Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ... ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...

 ***Και ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΣΙΩ ΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ... 
Δείτε και τη φωτό όπου επίσης -από τότε υπάρχει αυτό το καθήκι του διεθνους Σιωνισμού Ντέϊβιντ Χάρις... που πριν από μερικές μέρες ήταν εδώ για να δώσει γραμμή στην Κυβέρνηση Σαμαρά!
  

.....ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ... ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...
ΣΧΕΔΟΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ....

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ 
ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 

Προς το 
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
Εν Αθήναις, 26η Μαρτίου 2001 

Αγαπητοί μου, 

Με οδύνην εδιάβασα την από 20 Μαρτίου επιστολή σας, την οποία μόνον ως προϊόν αδυνάμου πίστεως και μνήμης, δύναμαι να χαρακτηρίσω. 


Έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι σεις οι Εβραίοι θα είστε κήρυκες της ιστορικής αληθείας ότι ο αντισημιτισμός είναι φαινόμενο που περιγράφεται ήδη στην Βίβλο, φαινόμενο το οποίο έχει καθαρώς θεολογική εξήγηση και είναι προδήλως προχριστιανικό. Δεν επερίμεναν οι ανά τους αιώνες εχθροί των Εβραίων την έκδοση ταυτοτήτων για να στήσουν τους μηχανισμούς εξοντώσεώς των. Ούτε οδηγήθηκαν στα κρεματόρια μόνον οι Εβραίοι οι οποίοι είχαν δελτία ταυτότητος, ενώ οι μη έχοντες τέτοια δελτία απέφυγαν τη δοκιμασία και έζησαν χωρίς να γνωρίσουν τη φρίκη των στρατοπέδων. 

Μεγάλη και δικαιολογημένη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι μου γράφετε επικαλούμενοι αντί του λόγου του Κυρίου, αντί της γραφής των Προφητών, άρθρα δημοσιογράφων. Σας παρακαλώ να μην εγκαταλείψετε την πίστη των προγόνων σας, να συνεχίσετε να έχετε την πίστη των και την Αλήθεια της ως οδηγό και υπερασπιστή σας. 

Οφείλω πάντως να διευκρινήσω και σε σας, αγαπητοί μου, και σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι ουδέποτε κατηγόρησα τους Εβραίους για «μυστικές ενέργειες» κατά Χριστιανών. Το ακριβώς αντίθετο: ανέφερα ότι οι Εβραίοι των ΗΠΑ δημοσίευαν στο internet επί μήνες, προς πληροφόρησιν του διεθνούς κοινού, τι εζήτησαν από τον επίσημον Έλληνα συνομιλητή των. Δεν είναι Εβραίοι αλλά Έλληνες πολιτικοί αυτοί που ενήργησαν μυστικώς, αποκρύπτοντες από τον λαό ποίων το αίτημα εξυπηρετούν και για ποιούς λόγους. Άλλωστε θα ενθυμείται ασφαλώς ο εξ ημών αγαπητός κ. Μωυσής Κωνσταντίνης ότι συνόδευσεν εις το γραφείον μου τον Μάρτιο του 1999 τα μέλη του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συμβουλίου εκ Ν. Υόρκης προκειμένου να μου θέσουν προς συζήτησιν την άρσιν των επιφυλάξεων της Εκκλησίαςμας για την αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ελληνικές ταυτότητες. Σημειωτέον ότι στο Ισραήλ τα δελτία ταυτότητος αναγράφουν το θρήσκευμα. 

Προσφάτως εξεδόθη υπό της Εκκλησίας της Ελλάδος ειδικός τόμος, ο οποίος δίνει επίσημα στοιχεία από τους αγώνες της Εκκλησίας μας εναντίον της φασιστικής θηριωδίας.
Εκεί, εις ειδικό κεφάλαιον, καταγράφονται οι αγώνες προστασίας των Ελλήνων Εβραίων. Για να προστατεύσει τους Εβραίους από τους ναζί, η Εκκλησία της Ελλάδος δεν δίστασε να παραβεί ακόμη και ιερούς κανόνες. Θα επερίμενα ότι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος θα διοργάνωνε ειδική εκδήλωση παρουσιάσεως του τόμου αυτού, του περιέχοντος σπάνια στοιχεία από την ιστορία των Ελλήνων Εβραίων. Δεν έχει λόγους η Εκκλησία να θέλει να την τιμήσετε, αλλά θά είχατε κάθε λόγο εσείς να το κάνετε, τιμώντας τη μνήμη των χριστιανών ιερέων που κάλυψαν με την αγκάλη τους τους διωκομένους πατέρες και μητέρες σας. 

Εβραίοι άλλων χωρών μπορεί να μη το αντιλαμβάνονται αυτό, αλλά εσείς θα πρέπει να έχετε συνείδησιν ότι η Εκκλησία της Ελλάδος είναι εν ώρα δοκιμασίας σας στο πλευρό σας, όρνις συνάγουσα κάτω από τις φτερούγες της όλα τα κυνηγημένα παιδιά του Θεού. 

Αλλ’ εύχομαι ο Κύριος να μη επιτρέψει νέαν δοκιμασία των παιδιών Του. Και εύχομαι σε όλους μας τα παιδιά Του να μη στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις και στις πολιτικές των, αλλά να στηρίζονται στον βραχίονα Εκείνου. 

Διατελώ μετ’ ευχών 

+ Ο Αθηνών Χριστόδουλος


ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
_________________

AMERICAN JEWISH COMMITTEE Honors Greek Foreign Minister PAPANDREOUMay 3, 2000 - WASHINGTON, D.C. --

The American Jewish Committee today honored Greek Foreign Minister George Papandreou for his extraordinary contributions to Greek-Jewish and Greek-Israeli relations.

“It is especially gratifying for me to see the revolution in Greek-Israeli relations that has taken place over the past two decades,” said AJC Executive Director David A. Harris, who made the presentation to Minister Papandreou.

“There is no better friend in Greece of the Jewish community, of Israel, and of the United States than you, Mr. Papandreou.”*

*"Δεν υπάρχει καλύτερος φίλος στην Ελλάδα της εβραϊκής κοινότητας, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών από εσάς, κ. Παπανδρέου."
ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!= ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

ΑΝΤΙΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου