Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΣΒΙΩΝ!!!

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα 

Φερνάντες  έγινε νονά της κόρης ενός 

ζευγαριού λεσβιών 

Η Φερνάντες έγινε τυπικά νονά της μικρής Ούμα, που βαφτίστηκε μάλιστα στον Καθεδρικό της Κόρδοβα της Αργεντινής από καθολικό ιερέα. 
Οι δύο ...γονείς του κοριτσιού, η Καρίνα Βιγιαροέλ και η Σολεδάδ Ορτίς, είχαν ζητήσει από την πρόεδρο της χώρας να γίνει νονά «για να την ευχαριστήσουμε για το νόμο που μας έδωσε δικαιώματα», όπως είπαν στην εφημερίδα Nacion, αναφερόμενες στο νομοθετικό πλαίσιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.
Τη βάπτιση τέλεσε ο ιερέας Κάρλος Βάρας, που είπε ότι όλα τα παιδιά μπορούν να βαπτιστούν, αν και η θέση της Καθολικής Εκκλησίας δεν έχει αλλάξει.
Η Φερνάντες συναντήθηκε προ ημερών με τον πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος ως αρχιεπίσκοπος του Μπουένος Άιρες παλιότερα, είχε πολεμήσει το νόμο για το γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Τώρα όμως ως πάπας, προφανώς εκσυχρονίστηκε και μάλλον έδωσε την...ευλογία του για την βάφτιση του παιδιού των λεσβιών! 
Πόσο ακόμη θα ξεπέσει ο άνθρωπος; Η εκκλησία βάφτισε το μωράκι. Τώρα, το τι θα βγει το παιδί αυτό και με πόσα ψυχικά τραύματα αυτό δεν απασχολεί την καθολική Εκκλησία, ως φαίνεται!
Απολαύστε τις μαμάδες λεσβίες οι οποίες αμέσως μετά την βάφτιση φιλιόντουσαν παθιασμένα εντός του ιερού ναού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου