Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014


49 ..λόγοι που αγαπάμε την ελλαδα!
αλλα γιατί 49 κι οχι 50 για να στρογγυλέψουμε το λογαριασμό; ΒΡΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1059 ΛΟΓΟΙ!

Ο τακτικός “συνεργάτης” μας γνωστός, Κύπριος αγωνιστής Omiros Alexandrou (oalexandrou@cytanet.com.cy ) κατά της φαυλότητας, αν και ο ίδιος είναι παίκτης του… φαύλου χρηματιστηρίου, ανήσυχος όντας περί παντός ελληνικού, μας έστειλε ένα θαυμαστό ALBUM , όπου μέσα από χαρακτηριστικές φωτογραφίες εξηγεί τους 49 λόγους απέραντης αγάπης μας προς την Ελλαδίτσα μας… την τόσο πονεμένη τούτες τις στιγμές! Δείτε τι παρουσιάζει ο ανήσυχος ΟΜΗΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ :
Οι εκάστοτε ηγεσίες της Ελλάδας από το 1960 που ανακηρύχθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία έχουν κατ’ επανάληψη ‘’πουλήσει’’ η και αδικήσει με τον έναν η τον άλλο τρόπο την Κύπρο, η οποία εκτός του ότι έχει οικονομικά πτωχεύσει, βρίσκεται ένα βήμα πριν την τουρκοποίηση.
Σήμερα για ακόμη μια φορά κύπριος Πρόεδρος επισκέπτεται την μητέρα Ελλάδα για ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα. Είναι επιτέλους καιρός να αφήσουν οι εκάστοτε ηγέτες Ελλάδας και Κύπρου τις θεατρινίστικες και χωρίς περιεχόμενο και όραμα διακηρύξεις που ακούμε για 54 χρόνια τώρα. Ας συνειδητοποιήσει η Ελλαδική ηγεσία επιτέλους ότι αν χαθεί η Κύπρος, θα πάρει σειρά η Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου. Οι τούρκοι είναι και θρασείς αλλά και πατριώτες και προ πάντων έχουν εθνική πολιτική σε αντιδιαστολή με τις δικές μας ηγεσίες που εφαρμόζουν πολιτική του ποδαριού και του άρπα κόλα και ότι ήθελε προκύψει
Ανεξάρτητα από την πικρία που μπορεί να αισθάνεται μια μεγάλη μερίδα του κυπριακού ελληνισμού για την στάση της Ελλάδας έναντι της Κύπρου για μένα η Ελλάδα δεν είναι οι εκάστοτε αποτυχημένοι ηγέτες της, είναι ο απλός έλληνας που αγαπά αληθινά την Κύπρο, είναι η Ελλάδα σαν φάρος, σαν πνεύμα σαν πολιτισμός. Είναι η Ελλάδα σαν η απόλυτη ομορφιά σε αυτόν τον πλανήτη. Οι πιο κάτω 49 εικόνες η αδιάψευστη μαρτυρία για αυτό!!!
Όμηρος Αλεξάνδρου
http://omirosalexandrou.blogspot.com.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσει κανείς την Ελλάδα, που μπορεί να περνάει δύσκολα, αλλά καταφέρνει πάντα μέσα από μικρές λεπτομέρειες να κερδίσει τις εντυπώσεις και να μαγεύει τους πάντες.
Μάλιστα, σε μια λίστα με τους 49 λόγους για να αγαπήσει κανείς τη χώρα μας, οι ξένοι, μέσω της αμερικανικής ιστοσελίδας Βuzzfeed, επισημαίνουν ότι μετά από όλα αυτά «ενώ ανησυχούμε εμείς για τους Έλληνες, μάλλον θα έπρεπε να ανησυχούν εκείνο για εμάς», δίνοντας έμφαση για ακόμα μια φορά στις απολαύσεις που προσφέρει η Ελλάδα.
Και όλα αυτά λίγο πριν το ζεστό ελληνικό καλοκαίρι που είναι. καθ' οδόν.
1. «Βραδύτητα»: Οι Έλληνες είναι χαλαροί και δεν βιάζονται

2. Απολαμβάνουν τις όμορφες στιγμές

3. Είναι παθιασμένοι

4. Όπως οι πρόγονοί τους, οι Έλληνες εξακολουθούν να είναι στοχαστές (και συχνά μεγάλοι ομιλητές)

5. Ζουν κοντά στη φύση

6. Για τους Έλληνες, ο χρόνος με την οικογένεια και τους φίλους είναι πάντα προτεραιότητα

7. . «παρτάρουν» σαν να είναι η τελευταία μέρα τους στη γη

8. Ακόμα και οι Ρωμαίοι αγάπησαν αυτή τη χώρα
«49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site
«49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από                              διάσημο αμερικανικό site

Η απόλυτη αποθέωση από το Buzzfeed, λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι - Για τα βουνά, τις παραλίες, την οικογένεια, αλλά και το φαγητό μας πρέπει να είμαστε περήφανοι!

..ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...που μας στέλνει ο Κύπριος ΟΜΗΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ... ( Και Ομηροί γενικώς είμαστε και ...φανατικά Αλεξανδρινοί!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου