Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

«ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ»!!!ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΣΤΑΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥΤΙΝ!


  
Η επιστολή που κατέθεσε ο Ιωάννης Λαζάκης ως αντιπρόσωπος του Ορθόδοξου Συλλόγου «Άγιος Μάξιμος Ομολογητής» με αριθμό πρωτοκόλλου και σφραγίδα από τη ΝΔ (αριθμ. 1246/23-4-2014)


·         «Ο Σαμαράς ανήκει σε 3 μασονικές στοές και ο στενός σύμβουλος του είναι μασόνος 33ου βαθμού»
·         «Εκτελεί εντολές από τα συνδικάτα των Σταυρωτών του Ιησού Χριστού σε οικονομικό επίπεδο, σε προδοσία εθνική και είναι αντίχριστος διότι κατεπάτησε Ιερούς κανόνες που λένε ότι απαγορεύεται να εισέρχεσθε σε συναγωγές Ιουδαίων ή αιρετικών»
·         «Είναι αντίχριστος ανθέλληνας διότι νομοθετικώς αποδέχτηκε το τέμενος των αντίχριστων μουσουλμάνων»
·         «Είναι αντίχριστος όπως και οι άλλοι διότι υιοθέτησε όλο το αντίχριστο νομοθετικό πλαίσιο κατά των χριστιανών με το σύστημα ελέγχου ταυτότητος Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α. 666, ηλεκτρονική διακυβέρνηση»
·         «Αφήνει να περνούν όροι νομικοί υπέρ της ομοφυλοφιλίας»
·         «Είναι αντίχριστος διότι συνεργάζεται με το Δ.Ν.Τ. και υιοθετεί τα σχέδια του πού στόχο έχουν την εκβιαστική υποταγή των Ελλήνων στο χάραγμα 666»
·         «Εφόρεσε το εβραϊκό σκουφάκι, δείγμα υποταγής και μπήκε σε συναγωγή και υποσχέθηκε ότι θα εκτελέσει τη νέα γραμμή των Σταυρωτών κατά του δήθεν ρατσισμού»
·         «Η Μασονία είναι εωσφορική θρησκεία. Στόχο έχει την κατάργηση της Ορθοδοξίας, και την προετοιμασία στην λατρεία της εικόνας του Θηρίου, την προσκύνηση και την αποδοχή του αντίχριστου σαν νέο Χριστό, και το χάραγμα των ανθρώπων με το 666»
·         «Με την άδεια του Σαμαρά θα βάζουν μικροτσίπ στα νεογέννητα»
·         «Η βλάσφημη κατά του Χριστού παράσταση στο Χυτήριο έγινε με την ανοχή του Σαμαρά που τους άφησε και δεν τους δίωξε, για να πάρει το μπράβο από τα αντίχριστα Ιουδαϊκά Λόμπυ»

O καταγγέλλων τον Πρωθυπουργό, Ιωάννης Λαζάκης, ως αντιπρόσωπος του Ορθόδοξου Συλλόγου «Άγιος Μάξιμος ομολογητής» έχει απασχολήσει και άλλες φορές τα ΜΜΕ. Σε εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, παρόντων του Σπύρου Καρατζαφέρη και του (εκλιπόντος σήμερα) Γιώργου Κακουνάκη είχε καταφερθεί κατά των αντιχριστιανικών και ομοφυλοφιλικών ασμάτων της Μαντόνα. Σήμερα, θεωρεί όργανο των εβραιομασόνων και αντίχριστο, τον Αντώνη Σαμαρά

Του Μάκη Βραχιολίδη
Η οργή και η αγανάκτηση των Ελλήνων σπάει όλα τα ρεκόρ. Το …Success Story του πρωτογενούς πλεονάσματος και της εξόδου της χώρας στις αγορές, κρύβει και πτυχές της καθημερινότητας που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως για παράδειγμα, η πρωτοκολλημένη επιστολή με αριθμό 1246 που κατετέθη στα γραφεία της Ν.Δ, στο όνομα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στις 23 Απριλίου, από τον Ιωάννη Λαζάκη εκπροσωπώντας τον Ορθόδοξο Σύλλογο «Άγιος Μάξιμος ομολογητής» και η οποία τον καταγγέλλει ως  αντίχριστο και όργανο των εβραιομασόνων!  Η επιστολή, ενδεχομένως να πετιόταν στον κάλαθο των αχρήστων από τον Πρωθυπουργό ή κάποιο εκπρόσωπό του, αν δεν έφτανε στην «Ελεύθερη Ώρα». Κρίναμε ότι πρέπει να τη δημοσιεύσουμε μια και αποτελεί πλέον δημόσια κατατεθέν έγγραφο! Ο καταγγέλλων κ. Λαζάκης, εκτός από τα όσα συγκεκριμένα καταμαρτυρεί σε βάρος του κ. Σαμαρά, στους αντιχρίστους συμπεριλαμβάνει και τα ονόματα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια αλλά και αυτά των Παπανδρέου, Βενιζέλου, Τσίπρα!
Ενδιαφέρον μας προξένησε το γεγονός ότι ο κ. Λαζάκης στην επιστολή του αναφέρει ότι είναι κτηγορούμενος από την Δικαιοσύνη για σωρεία αδικημάτων, αναφορικά με την παράσταση του Χυτηρίου, πριν από ενάμισι χρόνο για την οποία είχε διαμαρτυρηθεί έντονα επειδή καθύβριζε τον Χριστό, παρουσιάζοντάς τον ως ομοφυλόφιλο!
Τέλος, αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι την επιστολή κοινοποιεί προς όλους τους βουλευτές, τα κόμματα ακόμη και τον Πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν!
Ιδού τι καταγγέλλει ο κ. Λαζάκης και ο Ορθόδοξος Σύλλογος «Άγιος Μάξιμος ομολογητής»:

«Προς όλους τους βουλευτάς, κόμματα, τύπον και πρόεδρον Ρωσίας κ . Βλ. Πούτιν.
Είναι Αντίχριστος ο Α. Σαμαράς.
Πολλοί άνθρωποι σήμερα έχουν πέσει στην πνευματική παγίδα και πλάνη της αποδοχής των σύγχρονων κυβερνητών της Ελλάδος και όχι μόνο. Αποδέχονται ανθρώπους να τους κυβερνήσουν, οι οποίοι δεν έχουν την ζώσα ορθόδοξο πίστη, ασχέτως εάν παρουσιάζονται εξωτερικά με το ένδυμα του Ορθοδόξου. Πηγαίνουν σε εκκλησίες, κάνουν μεγάλους σταυρούς, λέγουν μεγάλους λόγους, υποστηρίζουν θέσεις δήθεν Ορθοδόξων. Όμως θα αποκαλύψουμε αυτήν την εξαπάτηση του λαού διότι πρόκειται περί μεγάλης εξαπάτησης. Θα ξεκαθαρίσουμε γιατί είναι αντίχριστοι όλοι αυτοί. Όπως ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Α. Σαμαράς, ο Ντάντολο Δένδιας, ο Τσίπρας. Για να ονομάσεις κάποιον αντίχριστο πρέπει να έχει τοποθετηθεί ενάντια στην ομολογία του I. Χριστού. Ευλόγα θα πει κάποιος: Πώς οι προαναφερθέντες πολιτικοί είναι αντίχριστοι; Μπορούμε ευθέως να τους κατονομάσουμε αντιχρίστους, αρνητάς του Χριστού, διότι όλοι για να ανέβουν στην εξουσία πρώτα μυούνται σε μασονικές στοές και παίρνουν διαβαθμίσεις που είναι λατρείες Εωσφορικών πνευμάτων μέσα στις διάφορες διαβαθμίσεις για να τους χρησιμοποιούν οι δαίμονες που κρύβονται ως φευδόθεοι ή οδηγοί ή διδάσκαλοι στον εκάστοτε βαθμό. Η Μασονία είναι εωσφορική θρησκεία. Στόχο έχει την κατάργηση της Ορθοδοξίας, και την προετοιμασία στην λατρεία της εικόνας του Θηρίου, την προσκύνηση και την αποδοχή του αντίχριστου σαν νέο Χριστό, και το χάραγμα των ανθρώπων με το 666. Υπάρχουν και άλλοι δεκάδες στόχοι και σκοποί παράλληλοι αλλά δεν είναι επί του παρόντος να αναλυθούν. Λοιπόν ο Σαμαράς ανήκει σέ 3 μασονικές στοές και ο στενός σύμβουλος του είναι μασόνος 33ου βαθμού. Εκτελεί εντολές από τα συνδικάτα των Σταυρωτών του Ιησού Χριστού σε οικονομικό επίπεδο, σε προδοσία εθνική και είναι αντίχριστος διότι κατεπάτησε Ιερούς κανόνες που λένε (45ος Αποστολικός) «απαγορεύεται να εισέρχεσθε σε συναγωγές Ιουδαίων ή αιρετικών». Τουτέστιν είναι μασόνος. Όπως ο Γεώργιος Παπανδρέου. Μασόνοι και αντίχριστοι όπως ό Βενιζέλος, Τσίπρας, Καραμανλής και πλείστοι βουλευταί. Μεγάλος μασόνος είναι και ό Ιουδαϊκής καταγωγής Δένδιας-Ντάντολο της κάτω Ιταλίας, δικηγόρος της γενιάς των Σταυρωτών Ροθτσάϊλτ, καί εντολοδόχος τους, μέγας αντίχριστος μυημένος ποιος ξέρει σε τί βαθμούς βγαίνει ξημερώματα στο μπαλκόνι του βγάζοντας διάφορες κραυγές κοιτώντας τα άστρα σαν λύκος!
Ο Σαμαράς είναι αντίχριστος όπως και οι άλλοι διότι υιοθέτησε όλο το αντίχριστο νομοθετικό πλαίσιο κατά των χριστιανών με το σύστημα ελέγχου ταυτότητος Α.Φ.Μ. καί Α.Μ.Κ.Α. 666, ηλεκτρονική διακυβέρνηση με νέο κωδικό ΕΑΝ 13, Α.Φ.Μ. κλειδάριθμος εφορίας, διαβατήρια, κάρτες υγείας κτλ. και τώρα επιβάλλει τον νέο δημοσιονομικό αριθμό κατ’ εντολή του μνημονίου παρ. 31 ως ταυτότητα, και αφομοιώνει ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, που φυσικά έχει κλειδί το 666.Το αίσχιστο όλων με την άδεια του αντίχριστου Α. Σαμαρά θα βάζουν μικροτσίπ στα νεογέννητα. Δίωξε ανελέητα ανθρώπους πού δεν παίρνουν ΑΦΜ Α.Μ.Κ.Α. και είναι ασθενείς, δεν παίρνουν συντάξεις, δεν πληρώνονται, δεν εργάζονται. Δεν θέλουν να κάνουν χρήση των νούμερων αυτών και τους περιθωριοποιεί και τους εξοντώνει. Το 666 είναι αριθμός του ονόματος του αντίχριστου! Αν τον δεχθείς ταυτίζεσαι με αυτόν. Για τους χριστιανούς είναι άρνηση Χριστού, υποταγή και αποδοχή του αντίχριστου. Κατά τους άγιους της Ορθοδοξίας, το χάραγμα σημαίνει ότι αποδέχεσαι τον αντίχριστο φευδομεσσία των εχθρών του I. Χριστού και του χριστιανισμού, Ιουδαίων, σαν θεό και Μεσσία. Το 666 ως σφραγίδα του αντίχριστου σημαίνει «Αρνούμαι τον Πατέρα, τον Υιό, και το Άγιον πνεύμα, Τον I. Χριστό σαν Μεσσία και μοναδικό Σωτήρα, αρνούμαι τα μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας και ιδίως το άγιον βάπτισμα αφού αποδέχομαι το 666 ως ταυτότητα και όνομα μου». Γι’ αυτό το επέβαλλαν ως κώδικα αναγνώρισης ταυτότητας προσώπου οι σταυρωτές του I. Χρίστου, με νομούς στην πατρίδα μας. Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν και οι πριν από αυτόν πού έβαλαν όλα τα σύμβολα του 666 ως ταυτότητα των πολιτών είναι αντίχριστοι και έκτος Χριστού όπως Γ. Παπανδρέου, Καραμανλής, Βενιζέλος κ.λ.π.
Επιπλέον ό Σαμαράς είναι και για άλλους λόγους αντίχριστος, διότι συνεργάζεται με τό Δ.Ν.Τ. και ως γνωστόν υιοθετεί τα σχέδια του που στόχο έχουν την εκβιαστική υποταγή των Ελλήνων στο χάραγμα 666, υπό τις εντολές των οικογενειών Ροθτσάϊλντ πού ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία. Είναι αντίχριστος ανθέλληνας διότι νομοθετικώς αποδέχτηκε το τέμενος των αντίχριστων μουσουλμάνων, παράλληλα με την κρατούσα εκκλησία και σε συνεργασία με τα αραβικά εμιράτα. Είναι αντίχριστος διότι συμφωνεί με την γενοκτονία κατά των Ελλήνων, υιοθετεί τις εκτρώσεις, ότι δεν κάνει πρόταση να ποινικοποιηθεί η μοιχεία. Αφήνει να περνούν όροι νομικοί υπέρ της ομοφυλοφιλίας ή προώθηση εν γένει της ανηθικότητος, είναι αντίχριστος και εκείνος, όπως και οι άλλοι πολιτικοί αδιαφορούν. Αποδέχεται τις οργανώσεις Ροθτσάιλντ-Ροκφέλερ για την δημιουργία Παγκόσμιας Κυβερνήσεως, όπως Δ.Ν.Τ κλπ. Και προετοιμάζει το έδαφος στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με τους άλλους πολιτικούς πούλησε κρυφά την Ελλάδα στους Ροθτσάϊλτ, οι οποίοι με τον πράκτορα τους Καρούζο, ελέγχουν 6500 ακίνητα στην Ελλάδα.
Ο Α. Σαμαράς είναι αντίχριστος διότι πήγε στο Άγιον Όρος να συνεργαστεί με Ιούδες ηγουμένους πού απεδέχθησαν τα λεφτά του αντίχριστου Ροθτσάϊλντ στιςμονές τους και τον κάλυψαν. Πήγε με στόχο να μεταφέρει την παραγγελία των Ροθτσάϊλντ για επιβολή διάλυση και εξαφάνιση του Αγίου Όρους, μεταλλάσσοντας την πνευματικότητα σε τουριστική εμπορευματοποίηση. Πήγε με σκοπό να πείσει τους ηγουμένους των μοναστηριών -ο δούλος του Ροθτσάϊλντ- να μην καταθέσουν υπέρ των χωρίων Σκουριών για να δικαιωθούν οι κάτοικοι έναντι των εταιρειών Ροθτσάϊλντ, που ελέγχουν τις καναδικές εταιρίες στα μεταλλεία στις Σκουριές. Δυστυχώς όλοι οι ηγούμενοι προσκύνησαν τον αντίχριστο Α. Σαμαρά δουλικά και προδοτικά πλην της μονής Εσφιγμένου οι οποίοι εμμένουν στις αρχές της ορθοδοξίας και αρνούνται να καταπατήσουν τους θείους και ιερούς κανόνες και να αποδεχθούν τους οικουμενιστάς μνημονεύοντας τον αιρετικό τρόφιμο των αντίχριστων συναγωγών Πατρ. Βαρθολομαίο, ο οποίος τους διώκει από το Άγιον Όρος.
Είναι αντίχριστος ό Α. Σαμαράς διότι με εντολές των Ροκφέλερ ο Μακ Νάλι σκηνοθέτησε ένα βλάσφημο έργο πού παρουσιάζει τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό και τούς μαθητές του σαν γκέι. Αυτό ανέβασε στο Χυτήριο η βλάσφημη Παναγοπούλου Β. και ο Λ. Βασιλείου οι οποίοι με μήνυσαν με τις εξής κατηγορίες: 333ΠΚ περί απειλής, 334ΠΚ για διατάραξη οικιακής ειρήνης, 361 ΠΚ για εξύβριση, 381ΠΚ για φθορά ξένης περιουσίας, και σαν επιπρόσθετη κατηγορία ότι είπα τον Α. Σαμαρά μασόνο και ότι τα έκαναν οι εβραίοι, πράγμα που δεν το αρνούμαι και το αποδεικνύω ότι είναι η αλήθεια. Αυτά έγιναν με την ανοχή του ψευτοχριστιανού Σαμαρά που τους άφησε και δεν τους δίωξε, για να πάρει το μπράβο από τα αντίχριστα Ιουδαϊκά Λόμπυ. Φυσικά όλοι οι αριστερίζοντες θηρευταί της εξουσίας εις βάρος της Ορθόδοξης Ομολογίας και της βλασφημίας στον Χριστό. Αυτοί είναι ό Τσίπρας, η Παπαρήγα, η Κανέλλη, ο Τατσόπουλος, η Ρεπούση, ο Βενιζέλος, ο Ρουπακιώτης, ο εβραιομασόνος Δένδιας. Αυτή η ανοχή σε ό,τι αντίχριστο επιβάλλουν οι συμπατριώτες του Σταυρωτές Ιουδαίοι στον Α. Σαμαρά, τον καθιστά στην κορυφή των αντίχριστων. Είναι αντίχριστος διότι επιβάλλει στην Ελλάδα νόμους των σταυρωτών έχθρων του χριστιανισμού Ιουδαίων, με εντολή των ιουδαϊκών λόμπυ των ΗΠΑ, και του αντιπροσώπου τους, Ντέιβ Χαρις, με αντιρατσιστικά δήθεν νομοσχέδια, της Ιουδαϊκής A.D.L. και Μπενέτ Μπερίθ, για επιβολή νόμων παγκοσμίως χωρίς ηθική, χωρίς οικογένεια, με το Ιουδαϊκό πρότυπο του σκλάβου χωρίς Χριστό. Είναι αντίχριστος διότι πούλησε την Ελλάδα στους σταυρωτές του Ιησού Χριστού και της ανθρωπότητος. Είναι αντίχριστος διότι εφόρεσε το εβραϊκό σκουφάκι, δείγμα υποταγής και μπήκε σε συναγωγή και υποσχέθηκε ότι θα εκτελέσει τη νέα γραμμή των Σταυρωτών κατά του δήθεν ρατσισμού. Ο Άγιος Ιωάννης ό Χρυσόστομος αποκαλεί τις συναγωγές των Εβραίων σπήλαια ληστών, πλείστοι δε Ιεροί Κανόνες απαγορεύουν να μπεις μέσα.

Ο αντιπρόσωπος του Ορθοδόξου συλλόγου Άγιος Μάξιμος ομολογητής
Ιωάννης Λαζάκης».

ΛΑΖΑΚΗΣ: «ΤΟ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ»
Ρωτήσαμε τον Ιωάννη Λαζάκη εάν η καταγγελία που κατέθεσε στη ΝΔ και στον κ. Σαμαρά έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι κατηγορούμενος για μια σειρά αδικημάτων και μήπως πιδιώκει κάποια εύνοια.
Λαζάκης: «Ότι λέω, το δηλώνω δημόσια και δεν φοβάμαι.  Ό,τι ανέφερα για το Χυτήριο δεν έχει να κάνει με τον εαυτό μου αλλά θέλω να καταδείξω ότι με εντολές των Ροκφέλερ σκηνοθετήθηκε ένα βλάσφημο έργο πού παρουσίαζε τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό και τούς μαθητές του, σαν γκέι. Και αντί ο Πρωθυπουργός να διώξει αυτούς που ανέβασαν το συγκεκριμένο κατάπτυστο έργο πήρε το μπράβο από τα αντίχριστα Ιουδαϊκά Λόμπυ και σήμερα διώκομαι όχι μόνον εγώ αλλά και άλλοι πολίτες επειδή διαμαρτυρηθήκαμε για την σε βάρος του Ιησού Χριστού μας, βλασφημία».

"Ελεύθερη Ώρα, Νέοι Άνθρωποι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου