!.. Μνήσθητί μου Κύριε! 
Ναι μεν αλλά έχει κανέναν λόγο, ο δεσπότης,  να εμφανίζεται ως πλασιέ και Διαφημιστής  της Γερμανικής LIDL,μιας στιγνής εμπορικής εταιρίας ...που πουλάει φύκια  για μεταξωτές κορδέλες; Το παραμύθι των Γερμανών το ξέρουμε από εποχής της καταστροφής του ελληνισμού στη Μικρά Ασία (αυτοί οι Γερμαναράδες ήσαν οι κύριοι δράστες της γενοκτονίας των Ελλήνων)... Και εν συνεχεία το έριξαν στη φιλανθρωπία, εναγκαλιζόμενοι πρωτίστως την Εκκλησία! Ολόϊδια όπως και σήμερα... Γιατί τέτοιες αποκοτιές; 
Οι Γερμανοί και σήμερα δεν κατέστρεψαν την Ελλάδα; Κι όχι μόνον η Εκκλησία συνεργάζεται μαζί τους ...αλλά ποιεί και τον διαφημιστή τους! Τι άλλο να πούμε ... Η θεία φώτιση σας εγκατέλειψε; Δείτε τι γράφει στην ιστοσελίδα του! ΑΦΕΡΙΜ! ..

didmi
«Η αδιαφορία πληγώνει τους ακρίτες της Θράκης, με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» αισθανόμαστε λιγότερο μόνοι».
Την αδιαφορία που βιώνουν οι ακρίτες του Βορείου Έβρου αποδοκίμασε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός σε συνάντηση που είχε με κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που επισκέφθηκε τον ακριτικό Έβρο για να παραδώσει δεκάδες κιβώτια με φάρμακα και υγειονομικό υλικό στο Σουφλί, το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα καθώς και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως .
«Σε μια περίοδο που ολόκληρη η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών, είπε ο κ. Δαμασκηνός, οι ακρίτες της Θράκης αισθανόμαστε, περισσότερο από ποτέ, πληγωμένοι από την αδιαφορία. Είναι, τουλάχιστον, άδικο  να μην ενδιαφέρεται κανείς για την περιοχή που αποτελεί το σταυροδρόμι θρησκειών και πολιτισμών, το σύνορο της Δύσης με την Ανατολή».
Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου απευθυνόμενος στον κ.Δήμτσα και τους συνεργάτες του ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών για το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τους ακρίτες της Μητροπόλεως του λέγοντας χαρακτηριστικά : « ο Μακαριώτατος, μέσω της «Αποστολής» συνεχίζει να μας στηρίζει και αυτό αποτελεί εγγύηση της ειλικρινούς και αστείρευτης προσπάθειας σας για ουσιαστικό ενδιαφέρον σε ανθρώπους που η αδιαφορία τους έχει πληγώσει. Με την «Αποστολή» , τόνισε, αισθανόμαστε λιγότερο μόνοι. Τοηυξημένο ενδιαφέρον σας αποτελεί για εμάς ανακουφιστικό στήριγμα και μήνυμα που θεμελιώνει μια δημιουργική συνεργασία με ορόσημο τον συνάνθρωπό μας»
Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Αρχιεπισκόπου για τους ακρίτες της Ελλάδας και πρόσθεσε «Αγαπούμε τον τόπο σας και αισθανόμαστε μέλη της οικογένειας σας. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να συνεχίζουμε τη στήριξη σε τρόφιμα, φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες σας. Αλλά περισσότερο περήφανους μας κάνουν οι αντοχές η αξιοπρέπεια και το ήθος σας .
Δεν είμαστε το Κέντρο εμείς αλλά το Κέντρο είστε εσείς, της αγάπης μας και του ενδιαφέροντος μας για συστηματική αλληλεγγύη και προσφορά. Αρωγός της προσπάθειας αυτής η LIDLHELLAS, η οποία στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας συμβάλλει στην απόδοση των πεπραγμένων με συνέπεια και ευαισθησία αλλά και η BAVARIA που διέθεσε το υγειονομικό υλικό ».
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός συζήτησε με τον κ. Δήμτσα μελλοντικά σχέδια επέκτασης της συνεργασίας με σκοπό την προστασία ευπαθών ομάδων και την από κοινού συμμετοχή σε προγράμματα κοινωνικών παρεμβάσεων .

Μια απορία ακόμη: Αυτός ο Δήμτσας τέως δημοσιογράφος) για ποιο λόγο ανεβαίνει κάθε τόσο στον ΄Εβρο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου