Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΔΕΙΤΕ... ΑΥΤΌ:

ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ - ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! 

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ-

ΑΛΦΑΝΤΑΚΗΣ κ.λ.π.


ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΣΜΗΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ...Αρμενίων! 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΞΙΜΟ 
ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ γενικώς κι όχι μόνον αοράτων Σιωνιστών... 

ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΝΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.. ΙΣΡΑΗΛ! Όλα τα άλλα είναι παραμύθια! Διαβάστε λίγη ιστορία.. Και δείτε πως  πίσω από κάθε ελληνική συμφορά βρίσκονται οι Εβραίοι... 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ την απάτη των Εβραίων.. περί ολοκαυτώματος: Είναι αλήθεια ότι οι Εβραίοι θυσιάστηκαν στα στρατόπεδα των ΝΑΖΙ, όμως είναι αλήθεια ότι στα στρατόπεδα αυτά δεν ήσαν οι μόνοι,αλλά και άνθρωποι από άλλους λαούς... Προφανώς οι Εβραίοι ήσαν οι περισσότεροι, από άλλες φυλές που αναλώθηκαν στα σχέδια του Χίτλερ! Ωραία... γιατί μονοπωλούν τη θυσία των ανθρώπων ...της θρησκευτικής φυλής τους και υποχρεώνουν μάλιστα σήμερα να τη αποδεχτούν αναγκαστικά άλλοι λάοί; Τι τους καίει; Γιατί; Δεν έχουν τίποτε άλλο να επιδείξουν παρά μόνον τα πτώματα τους; Ωραία σφαγιάστηκαν ..κατά τον ίδιο τρόπο που οι ίδιοι σφαγιάζουν από το 1948 τους Παλαιστίνιους έως σήμερα! Υπάρχει κάποια διαφορά; 

Σήμερα οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ πια έχουν ξεσαλώσει τελείως. Πέταξαν τις μάσκες τους και διατάσσουν ακόμη και πρωθυπουργούς μας.. για το ποιούς θα βάλλουν στη φυλακή (Χ.Α.) για το πως όλοι οι ΄Ελληνες να αναγνωρίζουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  το ολοκαύτωμά τους από τους Γερμαναράδες (κι όχι Ναζί)


Άλλο παραμύθι αυτό για να εξωραϊστεί ένας κατσαπλιάς-άρπαγας-δολοφόνος  λαός μέσα στην ιστορία .. "Οι Ναζί φταίνε... κι όχι εμείς"... Λες και οι Ναζί ήταν από άλλο χωριό. Δεν ήσαν ολοι θλιβεροί, εγκληματίες  Γερμαναράδες! 

ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ! ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ... 

Και κρίμα που στα κατεχόμενα της Κύπρου δεν γεννήθηκε μια νέα ΕΟΚΑ. Δεν υπάρχουν πια Γρίβες... Άλλωστε ο στρατηγός Γρίβας είναι από καιρό στη λήθη... χάρις στις φιλότιμες προσπάθειες των ..συν-πατριωτών μας αριστερών... 

Κάνουν πως δεν ξέρουν ότι η ΕΟΚΑ και ο Γρίβας, με υπαρχηγό τον Σαμψών (αυτόν τον πρόεδρο των 8 ημερών, στο θλιβερό πραξικόπημα που οργάνωσαν οι Εβραίοι) είναι οι δημιουργοί του αντάρτικου των πόλεων ... Τις στρατηγικές τους μιμήθηκαν μετέπειτα όλα τα κομμουνιστικά κινήματα της Λατινικής Αμερικής... Και  φυσικά διδάσκονται ακόμη και σήμερα σε πολλές Στρατιωτικές σχολές ανά τον κόσμο. 

Η ΕΟΚΑ και ο Γρίβας ήσαν αυτοί που έδωσαν τη χαριστική βολή στην ευκλαιά Βρετανική Αυτοκρατορία!.. Κατεξευτέλησαν τη Γηραιά Αλβιώνα! Γι αυτό και μας λατρεύουν οι Άγγλοι ΠΟΥΣΤΕΡΛΕ!

Ο Γρίβας, ως γνωστόν τιμήθηκε από την ελληνική Βουλή "ως άξιον τέκνον της πατρίδας" σε πανηγυρική τελετή!! Αλλά τον απαξιώνουν τα μπάσταρδα της δικής μας αριστεράς... διότι λένε ήταν δεξιός! Τέτοια κωλοφαρδία η πολιτική νοημοσύνη των αριστερών μας ! Γειάσου ρε αριστερό Αρχίδιον Τσίπρα! ...Κι αφρίζοντα ...τραχανά Σκουρλέτη, που σας πέρνουν στα σοβαρά καθίκια της δημοσιογραφίας...και σας καλούν να λέτε τις μαλακίες σας ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ της νοημοσύνης σας!!
Κρίμα...κρίμα που τέτοιοι άνδρες Σαν τον Γρίβα,  απουσιάζουν πια... Κρίμα που δεν θυμόμαστε... κρίμα που καθόμαστε και περιμένουμε... Τι ΡΕ περιμένεις; 

ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ερωτήσεις- έτσι για θυμόμαστε;

*** Οι Εβραίοι της Ελλάδας έχουν να επιδείξουν κάποιον δικό τους με λαμπρές υπηρεσίες προς την ελληνική πατρίδα; 

Βασικά κανέναν... Πάντοτε δρούσαν στα μουλωχτά! ( Σήμερα μάλιστα ΟΛΟΙ τους είναι όργανα του Ισραήλ και του Σιωνισμού).
Επί τουρκοκρατίας απλά κάρφωναν.. τους ΄Ελληνες.. (ΧΟΥΓΙ που το κουβαλάνε από τη μέρα που γεννιούνται! ..Ειδικά αν εμπορεύονται... και επειδή οι Εβραίοι ΟΛΟΙ τους είναι εμπορευάμενοι ...καρφώνουν τον αντίζηλό τους...όποιας εθνικότητας κι αν είναι... Τον καρφώνουν διότι μόνον έτσι θα έχουν ωφελήματα οι ίδιοι από την όποια εξουσία! 

Γι αυτό και τα πήρε ανάποδα ο αμίμητος Αρχιεπαναστάτης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης  και κατέσφαξε στην Τρίπολη ούκ ολίγους από τη ξενόφερτη αυτή ράτσα εξ Ισπανίας, όπου τους είχαν επίσης διώξει για τις πουστιές τους!

΄Αλλη μια υποερώτηση; Στην εξέγερση του 1821... έχετε ακούσει κάποιον 
Εβραίο να μάχεται δίπλα στους εξεγερμένους ΄ελληνες;... Κανέναν Γιουσούφη μωρέ; Αν βρείτε κάποιον εμείς είμαστε εδώ! Γιατί λέτε τέτοια απουσία;

Ας μην είμαστε άδικοι; Από το μέγα Πάνθεον των Ελλήνων ηρώων του έπους του 1940... βρέθηκε μόνον ένας  (1)Εβραίος ο οποίος από το εβραϊκό λόμπυ εδώ (το καλαμπούριον που λέγεται ΚΙΣ) προβάλλεται ως ο πρώτος Έλλην αξιωματικός που σκοτώθηκε στο μέτωπο της Πίνδου!  Επί του ισχυρισμού αυτού, που εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε, υπάρχουν κάποιες ενστάσεις, σύμφωνα με νεότερες ιστορικές έρευνες.Έτερον άλλον εβραίον δεν ανακάλυψαν έως τούδε για να μας τον φορέσουν υποχρεωτικά ως κολλάρο... για σημαντικο Ελληνοεβραίο!

 Εμείς λέμε ότι ήταν ο Δαβάκης, άλλοι αναφέρουν άλλα ονόματα...  Οι εγχώριοι ΄Εβραίοι...  μονστράρουν τον συνταγματάρχη Μαρδοχαίο Φριζή!... έτσι απλά...! Κι αγνώστων λοιπών ικανοτήτων και προσφορών! Απλά έτσι επειδή σκοτώθηκε

Ηταν κι ο Διάκος από τη Ρόδο... ισχυριζόμενοι μόνον ( οι ενταύθα Εβραίοι) ...ότι ..σκοτώθηκε πρώτος στην ΠΙΝΔΟ ο δικός τους Φριζή Μαρδοχαίος!!

Τέλος πάντων εμείς τιμούμε όλους που θυσιάστηκαν υπεραμυνόμενοι των πατρίων...
Άλλον εκτός Φριζή, έχουν να μας επιδείξουν, μέσα στο πάνθεον των θυσιασθέντων Ελλήνων;

Και βεβαίως έχουν: Το ιδρυτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας! Τον Σαλονικιό Μπεναρόγια ( ή κάπως έτσι, το ξέρουν καλά).
Το ΚΚΕ είναι κατασκεύασμα εβραίων!Ο Κομμουνισμός...μας  είναι εβραιογεννής.Γι αυτό κι όλοι χαιρόμαστε χαράν μεγάλη!....

΄Ολα τα μεγάλα κόλπα σχεδιάζονται και προωθούνται από εβραίους!

Σοσιαλισμός, Κομμουνισμός, Χόλιγουντ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο ιδιοκτήτης της Τράπεζας της Ελλάδας, Ρότσιλντ και τώρα το νέο φρούτο η παγκοσμιοποίηση, είναι ΟΛΑ έργα, φτιαξιά των χθονίων Εβραίων-Σιωνιστών!

Γιατί χθονίων;Διότι απλά έχουν στραβωθεί από το εκτυφλωτικό φως του ελληνικού πνεύματος και το έχουν ρίξει στην τρομοκρατία...
--Τρομοκράτες οι Εβραίοι; 

Όχι πείτε μας... με αυτά τα ελάχιστα που γνωρίζετε, ποια είναι η ιστορική πορεία αυτών των νομάδων-βοσκών  της Ναζαρετ; ΄Εχουν κάποια ιστορική κατάθεση; Έχουν κάποια μνημεία; ΄Εστω και καλλιτεχνήματα; Η Ελλάδα είναι κατάσπαρτη! Μπορείτε να θυμηθείτε; ( Υπάρχουν φυσικά μεμονωμένες φυσιογνωμίες μεγάλες εβραϊκου θρησκεύματος ..με σπουδαίες σίγουρα καταθέσεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι... Π.χ. ο Αϊνσατάϊν... αλλά κι αυτός μαθητής του ΄Ελληνα μεγάλου Καραγεωργή ήταν!

Πάντα οι Εβραίοι, σαν τους σαλταδόρους των πανηγυριών πουλούσαν θεό... και φοβίες. Γι αυτό και μέσα στη ΒΙΒΛΟ το μίσος των ψευδοπροφητών τους προς τους ΄Ελληνες είναι ακατάσχετο! Προσδοκούσαν πάντα ένα Μεσσία αλλά κι αυτός όταν ήλθε... ελληνοποιήθηκε. Ο Χριστιανισμός είναι ελληνικό επίτευγμα... Κατα τα λοιπά...γιατί να μας συμπαθούν;.. Ας το έχουμε κατά νου!


ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου