Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΝΕΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α.


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός  
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Γιάννης Πρεβενιός

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση….
Σύλληψη ακόμα και εν ενεργεία βουλευτών εάν υπάρξουν κι άλλα βίντεο τύπου Μπαλτάκου με εντολή του Αρείου Πάγου, διέταξε η Εισαγγελέας Κουτζαμάνη.
Ο σχολιασμός….
Η “Ελεύθερη” Δικαιοσύνη με την στάση της μας κάνει να σκεφτόμαστε μήπως τελικά ο κ. Μπαλτάκος λέει την αλήθεια και χειραγωγείτε και κατευθύνεται από πολιτικά πρόσωπα;
Είναι δυνατόν να ενεργεί με αυτό τον τρόπο και αντί να καλέσει  τους Χρυσαυγίτες να προσκομίσουν και να ερευνήσει τα στοιχεία που λένε ότι έχουν τους απειλεί με σύλληψη αυτοφώρου διαδικασίας αφού ήδη έχει αρθεί η ασυλία τους και από στιγμή σε στιγμή θα τους συλλάβουν; (βέβαια η απειλή απευθύνεται προς όλη την Ελληνική κοινωνία και θυμίζει διάταγμα της ΧΟΥΝΤΑΣ)
Μήπως όλα αυτά κρύβουν κάποιες συζητήσεις πίσω από το παρασκήνιο για να βρεθεί μια ... λύση που θα τους βολεύει όλους;
Προσωπικά σαν απλός πολίτη διαπιστώνω ότι πέρα από τους πολιτικά θιγόμενους (πιθανόν αργότερα και ποινικά δηλ.της ΝΔ) οι περισσότεροι είναι πεπεισμένοι ότι ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης και φίλος του πρωθυπουργού επί 35 συναπτά έτη λέει την αλήθεια. 
Μάλιστα ο βουλευτής κ. Στάθης Παναγούλης έδωσε μια εξήγηση η οποία θεωρώ ότι έχει βάση σε σχέση με την μέχρι τώρα πορεία όλης αυτής της υπόθεσης. 
Το συμπέρασμα από αυτά που είπε ο κ. Παναγούλης είναι ότι η ΝΔ ανέδειξε και ανέχτηκε την Χρυσή Αυγή με σκοπό να την χρησιμοποιήσει σαν συλλέκτη ψήφων αλλά και σαν μαξιλαράκι εξουσίας αν χρειαζόταν κάποια στιγμή δηλ. για κυβερνητική συνεργασία. Ο συνδετικός κρίκος θα ήταν οι γνωστοί ακροδεξιοί που "μεταγράφηκαν" (αποστάτησαν) από το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη και μάλιστα έγιναν και αυτοί που "γαβγίζουν" συχνά πυκνά στα κανάλια της διαπλοκής. Προσωπικά πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή με την εκλογική της ενδυνάμωση αυτομόλησε από την "μαμά" ΝΔ και χάραξε την δική της πορεία προσδοκώντας να παίξει από μόνη της πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου. Δεν ξέρω τι στοιχεία έχει υπόψιν της η δικαιοσύνη αλλά το να προσπαθείς να καταστήσεις ενόχους συνείδησης 500.000 τουλάχιστον ψηφοφόρους (ότι είναι υποστηρικτές εγκληματικής οργάνωσης για να αρπάξεις της ψήφους τους) για πιθανές πράξεις κάποιων προσώπων είναι δόλιο και ανήθικο.
Χρέος λοιπόν της Δικαιοσύνης είναι αν θέλει να αποτίναξει από πάνω της τις υπόνοιες ότι καθοδηγείται από τον Σαμαρά και την ακροδεξιά ομάδα του να προχωρήσει άμεσα σε δίκες των κατηγορουμένων και να αποφανθεί με ακράδαντα στοιχεία για την ενοχή ή μη ενοχή τους.
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η αθλιότητα των Mega-λων καναλιών τα οποία εκτός από την αβάντα στους Γερμανοτσολιάδες που μας κυβερνούν έχουν υποκαταστήσει τις Αστυνομικές αρχές, τους Ανακριτές, τους Εισαγγελείς και τους Δικαστές δηλητηριάζοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και γενικά την έννοια του Κράτους Δικαίου.
 
Υποσημείωση
Προσωπικά δηλώνω (το ίδιο μου δήλωσαν και πολλοί φίλοι και γνωστοί Blogger) επειδή έχουμετην δυνατότητα να ανεβάσουμε βίντεο σε πολλές ιστοσελίδες της υφηλίου ότι αν έρθει υλικό στα χέρια μας που θα αφορά προδοτικές πράξεις των κυβερνώντων θα το δημοσιοποιήσουμε γιατί αλλιώς μπορεί να κατηγορηθούμε για υπόθαλψη ....Εγκληματιών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου