Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ...και του Τούρκικου προξενείου ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ...Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ!!!

Στο συνδυασμό υποψήφιας Δημάρχου Κομοτηνής της ΝΔ ο εκδότης εφημερίδας των "Γκρίζων Λύκων" στη Δυτική Θράκη.

Η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής της Ν.Δ. Φελίνα Καζάκου έχει εντάξει στο συνδυασμό της ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον εκδότη και γενικό διευθυντή της εβδομαδιαίας εφημερίδας των «Γκρίζων Λύκων» «Τζουμχουριέτ» Σεζέρ Ριζά. Πρόκειται για μία εφημερίδα, η οποία υποστηρίζει μανιωδώς, όπως και ο ίδιος ο εκδότης της, την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη λαμβάνοντας κατευθύνσεις από το τουρκικό προξενείο.

Προφανώς το κομματικό στέλεχος της ΝΔ (ήταν δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ Ροδόπης) και υποστηριζόμενη από τον «πατριώτη» Α. Σαμαρά για το Δήμο Κομοτηνής αποδέχεται τις απόψεις του Σεζέρ Ριζά για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη και τον ενέταξε στο ψηφοδέλτιο της για να προωθήσει τις απόψεις του.

Ή μάλλον τις θέσεις του τουρκικού προξενείου και της Άγκυρας, που δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο τρόπο να διεισδύσουν στα κοινά, στην Κομοτηνή, από την εκπροσώπηση τους μέσω του Σεζέρ Ριζά στο συνδυασμό της Φελίνας Καζάκου.

Τα πιστεύω του Σεζέρ Ριζά για όποιον δεν κατάλαβε ακόμη περί τίνος πρόκειται αποτυπώνονται και στην φωτογραφία, όπου ποζάρει με την οικογένεια του ντυμένος ως σφαγέας Σουλειμάν. 

Η δε υποψήφια της ΝΔ κάνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να… αποδείξει πώς ο συνδυασμός της είναι φιλοτουρκικός. Επισκέφθηκε τον Τομέα Γυναικών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. 

Ο συγκεκριμένος Σύλλογος μετέχει σε πολλά συνέδρια στο εξωτερικό καταγγέλλοντας την Ελλάδα για «καταπίεση» της «τουρκικής μειονότητας» της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». 

Πέρασε επίσης η κ. Καζάκου και από την Κεμαλική Οργάνωση «Πολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρεία Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BAKEŞ) των ακροδεξιων Γκρίζων Λύκων. Πρόκειται για ένα μόρφωμα που αποτελεί ιμάντα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στη Θράκη. Κι όμως η υποψήφια της ΝΔ ζήτησε τα διαπιστευτήρια του για τις προσεχείς εκλογές. 

Η πολιτική της ΝΔ είναι απλά επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα στη Δυτική Θράκη.

Ας μην κόπτεται λοιπόν και επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά την απαράδεκτη εθνικά απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να «κόψει» από τα ψηφοδέλτια του τη Σουλεϊμάν Σαμπιχά, την Ελληνίδα μουσουλμάνα Ρομά, που καταγγέλλει χρόνια τώρα τον τουρκικό εθνικισμό και ας ασχοληθεί με τα του οίκου της. 

Τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνούν σήμερα και έχουν κυβερνήσει τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίας φέρουν ακέραια την ευθύνη για τη διείσδυση της Άγκυρας στη δυτική Θράκη με αποτέλεσμα να αξιώνεται «τουρκική μειονότητα» και να γίνεται λόγος για «ανεξάρτητο κράτος».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου