Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ρε το εχουμε πει: Όχι χάχανα με τους μεμετηδες και κούληδες του Ισλάμ... Είναι βαλτοί... από τον Εβραιοσιωνισμό και τη Νέα Ταξη πραγμάτων!




Ισλαμιστική οργάνωση του Λιβάνου απειλεί να εξαφανίσει τις εκκλησίες !

Δημοσιεύθηκε: 04/07/2014 09:13
Oι « Ελεύθερες Σουνίτικες Ταξιαρχίες του Baalbeck » ανακοίνωσαν μέσα στη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ότι έχουν σχηματίσει μια…
των Δ. Πορφύρη/Π. Σταφυλά
“ειδική ομάδα τζιχαντιστών ” για να «καθαρίσει» τη Κοιλάδα Bekaa στο Λίβανο από τις εκκλησίες.”Αυτή η ομάδα τζιχαντιστών θα έχει για αποστολή να πάρει για στόχο συγκεκριμένα τους σταυροφόρους στο ισλαμικό εμιράτο της Bekaa και γενικότερα στο Λίβανο για να βάλει τέλος στον ήχο των καμπάνων ” διαβεβαιώνει η οργάνωση στον λογαριασμό της στο Twitter.Στον ίδιο λογαριασμό υπάρχουν φωτογραφίες μίσους κατά χριστιανικών συμβόλων με διαμελισμένους σταυρούς. (L’Ortient-LeJour» 3 .07.2014)
Η ίδια εφημερίδα του Λιβάνου τη Δευτέρα ανέφερε ότι οι Ελεύθερες Σουνίτικες Ταξιαρχίες ορκίστηκαν υποταγή στον αρχηγό του Ισλαμικού Κράτους τον μυστηριώδη Ibrahim Awad IbrahimAlial-Badri, και επονομαζόμενο Abou Bakral-Baghdadi τον αυτοαποκαλούμενο νέο χαλίφη. (apic) Oι Ταξιαρχίες έχουν διεκδικήσει μια σειρά από τρομοκρατικές ενέργειες μεταξύ αυτών και την έκρηξη στο ξενοδοχείο Duroy στο Raouché πρόσφατα όπου τραυματίστηκαν 11 πολίτες εκ των οποίων 4 άνδρες της Γενικής Ασφάλειας.Ένας καμικάζι σκοτώθηκε κι ένας άλλος συνελήφθηκε ενώ ένας τρίτος διέφυγε.Ο Λίβανος εγγράφεται στην ακτίνα στόχευσης του τζιχάντ που διακήρυξε ο νέος χαλίφης σε ηχογραφημένο του μήνυμα την 1η Ιουλίου.H oρθόδοξη εκκλησία διατηρεί Μητρόπολη στη περιοχή αυτή της Ηλιούπολης (Zahlé και Baalbek) με έδρα το Zahlé πρωτεύουσα της περιφέρειας Békaa.
dimpenews.com


Απαντείστε ΡΕ.. Τι διάολο κάνετε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου