Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ" ...ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ, ΒΡΩΜΙΚΟ!

Ωμή παρέμβαση του State Department κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας.

Το State Department βάζει στο στόχαστρο του την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί της παρέχει προνόμια σε βάρος, άκουσον άκουσον άλλων θρησκευτικών ομάδων. Ποιων δηλαδή; Της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, που η Άγκυρα θέλει να την μετατρέψει σε «τουρκική» με τη βοήθεια βέβαια της κυβέρνησης που ολιγωρεί και εγκληματεί σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα αφήνοντας το προξενείο της Κομοτηνής να λύνει και να δένει. 

Στην ετήσια έκθεση του για τις «Θρησκευτικές Ελευθερίες» τοState Department παρεμβαίνει ωμά σε βάρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και υποστηρίζει πως, «η κυβέρνηση χορήγησε προνόμια και νομικά προνόμια στην Ορθόδοξη Εκκλησία -ό,τι δεν παρέχει σε άλλες θρησκευτικές ομάδες- όπως η προνομιακή φορολογία και η θεσμοθετημένη σύνδεση με το κράτος». 

Προσθέτει ότι, «γενικά η κυβέρνηση σέβεται τη θρησκευτική ελευθερία, αλλά επέβαλε περιορισμούς που επηρεάζουν μέλη μη ελληνορθόδοξων θρησκευτικών ομάδων».

Και βέβαια δεν αφήνει αναπάντητο το ερώτημα ποιες θρησκευτικές ομάδες εννοεί. «Τον Ιανουάριο, η κυβέρνηση τροποποίησε το νόμο για να προσληφθούν 240 θρησκευτικοί ισλαμιστές εκπαιδευτικοί για να διδάξουν το Κοράνι στα ελληνικά δημόσια σχολεία της Θράκης, ως εναλλακτική λύση για την ελληνική ορθόδοξη διδασκαλία». 

«Τον Αύγουστο, η κυβέρνηση ψήφισε ένα νόμο που προβλέπει εξαιρέσεις για τα παράνομα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των οίκων προσευχής και λατρείας στη Θράκη, που στερούνται τίτλους ιδιοκτησίας και δεν είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς, επιτρέποντας έτσι την έκδοση των αδειών για την ανακαίνιση και την ανοικοδόμηση, ενώ συνεχίστηκε ο σχεδιασμός για το τζαμί στην Αθήνα». 

Το State Department δηλαδή τάσσεται κατά της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον ορθοδόξων στην Ελλάδα που είναι το 98-99% του πληθυσμού και υποστηρίζει τους ισλαμιστές στη Δυτική Θράκη και τους λαθρομετανάστες που έρχονται «καραβιές» μέσω της Τουρκίας. Αυτούς που υποστηρίζουν και οι κ.κ. Μπουτάρης και Καμίνης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. 

«Υπήρξαν αναφορές για κοινωνικές καταχρήσεις ή διακρίσεις με βάση το θρήσκευμα και τις πεποιθήσεις», επισημαίνει στην έκθεση του το State Department σημειώνοντας ότι «η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία ασκεί σημαντική κοινωνική, πολιτική και οικονομική επιρροή, που συχνά έχει ως αποτέλεσμα την υποτίμηση των άλλων θρησκειών».

Το πιο σημαντικό όμως για τις ΗΠΑ είναι πώς «ορισμένοι μη Ορθόδοξοι πολίτες εξέφρασαν παράπονα ότι αντιμετωπίζονται με καχυποψία ή πως δεν ήταν γνήσιοι Έλληνες όταν αποκάλυψαν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις σε άλλους Έλληνες πολίτες» και «μέλη μη ορθόδοξων θρησκευτικών ομάδων ανέφεραν περιστατικά κοινωνικών διακρίσεων». 

Επίσης, υποστηρίζεται στην έκθεση ότι «υπήρξαν αναφορές για παρενόχληση και για όλο πιο βίαιες σωματικές επιθέσεις εναντίον ατόμων που εκλαμβάνονταν ως μετανάστες και πρόσφυγες, η πλειοψηφία των οποίων ήταν μουσουλμάνοι». 

Δεν υποδεχθήκαμε μετά βαΐων και κλάδων τους λαθρομετανάστες που μπαίνουν παράνομα, σκοτώνουν, βιάζουν και κλέβουν τους Έλληνες στην ίδια τους τη χώρα. Αυτό θέλουν οι Αμερικανοί, αλλά, δυστυχώς, αυτό προωθούν και πολλοί πολιτικοί της Ελλάδας, υποσχόμενοι τζαμιά και ασυλία στους ισλαμιστές που σφάζουν σε Συρία, Ιράκ και Ουκρανία χριστιανούς ορθόδοξους.

Στην έκθεση γίνεται αναφορά και στη Χρυσή Αυγή, τα στελέχη της οποίας εμφανίζονται ως αντισημιτιστές και ρατσιστές. 

«Η κυβέρνηση καταδίκασε τις πράξεις βίας εναντίον των μεταναστών με μια σειρά από ενέργειες και μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής με την αιτιολογία ότι είναι εγκληματική οργάνωση», αναφέρεται και γίνεται επισήμανση στην άρση της ασυλίας βουλευτών της Χ.Α. που οδήγησε στη φυλάκιση τους, όπως επίσης και στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης για το κόμμα. 

Πρόκειται για μία ακόμη επιβεβαίωση του ποιος υπαγόρευσε στην κυβέρνηση τις ποινικές διώξεις και τη φυλάκιση των μελών της Χρυσής Αυγής, ενός κοινοβουλευτικού κόμματος το οποίο ψηφίζεται από το 10% των Ελλήνων. 

Καταλήγει η έκθεση του State Department πώς «επειδή η θρησκεία και η εθνικότητα συχνά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, ήταν δύσκολο να ταξινομηθούν πολλά περιστατικά ως ειδικά εθνοτικής ή θρησκευτικής μισαλλοδοξίας».

Η έκθεση αυτή είναι ενδεικτική για το τι επιδιώκουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα. Μετά τα περιουσιακά στοιχεία, την ιδιοκατοίκηση, που στη χώρα μας κατέχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά, επόμενος στόχος είναι η θρησκεία, η οποία επίσης δεσπόζει στην Ελλάδα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Δεν βγάζουν τον σκασμό λέω εγώ.....

Εδώ δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο στην χώρα τους που κάθε τόσο κάποιος ψυχασθενής μπαίνει σε ένα σχολείο και εκτελεί εν ψυχρώ τους μαθητές και τους καθηγητές....

Απορώ γιατί δεν βγάζει και το δικό μας Υπουργείο Εξωτερικών κάθε χρόνο μια έκθεση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ή την εγκληματικότητα στις ΗΠΑ....

Αλλά τι λέω τώρα....
Ολα γίνονται "ελέω προδοτών"...

Πάντως για ένα να είστε βέβαιοι οι Αμερικανοί δεν νοιάζονται για το αν έχουν δικαιώματα οι μουσουλμάνοι Ελληνες πολίτες....
Ασχετα από το αν δείχνουν και καλά ενδιαφέρον γι αυτούς... με τον όρο ΜΗ Ορθόδοξοι εννοούν τους εβραίους...
Γι αυτούς κόπτονται...  (
http://koukfamily.blogspot.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου