Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕ ...ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ!

Ο εισαγγελέας “των ειδικών αποστολών” Ντογιάκος πρότεινε την απαγόρευση επισκεπτηρίου της Ελένης Ζαρούλια στον σύζυγό της στις φυλακές Κορυδαλλού


Η τροποποίηση των περιοριστικών όρων του κατ΄ οίκον περιορισμού που έχουν επιβληθεί στην βουλευτή Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια δεν αίρει με κανένα τρόπο την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.


Ο εισαγγελέας “των ειδικών αποστολών” Ντογιάκος πρότεινε την απαγόρευση επισκεπτηρίου της Ελένης Ζαρούλια στον σύζυγό της στις φυλακές Κορυδαλλού
Η δίωξη αυτή μάλιστα αποκτά πια στοιχεία προσωπικής εμπάθειας, εκδικητικότητας και ψυχολογικού εκβιασμού κατά των αδίκως κατηγορούμενων από επίορκους δικαστικούς λειτουργούς που λειτουργούν με άνωθεν εντολές.
Συγκεκριμένα, στην περίπτωση της κας Ελένης Ζαρούλια, ο εισαγγελέας "ειδικών αποστολών" Ισίδωρος Ντογιάκος είχε προτείνει την παράνομη προφυλάκισή της, καθώς θεωρούσε "έγκλημα" τις ομιλίες της στην Βουλή!

Ύστερα από την διαφωνία ανακριτριών και εισαγγελέα το δικαστικό συμβούλιο απεφάνθη τελικά να επιβληθούν στην κα. Ελένη Ζαρούλια οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και του κατ΄ οίκον περιορισμού. Μία ακόμη απόφαση δηλαδή που στερεί την πολιτική δράση σε έναν νόμιμα εκλεγμένο εκπρόσωπο του ελληνικού λαού.
Στην αίτηση της Συναγωνίστριας Ζαρούλια για αλλαγή των περιοριστικών όρων, ώστε να μπορεί να επισκέπτεται τον σύζυγό της και Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Κορυδαλλού, ο εισαγγελέας Ντογιάκος αποκάλυψε για ακόμη μια φορά τον ρόλο του προτείνοντας να απορριφθεί το αίτημα της.
Να μην βλέπει δηλαδή καθόλου τον σύζυγό της, Νικόλαο Μιχαλολιάκο.
Την ίδια ώρα που κάθε λαθρομετανάστης, κάθε βαρυποινίτης και κάθε τρομοκράτης διατηρεί το Συνταγματικό δικαίωμα να δέχεται επισκεπτήριο από τους οικείους του μια φορά την εβδομάδα, στον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας επιτρέπεται να δέχεται επισκεπτήριο από την σύζυγό του μια φορά τον μήνα!
Απαντούμε στα ανδρείκελα της Χούντας Σαμαρά πως ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-eisaggeleas-twn-eidikwn-apostolwn-ntogiakos-proteine-thn-apagoreush-episk#ixzz38DElsfFe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου