Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ... ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ...ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ .έχει.. η αν έχει...
Ο πατήρ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΠΡΟΚΛΗΣΗ 

ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙ:

"Δεν μας ενδιαφέρει το ιδεολογικό σκέλος της Χρυσής Αυγής. Μας ενδιαφέρουν οι εξακολουθητικώς συνεχιζόμενοι βανδαλισμοί της Κυβέρνησης Σαμαρά, κατά του Συντάγματος και ελευθεριών του λαού και εν προκειμένω οι ελευθερίες του Τύπου.
Επεχείρησαν χθες αναιδώς, προκλητικώς και κατά παράβαση πάσης ηθικής και νομικής έννοιας να εκφοβίσουν τους Πανέλληνες με... προκαταβολικές διώξεις ,αν αποτολμήσουν Βlogs ή άλλοι του Τύπου να βγάλουν στη φόρα ντοκουμέντα εγκλημάτων της Κυβέρνησης. 
Δράστες: δύο δοτά υποκείμενα: Ο Μασόνος Δένδιας και η μανδάμ Εισαγγελέας Μανδάμ Κουντζαμάνη... (που μας θυμίζει τον άλλον Γκοτζαμάνη στο έγκλημα Λαμπράκη)  Τα άτομα αυτά, έχουν υπερβεί από πολλού τα όρια πάσης ηλιθιότητας! Τελούν εν πανικώ!
Ο Ελληνικός λαός δεν σκιάζεται από απειλές. Πολύ περισσότερο ένας καλόγερος! Οι ελευθερίες λαού και Τύπου δεν μπαίνουν σε κάγκελα του αναιδούς, αναγουλιαστικού φασισμού που βιώνουμε επί Σαμαρά-Βενιζέλου!

Υπ΄αυτήν την έννοια καλώ και παρακαλώ τους Χρυσαυγίτες, αν έχουν στα χέρια τους βίντεο ή άλλα ντοκουμέντα για τα εγκληματικά της κυβέρνησης Σαμαρά κατά της πατρίδας,ας μου τα στείλουν εδώ. Δυσκολεύομε βέβαια να πιστέψω ότι δεν έχουν στρατηγική, εναλλακτικές λύσεις να αντιμετωπίσουν τέτοιες κυβερνητικές φαυλότητες... αλλά αν παρ΄ελπίδα προβληματίζονται ως προς την προβολή των βίντεο... είμαι πρόθυμος να τα προωθήσω...Έχω τα ...κονέξια μου...)
Ευχής έργον θα ήταν να τα παρουσιάσουμε τη μέρα της επίσκεψης της Μανδάμ -Φράου...Άγγελας Μερκελ, την ουσία πρωθυπουργό μας!
Κι αν θέλουν ας κουνηθούν οι παλαβοί και πανικοβλημένοι  θλιβεροί εξουσιαστές...μας.. Τι να μου κάνουν;

 Έχω ένα τριμμένο ράσο, μερικά βιβλία, προσεύχομαι αλλά δεν βλέπω φως, ούτε ελπίδα οι επικατάρατοι της εξουσίας να αναβλέψουν... Είναι χαμένη υπόθεση... Γι αυτό και αντιδρώ έτσι σήμερα.  
Περιμένω, μη ευχόμενος ουδέν και σε ουδένα. Ο Υψιστος μας δώρησε ένα νιονιό. Αν δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε ορθά, εγώ τουλάχιστον δεν προσδοκώ την ανάστασή τους. Είναι χαμένοι, αποδιοπομπαίοι από χέρι.
Δι ό και δεν αναπέμπω προσευχές για πάρτη τους!

ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου