Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

EΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ  π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!

Χιλιάδες οι άνθρωποι που διάβασαν χθες το κείμενο του Γέροντα Αντωνίου , όχι μόνον στη δική μας εδώ, αλλά και σε εκατοντάδες άλλες ιστοσελίδες που αντέγραψαν το μήνυμά του .
Ο Γέροντας Αντώνιος έχει το χάρισμα να μιλάει στην καρδιά των ανθρώπων, χωρίς να μασάει τα λόγια του.. Μας κάνει την τιμή να μας στέλνει κείμενά του αποκλειστικά για μας, όταν κι οπόταν μπορεί. Το προηγούμενο κείμενό του  ήταν πριν από έξι μήνες .Λόγω συνθηκών διαβίωσής του , δεν είναι ευχερής η επικοινωνία μαζί του και είναι υποχρεωμένος να καταφεύγει σε άλλα μοναστήρια , που έχουν δυνατότητες ιντερνετικής επικοινωνίας.
Το χθεσινό πολυδιαβασμένο  κείμενο του απέσπασε πολλά σχόλια. Σας δίνουμε μερικά από αυτά, όπως ακριβώς τα ξεσηκώσαμε από διάφορα άλλα sites. Τα συμπεράσματα δικά σας!
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΟΥ π.ΑΝΤΩΝΊΟΥ, θα το βρείτε αμέσως πιο κάτω:  

  1. Αλκατράζ Απάντηση
    ευγε πατερ!

  2. λοολ Απάντηση
    ευκαιρια να αγιασεις καλε μου μοναχε γιατι καλες οι προσευχες, αλλα και η δραση εμπρακτα ακομα καλυτερα

  3. Ματθαιόπουλος Α. Απάντηση
    κυρ μοναχέ .... μήπως μπορείς να δείρεις και τον γιο του μπαλτάκου; 
    εμείς είμασταν μόνο δέκα άτομα και δεν τα καταφέραμε!

  4. alonso Απάντηση
    . Έρχεται ενας ιερέας ΑΠΌ ΤΗΝ Κρήτη 
    ΤΟΥ λεει Ο Γέροντας Παΐσιος: 
    "Εσύ, Γέροντα, από πού είσαι"? 
    "Από την Κρήτη, Γέροντα», απαντά εκείνος. 
    "Πόσα χρόνια είσαι παπάς?" 
    "Εσείς, Γέροντα, πόσων χρονών με κάνετε ? " 
    "Εγώ σε κάνω μιας βδομάδας παπά!" 
    "Ε, όχι Γέροντα και μιας βδομάδας. Έχω τριάντα χρόνια παπάς ". 
    "Δε σου φαίνεται", του λέει ο Γέροντας Παϊσιος. "Μου φαίνεσαι μιας βδομάδας αξύριστος ..."
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ ΕΠΙΑΣΕΝ!

  5. xxx Απάντηση
    Ο ισχυρός προύχοντας του χωριού, που εν δυνάμει «ελέγχει» αστυνομία και δικαιοσύνη, κατηγορεί κάποιον για ληστεία αιγοπροβάτων ... εμφανίζει δε και μπόλικα στοιχεία που τον καθιστούν κατηγορούμενο με τη «βούλα» ... 
    Ο κατηγορούμενος όμως συλλαμβάνει τον ισχυρό κατήγορο και, έστω και κρυφά, τον φωτογραφίζει κρυφά με τη γίδα στον ώμο ... 
    κουιζ (1) ... πρέπει να πετάξουμε τη φωτογραφία? ... να συνεχίσουμε να κατηγορούμε τον κατηγορούμενο? ... ή να «ξεσκονίσουμε» τον κατήγορο που όντως και αποδεδειγμένα κουβαλούσε τη γίδα??? μήπως, λέω μήπως, θα μπορούσε τα στοιχεία του ισχυρού κατήγορου να ήταν δεόντως και εντέχνως χαλκευμένα??? (Για τους δικούς του λόγους βεβαίως-βεβαίως)

  6. Stefi Απάντηση
    Μπράβο πάτερ κάνε τους βούκινο τον υπόκοσμο της πολιτικής.

  7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΚΙΔΗΣ Απάντηση
    ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΤΑ ΒΓΆΛΩ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ (ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΕΦΙ) ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΆΘΕΙ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΣΟΝΙΚΆ!

  8. ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ Απάντηση
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΡΙΚΕΛΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΛΙΔΟΡΕΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΚΡΕΟ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΨΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΠΟ ΘΛΥΒΕΡΟ ΤΟ ΛΥΘΑΡΓΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΙΣΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΙΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ



ΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡ
1.  
Καταλαβατε τι ειπε ο μοναχος; Οασις στην μαυριλα μας ο ανθρωπος αυτος

ΑΞΙΟΣ ! ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ

Πάτερ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ που σκεπτόμαστε όπως εσείς, κι έχουμε στην ψυχή μας την Πατρίδα και την Πίστη μας. 
 
Ας μας μοιράσουν τα βίντεο και θα γίνει της... Πόπης...
Και στην μπουζού να μας βάλουν, η ώρα της Λευτεριάς, δεν αργεί...
ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!

Πόπη Σουφλή



1.     Tελικα δεν είναι ολοι οι ιεραρχες υποταγμένοι και ξεπουλημενοι στα ανδρείκελα των τοκογλυφων απ΄οτι φαινεται , παρα μονο καποιοι δεσποτάδες με λιμουζίνες και χρυσα αμφια που δεν μπορουν να καταλαβουν και να νιωσουν τη δυστυχια των ελληνων. Eυγε !!!

2.    ΑΝΩΝΥΜΟΣ 08/04/2014 at 3:44 pm Reply
Ο Παπαουλιας που ειναι ρε παιδια?Ο ιερονυμος και τοσοι αλλοι ιερεις ευπατριδες?Οσο για την κυρια καταλαβαμε και πηραμε το μηνυμα της να περιμενουν και το μηνυμα του λαου και τους νομους της Θειας δικης για να παρουν μαθηματα.Ειναι ντροπη και αισχος και προδοτικες οι αποφασεις οταν καταπατουνται ανθρωπινα δικαιωματα και η ασφαλεια ενος Εθνους απο προδοτες πολιτικους και δικαστικους λειτουργους.Διοτι κυριοι και κυριες των μεγαλων σαλονιων θα πρεπει να γνωριζετε οτι χωρις δικαιοσυνη δεν υπαρχει δημοκρατια.Ο πελεκης θα πεσει βαρυς στις κλουβιες κεφαλες σας…Η ωρα της κρισης εχει φτασει,η μαυριλα των ψυχων σας δεν χωραει στην Ελλαδα μας και σε κανενα πονεμενο λαο…Παρτε το μηνυμα του πατερα και αναλογιστειτε τις πραξεις και τις αποφασεις σας οσο ειναι καιρος,ο χρονος βεβαια κυλα κατα σας και υπερ των αδικημενων απο τις σαπιες σας αποφασεις…Θα ξεβρακωθειτε και τοτε η χλευη θα ειναι μεγαλη οσο δεν μπορειτε να κατανοησετε με τον τυφλωμενο σας νου.

3.    Δεν έχει σημασία τι συνεννοείται ο Κασιδιάρης με τη ΝΔ 08/04/2014 at 3:40 pm Reply
Έχουμε την “αποκάλυψη”-παραδοχή συνεργασίας κράτους-παρακράτους. Τις απειλές εκ των υστέρων από το παρακράτος για την ύπαρξη και άλλων δήθεν. Μετά την “προειδοποίηση” του κράτους, ότι αν το ξανακάνουν!!! (την πρώτη δεν μετράει…) θα πάνε μέσα, ένω έπρεπε ο συγκεκριμένος να είναι μέσα εδώ και χρόνια και σίγουρα πρώτος και καλύτερος σε σχέση με τους υπολοίπους της συμμορίας (συγκρίνετε τι υπάρχει για αυτόν και τι για τον αρχηγό της συμμορίας και θα καταλάβετε). Αλλά δεν μας νοιάζει.
Ρε άη στο διάολο

4.    Vicky 08/04/2014 at 3:38 pm Reply
Μπράβο που υπάρχουν ακόμη και τέτοιοι ιερείς ….

5.    Efialtis 08/04/2014 at 2:37 pm Reply
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥΣΑ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΗ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΣΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΟ.

6.    ασδ 08/04/2014 at 2:37 pm Reply
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΕΡΟΝΥΜΟΥΣ ………….

7.    troll 08/04/2014 at 2:33 pm Reply
Έχεις πάθει τενοντίτιδα να κάνεις Μαριγούλα Μαριγώ!!Παππούλη Αντώνιο .Δεν ξέρεις τι σου γίνεται

8.    ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ 08/04/2014 at 1:51 pm Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗΣ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΩΦΗΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΜΙΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΔΟΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΙΜΕΝΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΛΙΔΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ



Eαν....σου στειλει...παπουλη μου...η ΧΑ...τα βιντεο....εγω δεν θα ξαναφαω Κρεας....κ θα ειμαι σε Νηστεια....εις τους Αιωνας των Αιωνων ......Αμην!!!!......... “ Δεν μας ενδιαφέρει το ιδεολογικό σκέλος της Χρυσής Αυγής".......ουτε εμενα Παπουλη μου....μ'ενδιαφερει.....αλλα.....μαλλον....δεν ειναι το Πατριωτικο Κομμα...που θελανε να νομιζουμε ....εμεις οι Ελληνοψυχοι...οτι ειναι!.....Γι αυτο ειμαστε βαθια στεναχωρημενοι....που παιζουνε....στις πλατες μας....αλλο ενα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ....ωστε να ξεγελαστουμε να κοιμηθουμε....κ να ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ....πως τωρα πια.....ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑ.....κ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!! ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.....κ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.....ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠ"ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ "ΑΝΑΡΤΗΣΗ"........ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ......ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ.....ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!!.....ΞΑΝΑΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΑΣ....ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ....ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ....ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ....ΤΑΣ ΕΧΙΔΝΑΣ....ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ....ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....Κ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!.......... ΠΑΝΤΩΣ .....ΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ.....ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ......ΕΓΩ ΜΕΤΑ......ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ.....ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ........ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.......ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΕ......που με συγκινει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ....αφου κ τον Φυσικο μου Πατερα....ΑΝΤΩΝΙΟ....τον ελεγαν!!!!..........ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΕ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ.....ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ .....ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!! 
ΥΓ.Συγνωμη αν εκανα καποιο λαθος....αλλα....μετα τις 7 τσικουδιες....αντε να βρεις...τις λεξεις...κ τα γραμματα...στο πληκτρολογιο!!!....Γιατι μαθαμε Σημερον...οτι ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ....πρωτα την ΚΡΗΤΗ...θα γ@μ$σ&$νε....λογω ΡΕΥΜΑΤΩΝ....κ μετα....ολα τα αλλα παραλια!!!!.....ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛ$Σ.....κ ΕΣΕΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΕΣ!!!!! Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ!!!!......ΑΠΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ.....ΚΑΙ Π@Π@ΡΙ@ΡΗΔΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ >>>>ΠΑΘΑΜΕ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ........ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΟΝΟ....ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ!!!! Αεεεεεεεεεραααααααα" ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΕ.......ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!!.... Οι Θεοι........Μαζι μας!!!!
Ας εκβιαστεί ο αρχιεκβιαστής δηλαδή ή κρατική εξουσία με τον παρακάτω τρόπο ...
Εαν πατήσει τό πόδι της αυτή η γερμανική οχιά να βγούν στήν δημοσιότητα τα ΠΑΝΤΑ (αν πράγματι υπάρχουν)...
ΜΕΡΚΕΛ GO HOME ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ...
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΟΧΩΡΑ ΣΟΥ


Μπράβο στον Μοναχό....
3.  
ΛΑΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !
Οι Έλληνες, είχαν πολλά χρόνια να δοκιμάσουν στο πετσί τους πραγματικά ,τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ! Από το 1993.
Σήμερα ,κυβέρνηση και συνιστώσες της βρώμικης δεξιάς, μας θυμίζουν , όλα αυτά που εμείς οι μεγαλύτεροι είχαμε ζήσει.
Σήμερα τα παιδιά μας, έχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το ειδεχθές προνόμιο, να ζήσουν από πρώτο χέρι τη δεξιά, τα αγκάθια της, και τα κατακάθια της.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ το μήνυμα του ‘’ ΟΧΙ’’, αποκαλύπτει , ότι οι δυνάμεις του σκότους, του παρακράτους, του φασισμού, οι εχθροί του λαού και της δημοκρατίας, βρίσκουν έδαφος να επιβιώνουν μέσα στη δημοκρατική –ανθρώπινη φύση της λήθης, της ανθρώπινης αγάπης και αλληλεγγύης.
Αυτός είναι ο κάθε φασισμός κυριολεκτικά, ένα φίδι που περιμένει να πλησιάσεις.
Σήμερα την Ελλάδα ‘’διαχειρίζεται’’ η δεξιά και η αδέξια πανσπερμία.
Η δεξιά τουΚωστάκη, του Αντώνη, του Βαγγέλη, της Ντόρας, του Κωστάκη, του Πάκη, του Καμμένου, του Χατζηνικολάου, Μιχαλολιάκου, του Καρατζαφέρη, του…Λιάπη, του… Ανδριανού, του ..Βουλγαράκη, του..Μεϊμαράκη, του Στυλιανίδη, του Νικολόπουλου, του Βορίδη , του Γιωργιάδη, του Ψωμιάδη, του Παπαγεωργόπουλου, του Τζαμτζή, της Βούλτεψη, του Στρατηγού Άνεμου, των λοιπών,,,εθνικοφρόνων και των συνοδοιπόρων.
Δεν υπάρχει αναγνώριση ούτε εθνικής προδοσίας, ούτε καλπονοθείας, ούτε ΚΛΟΠΗΣ , ούτε ..λάθους , ούτε συγγνώμης. ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΘΕΝ ! αλλά μόνον ΕΣΧΕΣ!!! Με άνεση και κυβερνητική και δικαστική πολλάκις κάλυψη, καλλιεργούν’ τον αγρόν του ‘’πάρτα όλα’’. Πάντοτε κυβερνούσε και πάντοτε κάθε τριάντα σαράντα χρόνια μας ΠΤΩΧΕΥΑΝ για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ και να συνεχίζουν να μας κρατούν σκλάβους και ομήρους.
Πάντοτε ΕΚΛΕΒΑΝ το λαό εν ψυχρώ, και πάντα εύρισκαν ‘’κάποιον’’ να του φορτώσουν τις ευθύνες τους. Κοιτάξτε πόσα ακίνητα και τι περιουσία διαθέτει ο καθένας, από πού την απέκτησαν, τι φόρους πληρώνουν και πως, αφού μπήκαν οι παππούδες τους στην πολιτική ξεβράκωτοι, μέχρι σήμερα οι απόγονοι κυβερνούν ακόμη αφού όμως έγιναν και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ !!!
Ελπίζουμε, αυτή τη φορά να τιμωρηθούν όλοι οι δεξιόστροφοι εγκληματίες και οι αριστερόστροφοι συνέταιροι. Βλέπεις , όπου υπάρχει φονιάς, υπάρχουν και συνεργάτες. Η ψήφος μας πρέπει να γίνει δύναμη προοπτικής και μελλοντικής ελπίδας για την Ελλάδα μας για τα παιδιά μας.
Πάντα στην Ελλάδα η δεξιά και κάθε φορά, αλλάζει αρχηγούς, ενώ στην κυβέρνηση ή στην εξουσία, συμμετέχουν όλοι οι απόγονοι των γνωστών πατριδοκάπηλων κοτζαμπάσηδων, συνεργατών της τουρκοκρατίας.
 
Ας θυμόμαστε σήμερα γιατί δεν πτωχεύσαμε, ποιος αγωνίστηκε μόνος του με όλα τα θεριά, και σε ποιον τελικά επεχείρησαν να του ‘’φορτώσουν τις ευθύνες’’???
Στο χέρι μας είναι ΗΡΕΜΑ, ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ και σωφροσύνη, να αντιμετωπίσουμε όλους εκείνους που μας έφεραν στο γκρεμό.

Ας θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ, ότι φασισμός σημαίνει διχόνοια και μίσος γιατί μόνο έτσι επιβιώνει..
 
Σημαίνει θάνατος και αίμα, για να συνεχίζουμε τις μετεμφυλιακές διαμάχες και διαφορές, ενώ οι ‘’μεγάλοι’’ τόσο στη βουλή όσο και εκτός είναι όλο αγάπες και ..αρώματα.
Ποιος λοιπόν έδωσε τα πάντα για να μη πτωχεύσουμε??
 
Ποιος σήκωσε μόνος του το σταυρό ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΩΝ ΜΑΣ ????

1.    
Ποια είσαι μωρή ; η Αλ Σάλεχ; Θα σας ξεσκίσουμε προδότες.
4.  
….Και τώρα η Βουλή καλείται να προφυλάξει το Έθνος.
5.  

Νέο κρούσμα με ζώο! ε δ ω ...1,43.
6.  
καθώς το 1,30 απο ζώο ΑΠΟΚΤΗΝΩΘΗΚΕ
7.  
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΑΛΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΟΜΠΑΜΙΔΕΣ - ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΑΔΕΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΥΦΛΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΥΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕI ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
8.  
ΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡ
9.  
Καταλαβατε τι ειπε ο μοναχος; Οασις στην μαυριλα μας ο ανθρωπος αυτος


ΑΞΙΟΣ ! ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου