Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ!



Ζωντανή κάλυψη

Με τροπολογίες ελαφρύνουν φορολογικά άνεργους και φοιτητές - Θα ...

Yahoo Ειδήσεις - ‎πριν από 7 ώρες‎
... - Με την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή ρυθμίζει και ένα θέμα που αφορά την ΑΕΚΔύο τροπολογίες κατατέθηκαν σήμερα στη Βουλή που προβλέπουν, μεταξύ άλλων, την προστασία των ανέργων, των μικροκαταθετών, των φοιτητών με χαμηλά ...

Σε εννέα πυλώνες η Ανάπτυξη για την «Ελλάδα 2021»

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 8 ώρες‎
Ριζική αλλαγή στην παραγωγική δομή της χώρας προβλέπει ο νέος αναπτυξιακός χάρτης για την Ελλάδα, τον οποίο παρουσίασε την Πέμπτη στους εκπροσώπους της Ευρωζώνης ο συνεργάτης του Γιάννη Στουρνάρα και πρόεδρος του ΣΟΕ, καθ.

Εξόφληση του φόρου κληρονομιάς μέσω παραχώρησης του ...

Η Καθημερινή - ‎πριν από 19 λεπτά‎
Με την κλίμακα των μισθωτών και των συνταξιούχων θα φορολογηθούν και όσοι έχουν εισοδήματα από ακίνητα έως 5.000 ευρώ. ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Με την παραχώρηση του ακινήτου τους στο ελληνικό Δημόσιο θα μπορούν να εξοφλούν τον φόρο κληρονομιάς όσοι δεν ...

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

ΚΟΨΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...

5ον-ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ:


Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ…ΣΤΑΘΕΡΟΣ 


ΑΡΩΓΟΣ-ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ



  • Πριν αρχίσω να σας δίνω “συνταγές’ για την αντιμετώπιση των διαφόρων ασθενειών με βότανα ή γενικώς προϊόντα της φύσης, οφείλω να πω και τούτα: 

    Εμείς οι καλόγεροι πιστεύουμε πως ο κόσμος αυτός δημιουργήθηκε από τον Θεό.Αλλά οι πρωτόπλαστοι, ο Αδάμ και η Ευα, όντας σκανδαλιάρικα πλάσματα ( καλή ώρα όλοι μας) ξύνονταν και ψαχνόντουσαν με αποτέλεσμα να παραβούν τους Θεϊκούς κανόνες κι έτσι να εκδιωχθούν από το κήτο του Παραδείσου .. ΄Ετσι πήραν τα μπογαλάκια τους και στρατοπέδευσαν στον πλανήτη Γη! ΄Ομως ο Πανάγαθος μπορεί μεν να τους εξόρισε,αλλά δεν τους άφησε ρέστους, ξεκρέμαστους. Γύρω τους είχαν όλα τα αγαθά της οργιαστικής γήϊνης φύσης…΄Ολα τα καλούδια είχαν στα πόδια τους, αρκεί να έβαζαν το μυαλουδάκι τους να δουλέψει λιγάκι…Και για να πούμε την αλήθεια το ανθρώπινο μυαλό παραδούλεψε.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου