Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ... ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΦΕΛΑΧΟΙ ΤΥΠΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ..ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝ ΜΠΟΪΣ ... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ, ΦΕΙΔΙΑ -ΚΟΛΟΒΑ... Και το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ... χθες χαιρέτησε τη δημιουργία τζαμιού κάτω από τη σκια του Παρθενώνα! ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΛΛΑΔΟΣ!


ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Για πρώτη φορά μετά την πτώση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι τζιχαντιστές του Ιράκ ανακήρυξαν "χαλιφάτο" στις περιοχές που ελέγχουν στο Ιράκ αλλά και τη Συρία. Μάλιστα απειλούν με επέκταση σε Ιορδανία, Λίβανο αλλά και τα Παλαιστινιακά εδάφη.

Οι τζιχαντιστές, μέσω των μέσων κο

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...Η ΣΥΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ...

Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΡΟΜΠΑ ΕΚΤΙΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ). Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ! ΕΔΩ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠOΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;

Έξω λειτουργεί η δικαιοσύνη και οι πρόεδροι κρατών μπαίνουν φυλακή. Εδώ, τι γίνεται ρε παιδιά; Πού είναι η Δικαιοσύνη; Μόνο για την Χρυσή Αυγή; Μα αυτή δεν κυβέρνησε ποτέ!
Δείτε το βίντεο με τον Μπερλουσκόνι να προσφέρει κοινωνικό έργο σους ηλικιωμένους.

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ, ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ, ΠΑΛΛΗΣ, ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!


HRT7II

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αποφυλακίζονται ο ένας πίσω από τον άλλον όλα τα άνθη της διαπλοκής και της απάτης,  αποκαλύπτει το makeleio.gr.
Διότι στις φυλακές όλης της χώρας ήδη υπάρχει overbooking και έπρεπε επειγόντως να βρεθούν “κλίνες” για τους πραγματικούς εγκληματίες αυτής της χώρας, που τελικά δεν ήταν άλλοι από…
Τρεις άνδρες ηλικίας 29, 58 και 65 ετών, (δηλαδή ένας νέος άνθρωπος στην πιο παραγωγική του ηλικία, ένας μεσήλικας και ένας ηλικιωμένος λίγο πριν τη δύση της ζωής του) οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Καλαμαριά, επειδή έψαχναν στα μέσα στα σκουπίδια μήπως βρουν κάποιο αντικείμενο και το πουλήσουν για να φάνε ένα σουβλάκι…
_105C2~1Οι τρεις επικίνδυνοι “κακούργοι” έγιναν αντιληπτοί από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., την ώρα που αφαιρούσαν “αντικείμενα” από κάδους απορριμμάτων της περιοχής. 
Η λέξη ξεφτίλα είναι εξαιρετικά επιεικής, για την Κυβέρνηση, για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, για τους παλληκαράδες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που με πρωτοφανή αυτοθυσία “συνέλαβαν” τους τρεις εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας και φυσικά, και για όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν την “είδηση”, χωρίς να πουν ούτε μία “λέξη” για τον πυρήνα της, που δεν είναι άλλος από την ποινικοποίηση της έσχατης φτώχειας, την ίδια στιγμή που αυτοί που ευθύνονται σε υπέρτατο βαθμό για αυτή τη φτώχεια, αποφυλακίζονται, δίνοντας ως… εγγύηση, ένα απειροελάχιστο μέρος από το δημόσιο χρήμα που καταλήστεψαν και φυσικά, βγάζοντάς μας προκλητικά τη γλώσσα.
MAKELEIO.GR
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ... Η.Ν.Α : Ως προς τον Λαυρεντιάδη, έχουμε να παρατηρήσουμε τούτο: Ανεφάρτητα από τις διαπλοκές του, ο άνθρωπος ήταν και είναι σοβαρά άρρωστος και υπό την έννοια αυτή έπρεπε να βγεί από τη φυλακή..χώρια βέβαια που συμπλήρωσε 18/μηνο ...αλλά η μόνιμα φιλάσθενος ελληνική κατευθυνόμενη δικαιοσύνη.. τσινιούσε βλακωδώς και τον κατα-κρατούσε!΄Ετσι για να ξέρουμε σε τί περιβάλλον ...δημοκρατίας επί εποχής τυχοδιωκτών  Σαμαρά-Βενιζέλου  ζούμε!

ΦΡΙΚΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤΑΣΗ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ) ΒΙΝΤΕΟ

Φρίκη δίχως τέλος για το success story του Σαμαρά και των άλλων προδοτών που έχουν χώσει την χώρα σε μια απέραντη κατάθλιψη! 
Πηγαίνετε άθλιοι να υπογράψετε νέα παράδοση της χώρας και του λαού στα δίχτυα των τοκογλύφων. 
Το βίντεο είναι του newsit.gr

ΑΦΕΡΙΜ ΕΦΕΝΤΥ... Ο ΝΕΟΣ ΚΕΜΑΛ...ΕΡΧΕΤΑΙ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ!


YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ...

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την Τρίτη την υποψηφιότητά του για μια πιο ισχυρή τουρκική προεδρία, για την οποία οι αντίπαλοί του εκφράζουν φόβους...
ότι θα εδραιώσει την αυταρχική διακυβέρνηση και οι οπαδοί του, ιδιαίτερα οι συντηρητικοί μουσουλμάνοι, την βλέπουν ως το επιστέγασμα της προσπάθειάς του να αναμορφώσει την Τουρκία, μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ.

Ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος AKP Μεχμέτ Αλί Σαχίν ανακοίνωσε την ευρέως αναμενόμενη υποψηφιότητα του πρωθυπουργού στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Αύγουστο, υπό τα ηχηρά χειροκροτήματα των μελών του κόμματος στη διάρκεια συνεδρίασης στην πρωτεύουσα Άγκυρα.
ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ..ΣΤΟ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ!



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΑ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΙ
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ 
ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΓΙΑ ΟΛΑ

Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες κυριότερες

ειδ...
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:


Η ΚΟΣΤΑ-ΡΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΩΣΤΟ – ΜΑΡΙΚΑ !

Την τελευταία την στιγμή, βγήκε ο πρωθυπουργός,
Που έταξε στην «ΕΘΝΙΚΗ» ότι και πρίμ θα πάρουν,
Εάν γυρίσουν νικητές, το κράτος θάναι χορηγός,
Κί οι άξιοι της ΕΘΝΙΚΗΣ, βγήκαν να τον γιουχάρουν!

Το χάλι μας το έδειξε η παίχτρα Κοστα-Ρίκα,
Που ξέρει απο πέναλτι και μπούκωσε το δύχτι,
Ο εκ Ραφήνας Κώτσος μας τό έπαιξε «Μαρίκα»
Ενώ, με τους «ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ» γκάριζ΄ένα ξενύχτι!

Κι΄ έκείνος ο προπονητής, ο κατσουφάτος Santos,
Χρόνια που τον τα΄ι΄ζει πια η πεινασμένη Ελλάς,
Νομίζει στο ποδόσφαιρο, νικάς με κοντραμπάντος...
Στη θέση αυτή να προσληφθεί ένας φουστανελάς!

Αν ήτανε φουστανελάς, ο προπονητής μας,
Τον Πάγκαλο θα έβαζε νάναι τερματοφύλακας,
Της Εθνικης Ελλάδας μας ο μέγας αθλητής μας,
Μίας Ελλάδας της κλωτσιάς, πρώτος θεματοφύλακας!

Ο Πάγκαλος ως αθλητής, με ανοιχτό το στόμα,
Μια εποχή που μάλλιστα, δήλωσε πως πεινάει,
Πριν τα τινάξει ο δύστυχος και γίνει κι αύτός πτώμα,
Θα μάσαγε τα πέντε γκόλ, μόνος του να τα φάει!

Φέρτε της Κίνας ύφασμα, να φτειάξουμε πλερέζες,
Να κρύψουνε τις φάτσες τους, όλοι οι βαριά πενθούντες,
Εγώ το είπα εξ αρχής, θα γίνουμε ΜΑΡΙΚΑ-νέζες,
Μέχρι και στο ποδόσφαιρο, θάμαστε λοιδορούντες!
Χ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου