Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΥΓΕΙΑΣ- ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ!- ΠΡΟΣ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΥ ...ΙΑΤΡΟ-ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ... ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ...ΜΑΣΑΕΙ...

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΕΤΕ:

 Ο γνωστός και καινοτόμος καλόγερος   π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ τα λέει ΟΛΑ.. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ.

 Δεν έχει να σκιαχτεί από τίποτε κι από κανέναν μπαγλαμά! Ζει σε μια αγιορείτικη ΣΚΗΤΗ, σε μια σπηλιά, και μας κάνει την τιμή να μας εμπιστεύετε.

Και προστάζει: " Μην εμπιστεύεστε τίποτε και κανένα αρπαχτικό τυχοδιώκτη. Παρά μόνο την πίστη σας στον ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ  Χριστό! Όλα έχουν σμπαραλιαστεί την σήμερον! 
Από εδω  θα παρελάσουν ..λύσεις υγείας .΄Εχουμε τεράστια κληρονομιά ΥΓΕΙΑΣ και προ εποχής του θεϊκού Ιπποκράτη, Ασκληπιού κι άλλων θαυματουργών .



Αλλά από την εποχή της εισβολής κερδοσκόπων Φαρμακοτριφτών-βιομηχανιών... το πράγμα ...ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΕ!


ΓΡΑΦΕΙ πατήρ Αντώνιος:

Το μπαστάρδεμα αυτό, το τόσον ..κερδοσκοπικόν, ΕΓΩ δεν το αντέχω και υπόσχομαι να το αφανίσω! Φωτίζοντας τους πονεμένους -πάσχοντες ...από υγεία!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ , θα έχετε διαπιστώσει ότι οι καλόγεροι... πάσχουν από αφόρητη υγεία-μακροζωϊα... Μα ποτέ δεν διερωτηθήκατε το  γιατί;

Μα είστε τόσο κοντόθοροι; ..Κι αλαφιασμένοι ...φοβισμένοι μόνιμα τρέχετε να βρείτε γιατρό... προς ίαση; 
Να γιατί οι γιατρο-φαρμακοβιομήχανοι .. σας δουλέυουν! Σας τρομοκρατούν για να σας έχουν στο χέρι ες αεί!

Λέω: Μη σκιάζεστε μωρέ! Ο οργανισμός σας, το σκαρί σας, έχει απίστευτες ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ( πλην εκτάκτων περιστατικών) ! Η ανθρωπότητα επέζησε επί αιώνες... χωρίς τους σημερινούς εκφοβιστές-τρομοκράτες, που είναι ΓΚΑΡΑΝΤΙ: ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ & ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ! Πού θησαυρίζουν χάρις στην αποκοτιά σας!

** Είμαι 80 χρονών ανθρωπάκος... Ποτέ δεν αρρώστησα.. ποτέ δεν έλαβα φάρμακα... Αλλά να που πριν κανά δυό βδομάδες , που έλαχαν πόνοι στη μέση και στα γόνατα! Κι αντί να γογγύζω.. ευλογώ τον Θεό που μου χάρισε τέτοιους ...περίεργους πόνους!

 Ώφειλα να τους ψάξω... Οι γιατροί που επισκέφθηκα... κοίταζαν πως θα γράψουν τη συνταγή ΕΟΠΠΥ... για να ξεμπερδέψουν μέσα σε 10 λεπτά ...για το μεροκάματτό τους!

Τους έφτυσα..και δεν ακολούθησα ΟΥΔΕΝ από αυτά τα πρόχειρα-συνήθη που μου έλεγαν... Να κάνουμε ακτινογραφίες ...εξετάσεις...κ.λ.π!

Επειδή έλαχε να έχω προσπάπο "πρακτικό γιατρό", που ήταν περιζήτητος στα νοσοκομεία της χώρας...περιέργως τσινάω στις γνωματεύσεις των γιατρών! Ο άνθρωπος είχε ένα χάρισμα: ΄Εβλεπε τον ασθενή και του έλεγε κάθετα: Κάτσε και θα σε κάνω καλά. ΄Η άλλοτε...μόλις τον έκοβε..αποφαίνονταν καταλυτικά- ψυχρά: ΄Ακουσε χριστιανέ μου... Δεν σου δίνω ζωή πάνω από 40 μέρες! Σάλτα σπίτι σου...κανόνισε τις κληρονομιές σου... ..Μα ζωή δεν θάχεις... πέραν των 40 μερών!

Κι έτσι ακριβώς γινότανε... Ο Βασίλης Κεχαγιάς  -ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ-είχε το χάρισμα της γιατρειάς! Γι αυτό κι ένα φεγγάρι πέρασε από Νοσοκομείο της Σαλονίκης ...ως ορθοπεδικός ..γιατρός... ΄Ολα τα κοκαλάκια με μια κίνησε τα έφερνε στα συγκαλά τους!
΄Οντας λοιπόν αποσπόρι του... πάντα είχα το χούγι να ψάχνομαι στα ιατρικά.Καλοί οι γιατροί, αλλά καλύτερο το ψάξιμο...΄Ετσι για να ξέρω που πάμε με τις οδηγίες τους! Και να , μα την Παναγία, η τακτική μου πάντα με έβγαζε ασπροπρόσωπο!

Σήμερα, αυτή τη στιγμή, πονάω στα γόνατα ( ΟΣΤΕΟΑΘΡΙΤΙΔΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ...ΙΑΤΡΙΚΑ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!.. Οι γιατροί, όπως είπα, μου λένε μαλακίες... Μου συστήνουν με συνταγές, αντιπονετικά (όχι θεραπευτικά φάρμακα) , που δεν εγκρίνω, διότι είμαι αντιφαρμακευτικός κάργα! ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ!).. 

Ύστερα ξέρω πως οι συνταγές-συστάσεις των γιατρών ...πηγάζουν από το εύρος των γνώσεών τους περί την ιατρική που διακονούν κι ορισμένως από την προπαγάνδα που δέχονται από τις φαρμακοβιομηχανίες προς προώθηση των προϊόντων τους!
Άρα πως να τους εμπιστευτώ; Τόσα ξέρουν ...τοσα λένε! Δεν τους απορρίπτω...Χρειάζεται όμως να με πείσουν ότι ακολουθούν ΟΡΘΗ τακτική!

Η Υγεία μας είναι τρομοκρατημένη, από κερδοσκοπικά συμφέροντα με δράστες γιατρούς και φαρμακοβιομηχανίες...
Θα έχετε προσέξει τα κοράκια-πλασιέ φαρμάκων... που επισκέπτονται γιατρούς και νοσοκομεία για να προωθήσουν.. σκευάσματά τους.. ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ καλούνται επί το κοσμιότερον, ενώ είναι..κονοί αλητάμπουρες, μια και πουλάνε παραμύθιον!  Οι δε γιατροί στις συνταγές τους γράφουν αυτά που θέλουν τα κοράκια των πλασιέ αυτών... με αντιμίσθιον... Κάποιο ταξιδάκι στο εξωτερικό..(χαβαλέ διακοπές) ή και με  χρηματική μίζα!
Κατά τις στατικές, ο πιο υγιής λαός είναι οι Πανέλληνες...Αλλά μέσα από την οργιαστική πολιορκία ΓΙΑΤΡΩΝ-ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ... εμφανίζεται στατιστικά ο ΄Ελλην ως ο πλέον άρρωστος, συμπάσης της Οικουμένης, ενώ ιστορικά είναι ο ΠΛΕΟΝ ΥΓΕΙΉΣ  ΕΠΙ ΓΗΣ!!


Δεν χρειάζεται άλλο να συνεχίσω:..΄Εχω κάποιες υποψίες ότι θα καταλάβεις... Κι αν δεν καταλάβεις ...θα επιστρατεύσω την ρήση: ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ!

Θα παρακαλέσω πάντως, για φωτισμό σου, να διαβάσεις τις συνταγές μου...σιγά -σιγά... μέχρις ότου καταλάβεις πως τα εκατομμύρια των συνανθρώπων σου ζούσανε επί αιώνες, χωρίς ...τις Γιατρο-φαρμακοβιομηχανίες-ΜΑΓΓΑΝΙΕΣ! 
ΟΙ ΔΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ...παραζούνε, χωρίς να τρομοκρατούνται... ΄Εχουν τη δική τους ρότα..στην μακροζωϊα τους.... Τυχαίο λέτε;

ΠΟΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ 


ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΎΟΥΝ... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΩΘΟΥΝ  ΣΤΗ
ΠΟΛΥΦΑΡΜΑΚΙΑ ΚΙ ΑΛΛΑ...    ΧΑΖΑ: 

ΑΠΟ To site του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 
Βασικά ...παραμύθια της Χαλιμάς... ακόμη και οι τρίφτες ...φυσικοθεραπευτές ...κάνουν πάσα σε φάρμακα  και γιατρούς! 

Συγκινωνούντα δοχεία ΟΛΗ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!
Ο ένας ζεί-ταϊζει τον άλλον.. Και ...πληρώνουν τα διαλυθέντα ήδη Ταμεία μας! ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ!..Υπέρ της εύπορης υγείας αυτών των τσίφτηδων!

Χρόνιοι πόνοι: Αντιμετωπίστε τους... εναλλακτικά Πέντε σούπερ ασκήσεις για την πλάτη των ονείρων σας Κάν'το σωστά: Σωστές και λάθος ασκήσεις στο γυμναστήριο Γυμναστήριο για... σπίτι Γυμναστήριο στο σπίτι: Όσα χρειάζεστε για prive άσκηση Δημοσίευση | 27 Απριλίου 2011 - Παλαιότερο των 360 ημερών Ελαφρύ σκύψιμο μπροστά, τα χέρια πίσω στη μέση και μορφασμός πόνου στο πρόσωπο. Σας θυμίζει κάτι; Κάποια στιγμή οι περισσότεροι ενήλικοι αισθάνονται την επώδυνη «προδοσία» της μέσης τους. Στο 95% των περιπτώσεων, ο πόνος εξαφανίζεται μέσα σε 6 εβδομάδες χωρίς ιδιαίτερη θεραπεία. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζετε 10 βασικά πράγματα που θα σας ανακουφίσουν. Προλάβετε ή αντιμετωπίστε πρώτα τον σπασμό Το άγχος αυξάνει το ενδεχόμενο του μυϊκού σπασμού, που είναι από μόνος του αιτία για να πονέσει η μέση σας, ενώ ταυτόχρονα επιδεινώνει άλλες πιθανές πηγές πόνου. Εκτός από το στρες, αρνητικά μπορούν να λειτουργήσουν παράγοντες όπως η αφυδάτωση, η έλλειψη ύπνου και το χαμηλό νάτριο, που ενισχύουν την ένταση του σπασμού. Όταν λυγίζετε από τη μία πλευρά και δεν μπορείτε να επανέλθετε στην όρθια στάση, τότε αυτός είναι ένας τυπικός μυϊκός σπασμός. Η «άκαμπτη» μέση που πονάει περισσότερο από το συνηθισμένο, μπορεί επίσης να είναι αποτέλεσμα σπασμού.

 Η πρώτη σας φροντίδα είναι να ξεκουραστείτε και να θερμάνετε την περιοχή. Ακούστε το σώμα σας Αν ξέρετε ότι πρόκειται να πονέσετε προσπαθώντας να κουβαλήσετε ένα βαρύ αντικείμενο, μην το κάνετε! Ο πόνος δεν θα μειωθεί γρηγορότερα αν τον αγνοήσετε και αποφασίσετε να κάνετε… του κεφαλιού σας. Αν πιέσετε το σώμα σας να λυγίσει, να στρίψει ή να σηκώσει βάρος, θα επιδεινώσετε την κατάσταση. Όταν πονάει η μέση σας, χαλαρώστε. Καθίστε ή κοιμηθείτε στην πιο βολική στάση που μπορείτε να βρείτε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό σημαίνει να ξαπλώσετε ανάσκελα με τρία ή παραπάνω μαξιλάρια κάτω από τα πόδια έτσι ώστε οι γοφοί και τα γόνατα να έχουν κλίση 80-90 μοιρών. Στην αρχή, ακόμη και το περπάτημα μπορεί να σας φαίνεται ανυπόφορο. Καθώς ο πόνος υποχωρεί και εσείς μπορείτε όλο και περισσότερο να «ισιώσετε», ένας περίπατος -χωρίς να κρατάτε τίποτα και με το σώμα σας ευθυτενές- είναι συνήθως ευεργετικός. Ακούστε τα σήματα κινδύνου που στέλνει το σώμα σας. Πόνοι που ξεκινούν από τα πόδια, μούδιασμα ή αδυναμία στα κάτω άκρα και ακράτεια «λένε» ότι έφτασε η ώρα να ζητήσετε τη βοήθεια γιατρού. 

Ξεκινήστε με τα βασικά Λίγες μέρες ξεκούρασης σε συνδυασμό με αντιφλεγμονώδη φάρμακα όπως ιβουπροφαίνη, ναπροξένη ή ακεταμινοφαίνη επαρκούν σε αρκετές περιπτώσεις. Σε ορισμένους ασθενείς, αποτελεσματική είναι και η εφαρμογή ζέστης ή κρύου στην περιοχή. Δεν υπάρχει ιατρική απάντηση για το αν είναι καλύτερο το ζεστό από το κρύο, αφού εξαρτάται από τον ασθενή. Οι διατάσεις και ασκήσεις που ανακουφίζουν από τον πόνο μπορούν να αποδειχθούν σωτήριες ή καταστροφικές, αναλόγως με την άσκηση και την αιτία που προκαλεί τον πόνο. Αν επιλέξετε να το κάνετε μόνοι σας, παίζετε με τις πιθανότητες. Για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, συνιστώνται οι δύο κινήσεις που ακολουθούν. Διατάσεις: «90-90» και «Κρέμασμα της Κοιλιάς» Η θέση «90-90» είναι η καλύτερη για τους πιο συνηθισμένους πόνους μέσης: Ξαπλώνετε στο πάτωμα με τις γάμπες να εφάπτονται σε μία καρέκλα ή κάποια άλλη οριζόντια επιφάνεια, του γοφούς σε ορθή γωνία με το υπόλοιπο σώμα και τα γόνατα χαλαρά έτσι ώστε να μην καταβάλλετε καμία μυϊκή προσπάθεια. 

Στόχος είναι να ξεκουράσετε τελείως τους μυς της σπονδυλικής στήλης και τα ισχία. Με την πλάτη να ακουμπά στο πάτωμα, τους γοφούς σχεδόν κάθετα και τις γάμπες οριζόντια, οι μυς της πλάτης που πιέζονταν όλη τη μέρα για να αποτρέψουν τις επώδυνες κινήσεις, μπορούν να χαλαρώσουν. Φροντίστε ώστε η επίπεδη επιφάνεια που ακουμπούν οι γάμπες σας να είναι στο σωστό ύψος. Ανάλογα με το ύψος σας, «ψηλώστε», αν χρειάζεται, την καρέκλα με μερικά επίπεδα μαξιλάρια. Μόλις βολευτείτε και χαλαρώσετε, μείνετε σε αυτή τη θέση για 15 λεπτά. Αν σας ανακουφίσει την πρώτη φορά που θα το δοκιμάστε, συνεχίστε να το κάνετε 3 φορές την ημέρα. Η άλλη αξιόπιστη στάση είναι το «κρέμασμα της κοιλιάς». Πέστε στα τέσσερα, ισιώστε τους αγκώνες και φροντίστε οι ώμοι σας να βρίσκονται στην ίδια ευθεία με τους καρπούς σας. «Ρίξτε» το κεφάλι σας προς τα κάτω και απλώς αφήστε την κοιλιά σας να κρέμεται χαλαρά. Μείνετε έτσι για πέντε λεπτά. Η συγκεκριμένη στάση είναι καλή για να σταματήσει τις επώδυνες συστολές και τους σπασμούς στους μυς της σπονδυλικής στήλης. Πότε να ζητήσετε ιατρική βοήθεια Αν ο πόνος είναι ανυπόφορος, πρέπει να δείτε γιατρό, ο οποίος θα σας συνταγογραφήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους δεν συνίσταται η λήψη φαρμάκων τους πόνους της μέσης. Ο σημαντικότερος είναι ότι τα φάρμακα συνήθως οδηγούν σε επιδείνωση αν συνεχίζετε να τα παίρνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από μερικές εβδομάδες. Αν, παρ’ όλα αυτά, χρειάζεστε φάρμακα, ο γιατρός σας πρέπει να βρει τον τρόπο που θα σας απαλλάξει από τη χορήγηση αναλγητικών το συντομότερο δυνατόν. Είναι ακόμη γεγονός ότι ορισμένες φορές ο πόνος στη μέση μπορεί να είναι σύμπτωμα κάποιας σοβαρής ασθένειας: ανεύρυσμα, καρκίνος, φλεγμονή της σπονδυλικής στήλης, ακόμη και προβλήματα των νεφρών μπορούν να εκδηλωθούν με πόνο στη μέση. Ο γιατρός θα κρίνει και θα ελέγξει αυτά τα ενδεχόμενα. Ποιος είναι ο κατάλληλος γιατρός Οι ιατρικές ειδικότητες που ασχολούνται με τον πόνο της μέσης είναι αρκετές. Οι ορθοπεδικοί χειρουργοί αντιμετωπίζουν πολλά περιστατικά και συνήθως δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει ο ασθενής. Ωστόσο, οι περισσότεροι εξ αυτών ειδικεύονται περισσότερο στις χειρουργικές επεμβάσεις αρθρώσεων. Περίπου 1 στους 50 ασθενείς χρειάζεται χειρουργική επέμβαση αλλά δεν πρέπει να το σκέφτεστε παρά μόνο αν τουλάχιστον ένας ή (καλύτερα) δύο ειδικευμένοι γιατροί σας το έχουν προτείνει.

Πηγή: www.in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου